Да посрещнем пролетта с тропичен стил в обзавеждането!

Публикувано на 10/03/2017 от Розалинa Думанова | Последна редакция на 10/03/2017 | Видяно 13 072 пъти

Една от основните характеристики на тропичния интериорен стил е наличието на изобилие от естествена светлина и слънчеви лъчи у дома. Помещенията са приветливи, с мек интериор и светъл облик. Тази красива и добре уредена къща е типичен представител на тропичния стил - тухлените стени са заменени с просторни широки прозорци. А блясъкът им и огледалният дизайн внасят усещане за стил и изящност. Талантливи интериорни дизайнери са създали впечатляващ дом, окъпан в светлина. Ако предложението ви допада, то променете облика вкъщи, като заявите проект в платформата на MaistorPlus напълно безплатно. Свържете се с опитни интериорни дизайнери и бързо и лесно внесете тропични нотки в интериора или екстериора на дома.


Отворените пространства - винаги оригинален избор!

Тази добре уредената къща е разделена на две основни помещения - дневната, съчетана с кухненски бокс и трапезария, и спалня, разположена на втория етаж. Основното помещение за отдих и почивка - дневната, е семпло обзаведена, но оригинално подредена. А изобилието от прозорци е липсващото парче от пъзела на красивия интериорен дизайн. Отворените пространства оптически разширяват помещението, а съчетанието на кухня, трапезария и дневна в едно е съвременен акцент, който допълва отлично тропичния интериорен стил в обзавеждането.


И спалнята е с невероятна гледка!

Масивните стълби в индустриален стил водят към красива спалня, разположена на втория етаж. Помещението е малко, но широките прозорци отново внасят нотка нестандартност и стил и усещането за простор завладява собствениците. Заобикалящата красива гледка прави престоя и почивката в спалнята пълноценни и приятни. Дизайнерите не са пропуснали да добавят и уникален балкон, до който се стига през подвижната желязна "стена". А възможността за вдигането й е още един акцент, който сякаш премахва всички прегради и позволява на помещението да се "слее" със заобикалящата го красота и идилия на природата.


Тропича кухня, съчетана със снежнобял цвят

Много оригинален избор на дизайнерите е да съчетаят тропичните багри със снежнобяло в обзавеждането. Както в дневната, така и при кухненския бокс и трапезарията тези цветове са основни. Снежнобяла чистота, съчетана със слънчево жълти, наситени багри - именно това е в основата на интериора на първия етаж.

Кухнята е изключително семпла, но функционална. А местоположението на масата за хранене е много оригинално - при всяко кулинарно събитие имате възможността да се насладите на зашеметяващата природна красота, разкриваща се пред вас благодарение на големите прозорци и липсата на масивни стени.


Екзотика в банята

Един от основните отличителни белези на тропичния интериорен стил е наличието на изобилие от живи саксийни цветя. Именно те внасят свежест и добро настроение. Банята също може да се радва на по-екзотични цветя, които да красят интериора на помещението. А когато към тях се прибавят и меки нюанси, топлината и уютът заемат ролята на водещи настроения в пределите на банята. Просторните и широки прозорци са предпочитан елемент от тропичния интериорен стил – не се страхувайте да експериментирате, винаги може да прибавите вертикални щори, които да използвате за създаването на по-задушевна атмосфера.


Топли цветове и изчистен интериор

Струпването на много мебели у дома невинаги е предпоставка за удобство и стилно обзавеждане. Наличието само на най-необходимите елементи понякога придава по-завършен и добре уреден облик на помещенията. Както например виждаме в пределите на тази къща, отворените пространства са основни, а ясното разграничаване на различните зони придава стил и хармонична атмосфера. Пространството под стълбите е използвано много рационално - именно там е разположена зоната за почивка. Дневната е заета от основните елементи на обзавеждането, но това е компенсирано с изобилие от декоративни детайли, внасящи усещане за завършен интериор.


Дървото притежава силата да внася нотка изящност и стил

Екстериорът е стилен и зашеметяващ, къщата е обградена от широки балкони с водоустойчива дървена настилка и тъмен цвят на рамките на прозорците. Обособяването на кътче за почивка - маса със столове в едната част на балкона, е красиво допълнение за дългите летни дни. Ако и на вас ви допадна идеята за промяна на интериора вкъщи, или искате да внесете свеж и нов облик на балкона, не се колебайте да заявите мечтания проект за дома, при това напълно безплатно. В платформата на MaistorPlus имате възможността да избирате сред висококвалифицирани специалисти, които без проблем ще превърнат дома ви в истинско произведение на изкуството!



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Румен Насев VIP
Мазилки, София
DYSIGN
Архитектура и дизайн, София
7 извършени проекта
Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
13 извършени проекта
Сфера 2015
Ремонт на баня, Бургас
22 извършени проекта
Велислав
Цялостен ремонт, София
21 извършени проекта
Илиян Иванов
Електроуслуги, София
11 извършени проекта