7 Препоръчани изпълнители за ремонт на покриви в Добрич

Заявете специалист за своя покрив в Добрич още сега, напълно безплатно!

Независимо на кой етаж живеете, професионално изграденият и ремонтиран покрив е гаранция за комфорта на живот у дома. В MaistorPlus намирате най-прекия път до препоръчани майстори и фирми за ремонт на покриви в Добрич, регистрирани близо до вас. Можете да разгледате техните профили, в които са представени завършени вече проекти и са оставени препоръки от клиенти, ползвали услугите им. Така по-лесно ще изберете на кого да се доверите да пренареди керемидите ви, да замени старата с нова покривна конструкция или да монтира новите ви капандури. Платформата ви дава възможност да направите безплатна заявка, да сравните оферти и сами да изберете с кого да работите. Заявете своя проект, напълно безплатно и без обвързване, още днес!Заяви проект безплатно и получи директно оферти от професионалисти!Стандартна иконка за категория Изолация и Саниране
онлайн преди 1 месец

SD AURA 64

1 извършен проект

Член от 113 месеца:

Ние сме строителна фирма, занимаваща се със строителство на сгради и хидро и топлоизолации. Имаме доста направени жилищни сгради в Добрич и Варна. 

Стандартна иконка за категория Покривни услуги
онлайн преди 122 месеца

Райчо


Все още няма извършени проекти

Член от 122 месеца:

Груб строеж/кофраж,зидария/довършителни работи,покриви

Стандартна иконка за категория Покривни услуги
онлайн преди 122 месеца

Райчо


Все още няма извършени проекти

Член от 122 месеца:

Груб строеж/кофраж,зидария/довършителни работи,покриви

Стандартна иконка за категория Покривни услуги
онлайн преди 62 месеца

Веселин Иванов


Все още няма извършени проекти

Член от 110 месеца:

Брига - извтршваме ремонт и направа на покриви в цялата страна.
Стандартна иконка за категория ВиК Услуги
онлайн преди 110 месеца

Василев


Все още няма извършени проекти

Член от 110 месеца:

brigada ot 4 ma du6i ot dobrith,sas sobstven transport i instrumenti,izvar6vat poso4enite uslugi v tsialata strana. 

Стандартна иконка за категория ВиК Услуги
онлайн преди 32 месеца

Stoyan Laskov


Все още няма извършени проекти

Член от 39 месеца:

Стандартна иконка за категория Боядисване и декорация
онлайн преди 111 месеца

Сашо


Все още няма извършени проекти

Член от 111 месеца:

Стандартна иконка за категория Боядисване и декорация
онлайн преди 101 месеца

Иван Христов


Все още няма извършени проекти

Член от 101 месеца:

Как да разберем, че е време да ремонтираме покрива си?

Периодично всеки покрив има нужда от профилактика, за да се установи дали всичко с него е наред и при нужда да се вземат съответни мерки. Пролетните и есенните месеци са подходящи за тази цел. Опитните специалисти най-сигурно могат да дадат съвет наложително ли е да се извърши основен ремонт на разглеждания покрив или на дадения етап частични корекции биха били достатъчни. В същото време обаче покривите и сами дават своите значи, че по всяка вероятност е време да потърсим майстор, който да провери състоянието им. Ето как да ги разпознаем:

 • Сред керемидите се забелязват разместени, начупени, обърнати. Вие може да ги виждате само отдалеч и да ви се струват малко, но при близък обстоен оглед да се окаже, че много по-голяма част са пострадали. Затова се извършва щателно претърсване на място, така че да се прецени ситуацията.
 • Елементите на покривната конструкция са изкривени или прогнили. Това може да е причина цялата въпросна конструкция да поддаде, което компрометира безопасността на покрива. Необходимо е професионалист по покривните ремонти да я огледа хубаво и да посъветва поправка на старата или изграждане на нова конструкция е препоръчително.
 • Петната от течове у дома са се превърнали в обичайна гледка. Не е за препоръчване обаче да свиквате с нея или да се опитвате да я скриете с бои и високи мебели. Решете ефективно проблема, като с помощта на покривен майстор установите и отстраните нередности по капандурите и хидроизолацията.

Какви са ремонтните услуги, извършвани по един покрив?

Независимо дали говорим за частичен или цялостен ремонт, специалистите, които ще се погрижат за покрива ви, извършват няколко основни услуги. Те са пряко свързани с елементите от цялостната конструкция и сега ще се запознаем накратко с тях:

 • Диагностициране на състоянието на керемидите или така нареченото претърсване на целия покрив. Проверява се има ли счупени керемиди, такива, които не са се на мястото. След подобен оглед могат да се заменят само няколкото повредени керемиди или ако има проблеми с повечето, да се сменят всички.
 • Ремонтни дейности по конструкцията. Ако те се окажат недостатъчни, защото гредоредът или носещите колони са твърде остарели, е по-удачно да се направи нова конструкция.
 • Смяна на старата или поставяне на нова покривна хидроизолация. Добре е същата да е в оптимално състояние, за да защитава дома от влага и евентуални покривни течове, причинени от силни валежи.
 • Почистване на улуци и отпушване на водосточни тръби, когато по тях има натрупвания от прах, кал, листа и други.
 • Смяна или поправка на капандурите на покрива, когато се забележи например, че стъклата им са напукани или счупени.

По какво да се ориентираме, че сме се свързали с коректен изпълнител на покривни ремонти в Добрич?

Покривът, неговите изграждане и ремонт, изискват специално и професионално отношение. Само така можем да бъдем сигурни, че домът ни е добре защитен от агресивни климатични условия, когато такива се проявяват. Съвсем естествено тук възниква въпросът как да разпознаем коректно работещите изпълнители:

 • Част от принципите им е първо да огледат покрива на място, обстойно и внимателно, и след като разберат какво е състоянието им да кажат какво има да се прави по него. Въз основа на определените ремонтни дейности съответно определят и ценовата си оферта.
 • Внимателно избират с какви материали да работят, постигайки оптимален баланс между цена и качество;
 • Имат добри препоръки от клиенти за начина си на работа и резултатите от нея. Това дава увереност и на вас, че сте попаднали на наистина препоръчани майстори. Именно такива ще откриете в платформата на MaistorPlus, като в профилите на мнозина ще видите и положителни отзиви от работили с тях клиенти.
 • Работят на базата на сключен договор и предоставят гаранция от минимум 15 години за покривите си.

Кое прави MaistorPlus надежден помощник в намирането на опитни специалисти за ремонт на покриви в Добрич?

При необходимост от препоръчани специалисти по покривни услуги в Добрич, бързо и лесно можете да ги откриете в MaistorPlus. В нашия сайт са регистрирани майстори и фирми, обхващащи широка гама от ремонтни услуги, като за още по-голямо улеснение те могат да бъдат селектирани и по район. Затова, когато ви потрябва ремонт на покриви в Добрич, правите филтриране на регистрираните в платформата специалисти по покривни услуги, добавяте и желания град и остава само да си изберете кого да поканите на работа. Още по-бърз вариант е директно да заявите проекта си, което също ви дава отлични предимства:

 • Заявявате проект за ремонтни дейности, били те свързани с покрива ви или други, напълно безплатно и без обвързване;
 • Получавате и разглеждате оферти, сравнявате и избирате оптималната за вас;
 • Научавате подробности за кандидатствалите по проекта ви майстори и фирми от бизнес профилите им в MaistorPlus;
 • Виждате репутацията на изпълнителите, както и отзиви и препоръки от предишни клиенти;
 • Наемате изпълнител, само ако прецените, че сте открили подходящия за вас;
 • След като ремонтът е успешно извършен, споделяте и своя отзив в платформата.

 

Намерете с MaistorPlus доказани професионалисти за ремонта на покрива си в Добрич! Заявете проект безплатно още сега!