6 Препоръчани майстори за ремонт на покриви в Кюстендил

Заявете безплатно проект за ремонт на покриви в Кюстендил!

Добрата защита от външните климатични условия е сред основните предназначения на всеки покрив. Без съмнение желаете и вашият да е изряден по отношение на хидроизолиране, улуци, конструкция, излята плоча и наредени керемиди. Тогава го поверете на опитните специалисти за ремонт на покриви в Кюстендил, регистрирани в MaistorPlus. Лесно стигате до тях, като заявявате напълно безплатно проекта си, а в отговор сравнявате оферти, разглеждате кандидатите, техните профили и препоръки от предишни клиенти.Заяви проект безплатно и получи директно оферти от професионалисти!Стандартна иконка за категория Сухо строителство
онлайн преди 3 месеца

Spas

Член от 10 месеца:

Строителна Бригада.Занимаваме се със монтаж на гипскартон,шпакловка,боя.Ремонт и направа на покриви,барбекюта.В И К,фаянс и гранитогрес.Цени по-договаряне.
avatar_69950_64438417228.jpg

Член от 31 месеца:

Ние сме строителна фирма "МОГИЛАТА-КН" ЕООД регистрирана по ДДС BG201273406 от 2012 година.
avatar_69950_64438417228.jpg

Член от 31 месеца:

Ние сме строителна фирма "МОГИЛАТА-КН" ЕООД регистрирана по ДДС BG201273406 от 2012 година.
cover_42620_33019969799.jpg
онлайн преди 59 месеца

Васил

Член от 59 месеца:

avatar_58388_83578487905.jpg

Член от 43 месеца:

Ние сме строителна бригада на територията на България. Използваме висококачествени материали, професионални инструменти и машини. Разполагаме с екип от квалифицирани, строителни работници, благодаре ...
Стандартна иконка за категория Строителство на сгради
онлайн преди 14 месеца

dariii

Член от 14 месеца:

avatar_14728_97612041655.jpg

Член от 80 месеца:

C всички аспекти на интериора и с всичко, свързано с интериорно оформление. Интериорен дизайн, обзавеждане, ремонт и довършителни работи.

Оставени мнения за Покривни услуги:

Геновева преди 14 месеца за Изграждане на циментова площадка с покрит навес при размери около 7 на 3 метра | Кюстендил

“Обектът беше завършен предсрочно.
Доволна съм от работата на Първан Божилов и бригадата му.
Бързо и качествено се справиха, спазени са всички уговорки.
Много съм доволна от свършената работа, бих наела отново Първан.
Препоръчвам го!”

Огнян преди 38 месеца за Ремонт на покрив | Бобов дол

“Договореният ремонт беше извършен качествено и предсрочно.
Да са живи и здрави, да ремонтират още много покриви.
Огнян.”

Иван Ячев преди 49 месеца за Ремонт на ламаринен покрив | Кюстендил

“Много съм доволен от работата на фирмата на Трайчо Трайков. Екипът беше от професионалисти, започнаха и свършиха ремонта в желания от мен срок, плащането беше накрая, без аванс. Всички елементи на ремонта бяха изпълнени точно както исках. По време на ремонта им възложих допълнителна работа (изграждане на навес), за която се съгласиха и с която също се справиха отлично. Комуникацията с екипа по време на работа беше приятна. С удоволствие ще се обърна отново към Трайчо Трайков.”

Виолета преди 57 месеца за Ремонт на покрив в с.Каменна скакавица - Кюстендилско. | Кюстендил

“Наетият майстор извърши всичко, според подписания договор и в срок. Работата беше качествена и коректна. Единствената ми забележка е, че като свършиха работата си не почистиха достатъчно добре.”

По какво познаваме, че са нужни ремонтни дейности по покрива?

Здравият и стабилен покрив ни осигурява спокоен и комфортен живот. Времето обаче оставя своите следи върху него, както правят и климатичните обстоятелства. Рано или късно нуждата от ремонтна намеса по покрива се оказва неизбежна. Как можем да преценим сами дали е нужно да потърсим майстор за покривни услуги:

 • Ако покривът е с керемиди, огледайте в какво състояние са. Не е нужно да се качвате на самия покрив, особено ако не сте професионалисти. Понякога повредените керемиди си личат и отдалеч. Вижда се, че има начупени или разместени, което означава, че по всяка вероятност ще се наложи да бъдат пренаредени, частично или цялостно заменени.
 • Огледайте подпокривното пространство. Има ли тъмни петна по носещите греди, забелязвате ли прогнили участъци? В случай че забелязвате нередности по покривната конструкция, може за се окаже, че тя е за ремонт или е нужно да се направи нова.
 • Прави ли ви впечатление течовете напоследък да са зачестили? Имате ли упорити петна по таваните и стените, които не можете да премахнете само с боя? При положителен отговор на този въпрос, следва да се обърне внимание на покривната хидроизолация.

Какви услуги извършват специалистите по покриви?

Ремонтирането на покрива включва различни услуги, в зависимост от това коя част от него трябва да бъде коригирана. Последното се установява най-добре след професионален оглед, извършен на място. Майсторите и фирмите, които могат да предложат поправка на покриви, предоставят следните услуги:

 • Претърсване, разпокриване и покриване на покриви. Тази дейност включва старателен оглед на керемидите, има ли сред тях счупени, обелени, липсващи. Когато се диагностицира състоянието им, керемидите могат да бъдат частично заменени или да се извърши цялостното им заменяне с нови.
 • Ремонт или ново изграждане на конструкцията на съответния покрив. Проверява се внимателно дали носещите греди са здрави, има ли просвети в дървената ламперия. Според установеното по време на огледа, отделни сегменти от конструкцията или цялата се ремонтира или построява нова.
 • Проверка на покривната хидроизолация. За да се направи такава, целият покрив се разпокрива, внимателно се почиства повърхността му. Ако хидроизолиращият материал е здрав, може да са намести, почисти също. При положение, че е похабен и повреден, е редно да бъде заменен с нов, специалистите обикновено препоръчват воалит.
 • Почистване и отпушване на водосточни тръби и улуци. Често по тях се наслагват прах, листа, съчки, които причиняват запушвания.
 • Ремонт на покривни прозорци и капандури, което може да е свързано със стъклата или рамките на същите.

Как да бъдем по-уверени, че сме намерили добър майстор на покриви в Кюстендил?

Когато планирате да ремонтирате покрива си, е напълно очаквано да държите на качествено изпълнение и гарантирано дългосрочен резултат. Всичко това, комбинирано с атрактивни цени, ще ви предложат немалко фирми и изпълнители. На кои обаче да се доверите зависи от няколко важни фактора:

 • Важно е майсторите, били те бригада или специализирана покривна фирма, да ви предложат да направят предварителен оглед и на база установеното при него да ви дадат цена за ремонта. Без да са видели на място какво точно има да се поправя по покрива, всяка ценова оферта би била некоректна;
 • Много добър индикатор са препоръките от предишни клиенти. В сайта на MaistorPlus имате възможност напълно безплатно да разгледате такива в профилите на регистрираните изпълнители;
 • Професионалистите ще ви дадат реални срокове за покривните дейности, спрямо това какви точно ще бъдат те. Няма да ви бавят излишно, но и ще внимават да не правят компромис с качеството на работата за сметка на времето, за което я извършват;
 • Освен работа с качествени материали, ще ви предоставят и полезни съвети, така че дълго да се радвате на надежден покрив;
 • Доказалите се специалисти предлагат минимум 15 годишна гаранция за покривите, които ремонтират и изграждат, както и договори за дейностите, които извършват.

Как чрез MaistorPlus намирате доказани изпълнители за ремонт на покриви в Кюстендил?

В MaistorPlus са регистрирани хиляди майстори и фирми в различни ремонтни сфери, в това число и свързани с направа и корекции на покриви. Те могат да бъдат филтрирани и по района, в който работят. Това автоматично означава, че ако ви е нужен покривен специалист за Кюстендил, е достатъчно да направите филтриране за този град и ще стигнете до списък със съответните изпълнители. Можете да изберете измежду тях или директно да направите заявка в сайта, в която да опишете какъв ремонт ви е нужен. Важно е да знаете също, че:

 • Заявявате проект за нужните ви ремонтни дейности напълно безплатно и без обвързване;
 • Обикновено в рамките на денонощие получавате оферти от майстори и фирми в района, които да сравните, за да се спрете на най-добрата;
 • Гледате бизнес страниците на изпълнителите, в които се запознавате с дейността им, с репутацията им, виждате и снимки на завършени от тях обекти;
 • Запознавате се с отзиви и препоръки, споделени от предишни клиенти;
 • Ваше е решението има ли сред кандидатите такъв, когото желаете да поканите на оглед и евентуално да наемете;
 • При вече извършен ремонт можете да оставите и своя отзив в платформата.


Осигурете си с помощта на MaistorPlus стабилен покрив в Кюстендил! Направете безплатна заявка още сега!