Модерен и просторен интериор в сърцето на гр. Днипро!

Последна редакция на 04/05/2024 от Розалинa Думанова
Източник | Видяно 1 501 пъти

В третия по големина град в Украйна - Днипро, открихме този апартамент, изваян от опитни специалисти в сферата на интериорния дизайн – модерен стил, съчетан с природна свежест. Магията на семплите нюанси е умело комбинирана с естествени материали. Дневната е съчетана с кухня в едно помещение, а в допълнение са просторните прозорци, които създават светъл и приветлив облик на сърцето на дома.

Пролетното освежаване вкъщи, а също и всяка ремонтна дейност, става лесно, бързо и приятно с помощта на опитните специалисти, регистрирани в платформата на MaistorPlus. Заявете напълно безплатно своя проект и оставете всичко в ръцете на доказали се интериорни дизайнери.

Свързано:

Идеи за хол Вдъхновяващ апартамент в Украйна!

Модерен и светъл интериор е точното описание на тази уютна дневна, съчетана с кухня и трапезария в едно помещение. На преден план е позиционирана зоната за почивка и релакс, представена от мека мебел в неутрални тонове и Г- образна форма. Прибавените декоративни възглавници придават завършен облик, а в допълнение виждаме и нестандартна холна маса с разчупен дизайн. Естествените материали са на преден план в обзавеждането на този апартамент - дървото е избраният представител за подовата настилка, а също и за плота на масичката. Под нея е разположен уютен килим, а сивите му нюанси се съчетават отлично с останалата част от интериора. Стената зад дивана е заета от панорамни прозорци, а в допълнение виждаме невероятно красива естествена зеленина, която не само придава цвят и добро настроение, ами и внася нотка природна красота и свежест. На заден план, разположена между зоната за почивка и кухненския бокс, е трапезната маса, придружена от няколко снежнобели столове. Висящата лампа разчупва интериора, а в допълнение виждаме и вградени в тавана осветителни тела, а също и красив лампион непосредствено до дивана. В дъното на помещението е позиционирана и малка, но практична кухня, в чийто дизайн бялото е водещ цвят, а изобилието от рафтчета и шкафове е предпоставка за удобство и комфорт.