Добре дошли на бизнес страницата на Бригада Комплекс


Бригадата Има дългогодишен опит в комплексните решения на проблемите, свързани с покривни ремонти и хидроизолации.Това ни позволява да предложим високо качество на извършваните услуги, подкрепено с дълъг гаранционен период!

Стандартна иконка за категория Покривни услуги Покривни услуги е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

Десислава Кендева преди 27 месеца за Строеж на плоча и дървен навес с 4 колони и стъпки | Хисаря

“Доволна съм много от извършената работа.
Всичко премина гладко, както се разбрахме и за изпълнение и за материали.”

Атанас Тотев преди 36 месеца за Монтаж на улуци на къща в село Величково | Пазарджик

“Момчетата се справиха много добре.”

Димчо преди 43 месеца за Ремонт на фасада | Пловдив

“Коректно и бързо изпълнение въпреки кратките срокове. ”

Виж всички мнения

Район на работа:

Трудов стаж


фирмата Има дългогодишен опит в комплексните решения на проблемите, свързани с покривни ремонти и хидроизолации.Това ни позволява да предложим високо качество на извършваните услуги, подкрепено с дълъг гаранционен период! Извършваните от нас услуги са: * изграждане на нови покривни конструкции * преустройства на тавански помещения, капандури, табакери, тераси, навеси и гаражи * ремонт на стари керемиди с воалит, или полиестерно фолио метални керемиди * олуци обикновени и безшевни * водосточни тьрби * обшиване на комини, капандури, бордове, палетни, калкани и др. * хидроизолации с български и вносни материали * залепване на битумни керемиди върху osb * отстранияване на течове - 100% гаранция познава отлично материалите, които се продават на българския пазар и това позволява да се намери оптималното съотношение качество – цена спрямо индивидуалните нужди на всеки клиент. Нашите цели са да Ви предоставим професионална работа на най-добрите цени на пазара. За нас ще е удоволствие да Ви помогнем. Обадете ни се и ще останете доволни.

Специализация и квалификация


видове смр ____Бригада Комплекс________________________ извършва ремонти и довършителни работи на магазини, офиси, жилища, хотели, ресторанти, промишлени помещения, поддръжка на офиси и други. Бързото и динамично развитие на строителния бизнес в България предявява изисквания за високо качество и кратки срокове на проектирането и строителството, на които бригадата се старае да отговаря при изпълнението на своите обекти. Част от услугите, които предлагаме са: . Тенекеджийска услуга- поцинкована ,медна,алумини,безшевни олуци ,улами,обшивки и др. .Хидроизолационни услуги-стенни,покривни,бордови,над подземни гаражи и др. . Ремонт на покриви – дървени конструкции, метални конструкции и др. .Пренареждане на керемиди –стари ,нови брамак, стари и нови покриви и др. .Демонтаж и монтаж на метални халета гофрирана ламарина и др. Мазилки – варо-циментови, гипсови, минерални, силиконови и др. • Шпакловки – гипсова, с мрежа, с теракол, с готова смес, с колор кит и др. • Боядисване – с латекс в бяло или два и повече цвята; грундиране, шлайфане стени и тавани, блажна боя; боядисване на фасади и др. • Настилки – фаянс, теракот, гранитогрес, камък, цокъл фасада и др. • Изграждане, ремонт и подмяна на водопроводни и канализационни инсталации; монтаж на всякакви видове санитарен фаянс. • Външна и вътрешна топлоизолация с фибран, SPS, ПОЛПАН и др. • Замазки – армирана, армирана с топлоизолация, перлитова и др. • Услуги с гипсокартон – монтаж на окачени тавани, преградни стени, предстенни обшивки и др. предлага на своите клиенти гаранционно и след гаранционно обслужване, индивидуален подход към всеки клиент, изпълнение на задълженията си в срок. Материалите, които използваме са с високо качество и отговарят на изискванията на съвременното строителство.