Майстори и фирми за ремонт на покриви Бургас

Заявете проект за ремонт на покриви в Бургас напълно безплатно!

Важно е домът ви да бъде изграден под надежден и професионално изпълнен покрив. В MaistorPlus разбираме това и ви помагаме да се свържете с препоръчани майстори и фирми за ремонт на покриви в Бургас. Изборът на подходящия за вас изпълнител е само на една безплатна заявка разстояние. Изпратете я още днес, опишете желанията си, и в рамките на денонощие ще получите кандидатури с оферти, които да сравните. Разгледайте и отзивите от клиенти и вземете информирано решение.

Заяви проект

Сортирай по извършени проекти Филтрирай специализирани

57 майстори и фирми за ремонт на покриви Бургас

Профилна снимка - Николай Грънчев
онлайн преди 9 дни

Арт Билдърс

14 извършени проекта

Ние ви предлагаме-изграждане и ремонт на всички видове монолитни и дървено скелетни конструкции и покриви, гипс картон, шпакловка, обръщане на прозорци, боядисване, фаянс и теракот, хидроизолация на п ...
снимка
онлайн преди 7 часа

Сфера 2015

22 извършени проекта

Фирма "СФЕРА 2015" ЕООД се занимава с външни и вътрешни строително ремонтни и довършителни работи,обзавеждане и интериорни решения с високо качество на работата на достъпни цени. Правим както цялост ...
avatar_71277_13233238226.jpg

ЕВРОИМОТИ

7 извършени проекта

СТРОИТЕЛСТВО, РЕМОНТ И ОБЗАВЕЖДАНЕ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ В БЪЛГАРИЯ - ВИСОКО КАЧЕСТВО НА РАЗУМНА ЦЕНА.
avatar_42376_14914682042.jpg

Рефорт ЕООД

5 извършени проекта

Фирмата се занимава с извършване на строителство, ремонти и довършителни работи на жилища, магазини, офиси, хотели, ресторанти, промишлени помещения и други.
avatar_38569_56787830545.jpg

Боневи

5 извършени проекта

<p>Боневи-Бургас ООД е специализирана в жилищно строителство и всички строително-монтажни дейности. Фирмата предлага качествени ремонти от основи до ключ, довършителни работи, ремонт на баняи други.&n ...
label.cover - Angel Linkov

Angel Linkov

3 извършени проекта

Груб строеж
Стандартна иконка за категория Боядисване и декорация

Лозенгард ЕООД

1 извършен проект

Фирмата се занимава с довършителни ремонтни дейности от 2010 год., има богат натрупан опит в цялостното изпълнение на различни видове обекти (частни жилища, магазини, ресторанти, офиси, хотели, складо ...
Стандартна иконка за категория Боядисване и декорация

Пейков

1 извършен проект

Здравейте,притежавам голям опит в сферата на строително-ремонтната дейност. Професионалните ми квалификация и опит ми дават основание да вярвам, че мога да оправдая доверието на всеки клиент.
Профилна снимка - Ангел янев
онлайн преди 7 дни

Ангел янев


Все още няма извършени проекти

Къща строй Янев
avatar_82733_9360552673.jpg

Горан Митов


Все още няма извършени проекти

Майстор фаянсаджия предлага качествено полагане на подови и стенни облицовки от фаянс, направа настилка от теракот, гранитогрес. Стандартно полагане или работа по проект. Бързина и коректност.

Сравни оферти и намери подходящия майстор или фирма за ремонт на покриви бургас. Безплатно е!

Заяви проект

Последно оставени мнения за майстори и фирми за ремонт на покриви бургас

Сравни оферти и намери подходящия майстор или фирма за ремонт на покриви бургас. Безплатно е!

Заяви проект

Последно публикувани обекти с приблизителна цена за покривни услуги Бургас

Сравни оферти и намери подходящия майстор или фирма за ремонт на покриви бургас. Безплатно е!

Заяви проект

Как да познаем, че покривът ни се нуждае от ремонт?

Доброто състояние на покрива е важно, за да се радваме на спокоен и здравословен живот у дома. Има различни индикации, които ни подсказват, че трябва да поканим покривен специалист. Да се запознаем с по-важните от тях:

 • Теч от покрива. Не е нужно да чакате да завали дъжд в дневната ви, за за установите, че покривът ви е протекъл. Симптоми за теч са тъмните петна, както и тези от мухъл и влага по стените и таваните. Може да се дължи на разместени керемиди, загнила покривна конструкция или счупена капандура. 
 • Части от покрива са изметнати или керемидите са напукани. Виждате странни вдлъбнатини или изпъкналости по покривната конструкция. 
 • Откривате едри гранули и пясък по бордовете на покрива си. В повечето случаи това са отломки от силно натрошени керемиди.
 • Виждате повреди по хидпоизолацията на покрива, като например скъсана мушама. 
 • Вече стана дума за капандурите - те, както и капаците по покривните прозорци, също трябва да се огледат за нередности и ако има такива, да се свържете с професионалист за ремонти на покриви в Бургас.  

Какви ремонтни дейности включва поправянето на покрив?

Когато планирате ремонт на покрив в Бургас, е добре да сте наясно какви ремонтни дейности ще извършат майстора или фирмата, които ще наемете. Разбира се, те зависят от конкретните обстоятелства при вас, какви са повредите, ако ги има, и съответно как следва да се реагира на тях. Но в общия случай основните покривни корекции могат да бъдат следните:

 • Демонтиране на стара покривна конструкция и изграждане, плюс поставяне на нова. Невинаги е необходимо, но ако покривът е стар, както и конструкцията му, е силно препоръчително.
 • Разпокриване на покрива с цел да се види състоянието му под керемидите - при нужда, напарва на нова хидроизолация, след почистване.
 • Претърсване на покрив, за да се види има ли напукани, натрошени или липсващи керемиди.
 • Поставяне на керамични керамични, битумни, бетонови или метални керемиди.
 • Ремонт, почистване или смяна на улуци и тръби.
 • Ремонтиране на капаци и капандури. 

Какви са приблизителните цени за ремонт на покрив в Бургас?

Предстои ви ремонт на покрив в Бургас и е съвсем логично да искате да се ориентирате в цените. Те няма как да бъдат презицзно определени, преди да бъде направен оглед на място, да се види състоянието на покрива, бил той скатен или плосък и да се вземе решение какви покривни материали ще се ползват. Затова и цените, които ви посочваме тук, целят да ви дадат обща представа, но не претендират за абсолютна точност: 

 • Поправка на покриви с керемиди - при керамични цените общо за материали и труд са между 9 и 16 лв. на кв.м., за бетонови между 11 и 17 лв. на кв.м., за битумни варират между 9 и 23 лв. или 45 и 75 лв., когато са с медно покритие
 • За премахване на стара покривна конструкция и изработвате на нова предвидете между 50 и 65 лв. на кв.м., като тук влизат материали за около 25-35 лв. на кв. м., и разходи за труд между 15 и 25 лв. на кв. м.
 • Работа по хидроизолация на покрива, с предварително почистване на последния, полагане на грунд, мушама - цените за тази услуга са 10 - 12 лв. на кв. м.
 • Поставяне на хоризонтални и вертикални тръби и улуци - между 8 и 10 лв. на линеем метър;

Максимално акуратна оферта за ремонт на покрив в Бургас можете за получите след като майстор, бригада или фирма огледат покрива ви на място. Имайте предвид, че в цените се образуват след калкулиране на материали и труд, и ако заложите на по-качествени керемиди например, е нормално те да бъдат по-скъпи, но пък за сметка на това ще издържат по-добре теста на времето. 

Сред различните оферти за покривни услуги в Бургас как да изберем най-удачната?

Започнали сте проучване на майстори и фирми за покриви в Бургас, получили сте различни оферти, като всеки от кандидатите се опитва да привлече вниманието ви, така че да го наемете. Абстрахирайте се от обещанията за светло покривно бъдеще и се съсредоточете върху следните критерии:

 • Как кандидатствалите покривни специалисти определиха цените за услугите си? Дойдоха ли на място, на оглед, видяха ли точно в какво състояние е покривът? Това е важно, няма как наизуст да ви изготвят ценова оферта, без да са проверили за наличие на счупени керемиди или капаци например.
 • Какви покривни материали ви предложиха? Обясниха ли ви защо да предпочетете по-качествени материали за хидроизолация, какво да е стъклото на новата ви капандура и дали пък не е по-добре вместо стъкло да сложите плексиглас?
 • Каква гаранция дават за труда си? Препоръчително е да поне 10-годишна и да е подкрепена с писмен договор. 
   

Какво прави MaistorPlus толкова ценен помощник в откриването на препоръчани майстори и фирми за покриви в Бургас?

Когато ви е важно да откриете доказано добри професионалисти за покривни ремонти в Бургас, отлично решение получавате чрез уникалната платформа на MaisstorPlus. Тук ще откриете препоръчани майстори и фирми, готови качествено да ремонтират покрива ви. Сайтът е разработен така, че без да се губи излишно време, клиенти, които имат нужда от покривни или друг вид ремонти, бързо и лесно да се свържат със съответните професионалисти. При това, получавате само оферти от изпълнители, намиращи се в Бургас и района. Какво още получавате от платформата:

 • Възможност да опишете проекта си и да го заявите напълно безплатно;
 • Последващ съпорт от професионален екип, който ви съдейства на всяка стъпка от ползването на сайта;
 • Сравнявате различни оферти и на база на предпочитаните от вас бюджет и срокове избирате най-добрата;
 • Заявката на проект не ви обвързва по никакъв начин. Наемате изпълнител, само ако сред кандидатите откриете точния за вас.
 • Разглеждате бизнес профили, където майстори и фирми описват завършени свои проекти;
 • Запознавате се с препоръки от предишни клиенти, а след края на вашия ремонт вие също можете да споделите своя отзив. 

Намерете мастора на покрива си в Бургас, чрез платформата на MaistorPlus, още днес! Заявете проект безплатно!