Впечатляващ апартамент в Русия

Публикувано на 10/12/2020 от Теа Даулова | Последна редакция на 10/12/2020 | Видяно 2 398 пъти

Високи тавани и много лукс са част от този мезонет. Той се намира в Русия и се простира на цели 1105 кв. м. Ако сте почитатели на актуалните тенденции в интериора, модерните мебели и стилния дизайн, то със сигурно този дом ще ви остави без дъх. А защо да не откраднете и някоя идея?

Несъмнено реализирането на този проект не е за всеки. Първо, че подобен мезонет не е сред най-изгодните оферти – и за купуване, и за обзавеждане, и за поддържане. И второ, тежкият стил определено не е универсално предложение, което да се интегрира във всеки дом. От друга страна обаче съвсем безплатно може да се насладим на работата на дизайнерите… Или пък да се чудим що за хора са пожелали да живеят в такъв дом. И в двата случая всеки елемент в мезонета ще грабне вашето внимание. Каним ви на една виртуална разходка.

И все пак, ако искате промяна и във вашия дом, но търсите съдействие от професионалист, при нас може да се свържете с доказани специалисти, които ще ви подадат ръка в реализирането на вашето желание.


Стилна дневна

Огромните прозорци сякаш прегръщат цялото пространство, отредено за всекидневна. Идеален контраст в стаята се създава с тъмнокафявите стени.

  • Тъмният под в никакъв случай не създава усещане за схлупеност. Височината на стаята позволява да се играе дори с тъмни цветове без проблем.
  • Мебелите са с кадифена материя и в унисон в цялостната концепция за дневната.
  • Огромната площ на стаята позволява да се сложи и по-голяма холна маса.
  • От всекидневната има изход към просторна тераса.

Вижте още: Апартамент в Москва: изискана елегантност и семпъл чар


Огромна библиотека, част от дневната

Във всекидневната е позиционирана и огромна библиотека по протежението на стената. Така всеки книгоманиак може да си избере хубаво четиво и да се настани на удобния диван.

  • Към библиотеката има и отделни меки фотьойли, в които човек може да релаксира.
  • В стената има вградена камина, която чудесно допълва хармонията в цялата стая.
  • Освен за съхранение на книги, библиотеката се използва и като място за декоративни елементи. На някои от рафтовете книги напълно липсват. На тяхно място са поставени чудесни аксесоари.


Трапезария с неочакван акцент

Трапезарията също е с внушителни размери. Освен това обаче не по-малко зрелищни са огромните осветителни тела. Те са акцентът в стаята и са пуснати сравнително на ниско ниво от масата.

  • Просторната трапезария е пригодена да посрещне 12 гости.
  • Масивната маса от дървен материал е поставена на централно място. Столовете около нея са кожени и също със сравнително големи размери.
  • Минимализмът няма място както в трапезарията, така и в целия мезонет.
  • Синият кант на огромния килим е черешката на тортата. Едновременно внася различността в стаята и идеално допълва хармонията в нея.


Блясък в кухнята

Кухнята е истинско лъскаво зрелище. Медни нюанси са съчетани с мраморен плот. Всичко тук крещи: „Лукс“.

  • Огромният кухненски остров по средата на стаята осигурява максимално удобство за всяка домакиня. Въпреки че има сериозни основания да се съмняваме, че често ще влиза в употреба.
  • Меките розови неонови светлини внасят много деликатна приятна атмосфера в стаята.
  • От тавана се спускат висящи стелажи на две нива. На едното е сложена домакинска посуда. Другото се използва за декоративен елемент и е приютил огромни зелени растения. Как се поливат всички те? Със сигурност много трудно, ако не разполагат с автоматична система.


Кътче за дегустация на вино

Колко огромен трябва да бъде един дом, за да разполагаш със собствено кътче за съхранение и дегустация на вино? Е, явно правилният отговор е 1105 кв.м.

  • Всички селектирани вина се съхраняват в специална стъклена витрина.
  • В помещението има и няколко бар стола и висока малка масичка за максимален комфорт.
  • Стъклена преграда отделя тази стая с хола, като по този начин се разкрива гледка и към дневната, и към терасата. 


Стая за отдих с хром тръба

Пренасяме се на втория етаж, където започваме със стаята за отдих. А каква е ролята на огромната хром тръба? Единствено за акцент в стаята. Вероятно хората с големи домове имат наистина странни желания. Но не може да отречем, че е много нестандартно и атрактивно решение.

  • В стаята за отдих дори фотьойлите са много нетипични. Те са от кожа, с дизайн на боксови ръкавици.
  • Към тях има и чудесно допълнение – истинска боксова круша.
  • Двата фотьойла са разположени така, че да гледат към огромен аквариум, вграден в стената.


Хоум офис с неустоима гледка

В мезонета има място и за голям хоум офис. Интериорът в него е в кафявата гама и всяка мебел е добре преценена с цялостната атмосфера. Но не това е важното в случая. Най-впечатляваща е гледката, която тази стая има. От огромните френски прозорци се разкрива панорама към целия град.


Кът за домашно кино

Вероятно думата „кът“ е напълно неподходяща за тази стая. Малкият кино салон предлага чудесна възможност за разтоварване. В стените е вградена висококачествена звукова система. Екранът пък предлага отлична възможност за гледане на богата колекция от филми.

Освен бар столове, във филмовия салон има и два големи фотьойла и един огромен диван. Така в стаята съвсем спокойно и удобно могат да се настанят 10 човека.


Спалнята на мечтите

Идва ред и на спалнята. В стаята преобладават топли, меки, кафяви тонове, които създават една много интимна атмосфера. Осветлението е много деликатно и изцяло липсват всякакви натрапчиви предмети.

  • Ефирните пердета дават възможност да се насладим на гледката навън.
  • Плътни завеси обаче осигуряват уединение от всички любопитни погледи.
  • Стъклен параван прегражда спалнята от банята, към която има директна връзка.


Баня за истински ценители

Определено този дизайн на баня не е за всеки. Ако обичате по-изчистени визии, то и тук няма да намерите нищо, което да ви впечатли. Едно обаче е сигурно – няма как да отречем класата, която лъха от това помещение.

  • Комбинацията от сиви нюанси, мрамор и стена със зеленина е повече от успешна.
  • Ваната е в нетипична форма и взема централно място.
  • Медни акценти са използвани както за крановете на мивката и душа, така и за най-различни декоративни елементи.


Тераса за чудо и приказ

Както всичко в този мезонет, така и терасата на втория етаж е с внушителни размери. Тя е идеално място за почивка в топлите дни и разкрива идеална гледка през всички сезони.

  • Разположени са два удобни шезлонга, които са чудесни за пиене на коктейли с книга в ръка.
  • Отделно има и малки табуретки, които сякаш искат да ни прегърнат с огромните си възглавници.
  • Зелената растителност по дължина на целия парапет създава уединение от погледи на любопитни съседи.

Мезонет, достоен за възхищение. Колкото и да не ни се иска да го признаем – това място е като сбъдване на една истинска мечта. И със сигурност е точно така за неговите собственици. Всичко е добре издържано, премерено и в унисон в цялостната атмосфера. Тук няма място за малки мебели, кокетни декорации и деликатни акценти. Просто защото това голямо място заслужава огромна инвестиция с точните интериорни решения.

В случай че много харесахте някоя от идеите или имате своя собствена, но не знаете как да я реализирате, винаги може да се консултирате с доказаните специалисти, регистрирани при нас. Още сега направете напълно безплатна заявка за проект. До 24 часа ще получите няколко оферти – сравнете ги и направете най-добрия избор за вас и вашия дом!

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Андрей VIP
ВиК Услуги, София
35 извършени проекта
Райко
Ремонт на баня, София
8 извършени проекта
Ценко и Сие ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
81 извършени проекта
Румен Петров
Електроуслуги, София
12 извършени проекта
Веселин Димитров
Цялостен ремонт, София
32 извършени проекта
Иво Карагеоргиев
Електроуслуги, София
9 извършени проекта