Вдъхновяващ апартамент в Украйна!

Публикувано на 12/04/2017 от Розалинa Думанова | Последна редакция на 13/04/2017 | Видяно 5 526 пъти

В третия по големина град в Украйна - Днипро, открихме този апартамент, изваян от опитни специалисти в сферата на интериорния дизайн – модерен стил, съчетан с природна свежест. Магията на семплите нюанси е умело комбинирана с естествени материали. Дневната е съчетана с кухня в едно помещение, а в допълнение са просторните прозорци, които създават светъл и приветлив облик на сърцето на дома.

Пролетното освежаване вкъщи, а също и всяка ремонтна дейност, става лесно, бързо и приятно с помощта на опитните специалисти, регистрирани в платформата на MaistorPlus. Заявете напълно безплатно своя проект и оставете всичко в ръцете на доказали се интериорни дизайнери.


Завладяващ акцент в интериора – свежи стени, покрити със зеленина

Все повече популярност придобиват интериорните решения, свързани с природните акценти – изобилие от живи цветя, мебели, вдъхновени от природата и др. Дизайнерите на този апартамент са вложили много ефектни елементи в интериора:

  • Изцяло покрити със зеленина стени, които не само създават добро настроение в атмосферата на дома, но и внасят естествена свежест.
  • Много важно условие е съчетанието им със семпъл интериорен дизайн – нежни и светли цветове, „простота” в обзавеждането, а също и изобилието от светлина. Така ще постигнете баланс, а дизайнът на дома ви няма да бъде натруфен или пренаситен.
  • Малките декоративни акценти също могат да намерят място в интериора с нотка природна красота. Но не забравяйте - семплият им облик трябва да бъде водещ.


Просторните помещения са за предпочитане!

Съчетанието на дневна и кухня в едно помещение е една от характеристиките на еклектичния интериорен стил. В този апартамент, това е комбинирано със скандинавски цветови нюанси – снежнобяло, а също и неутрални тонове. И в допълнение виждаме вдъхновяващи елементи на декора, които разчупват интериора.

  • Интересно решение на дизайнерите е изцяло покритата с дърво стена срещу меката мебел. Наситено тъмният кафяв цвят е красив контраст на неутралното цветово настроение в помещението.
  • Таванът също се отличава с нестандартен дизайн - геометрични елементи, съчетани с множество окачени и вградени лампи, създават усещане за динамика.

Вижте още: Да посрещнем пролетта с тропичен стил в обзавеждането!


Кое е най-удобното място за разположение на трапезарията у дома?

Перфектното място за позициониране на трапезарията вкъщи е между кухнята и хола. Когато помещението е общо, масата за хранете трябва да е в близост до кухненския бокс, а също и до зоната за почивка и релакс. Така създавате свързаност, която води до усещане за удобство и уют.

  • В интериора на този апартамент, дизайнерите са разпределили изключително функционално различните елементи от обзавеждането.
  • Кухнята не е голяма, но е практично разположена в дъното на помещението.
  • Трапезната маса е позиционирана непосредствено до кухненския остров.
  • А в другата част на помещението, мястото е заето от масивната мека мебел, създаваща уютния облик на всекидневната.


Индустриален стил в спалнята? Малко грубост никога не е излишна в интериора!

Интериорните дизайнери са заложили на по-грубоватия индустриален стил в обзавеждането на спалнята в този апартамент. Цветовете са в сиво-кафявата гама, мебелите са сведени до само най-необходимото, но декоративните акценти допълват интериора. Впечатляващ е професионализмът, с който са създали уют, в на пръв поглед сивата спалня. Един от основните трикове за това са панорамните прозорци, които разкриват красив изглед навън, съчетани с масивни завеси. Те, от своя страна, създават задушевна атмосфера и приглушават светлината, когато настъпят късните часове.

Не трябва да пренебрегваме и нестандартния индустриален дизайн на стената зад леглото - метални панели покриват цялата й повърхност. А за възстановяване на баланса, се грижат останалите, окъпани в снежнобяло, външни стени на помещението.


Детската стая е комфортна и приветлива!

И в обзавеждането на детската стая дизайнерите не са изневерили на стила си – нежен розов цвят е съчетан с декоративна тухлена стена. Обзавеждането отново е семпло, прозорците заемат почти изцяло една от външните стени, а леглото е практично и скрито в ъгъла на помещението. Това е доказателство, че индустриалният интериорен стил е подходящ за всяка част на дома. Лесен за комбинация с по-нежни акценти, което го прави практичен и много предпочитан вариант. Ето два трика за създаване на красив облик в интериора на детската стая:

  • Добавете малки декоративни акценти - окачете малко на брой, но по вкуса на детето картини, рамки със снимки или плакати на стените.
  • Експериментирайте с дизайна на осветителните тела - изберете масивен и висящ полилей или монтирайте малки вградени луни навсякъде по тавана. Стенните лампи също са за предпочитане - отново оставете избора на господаря на стаята.

Вижте още: Дизайнът на детската стая заслужава специално внимание!


Вдъхновяваща идея за интериора у дома

Насладете се на перфекционизма на дизайнерите на този апартамент и почерпете идеи за интериора вкъщи. Заявете напълно безплатно своя проект в платформата на MaistorPlus и се възползвайте от богатия набор от високо квалифицирани специалисти в сферата на ремонтната дейност и интериорния дизайн. Ако вече сте взели решение за стартиране на пролетното освежаване на дома, или искате да промените драстично интериора, то ние ще ви предоставим удобството лесно и бързо да стигнете до началото на ремонтната дейност. Само на един клик разстояние!



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
13 извършени проекта
Вътрешни и външни ремонти
Цялостен ремонт, Варна
13 извършени проекта
Луксозни ремонти VIP
Боядисване и декорация, София
8 извършени проекта
Бригада нов проект
Покривни услуги, София
38 извършени проекта
Ангел Ангелов
Покривни услуги, София
19 извършени проекта
Бригада Комплекс
Покривни услуги, София
28 извършени проекта