53 Препоръчани фирми и майсторски бригади за ремонт на покриви в Бургас

Заявете проект за ремонт на покриви в Бургас напълно безплатно!

Важно е домът ви да бъде изграден под надежден и професионално изпълнен покрив. В MaistorPlus разбираме това и ви помагаме да се свържете с препоръчани майстори и фирми за ремонт на покриви в Бургас. Изборът на подходящия за вас изпълнител е само на една безплатна заявка разстояние. Изпратете я още днес, опишете желанията си, и в рамките на денонощие ще получите кандидатури с оферти, които да сравните. Разгледайте и отзивите от клиенти и вземете информирано решение.Заяви проект безплатно и получи директно оферти от професионалисти!снимка
онлайн преди 8 дни

Сфера 2015

22 извършени проекта

Последно мнение за "Обръщане на 4 прозореца":

"Супер доволен съм от работата на Сфера 2015 / Маргарит. Момчетата бяха много точни, комунимираха през цялото време и ме държаха в течение точно какво и кога ще направят. Всичко стана както трябва и то ... "
avatar_93025_88631737885.jpg
онлайн преди 47 месеца

IZOLIT


Все още няма извършени проекти

Член от 47 месеца:

Фирма „Изолит” ООД - Бургас работи в областта на проектирането и изработване на покриви от дървени и метални конструкции. Ремонт на покриви чрез хидроизолация и керемиди. Ние залагаме на висококачеств ...
avatar_93025_88631737885.jpg
онлайн преди 47 месеца

IZOLIT


Все още няма извършени проекти

Член от 47 месеца:

Фирма „Изолит” ООД - Бургас работи в областта на проектирането и изработване на покриви от дървени и метални конструкции. Ремонт на покриви чрез хидроизолация и керемиди. Ние залагаме на висококачеств ...
Стандартна иконка за категория Сухо строителство
онлайн преди 5 месеца

VITEX

1 извършен проект

Член от 64 месеца:

Извършвам всички СМР
Профилна снимка - Галин Първанов
онлайн преди 45 месеца

Galin


Все още няма извършени проекти

Член от 53 месеца:

Здравейте работя в светата на строителството от 15г и смея да твърдя че има какво да покажа
Стандартна иконка за категория Строителство на сгради
онлайн преди 54 месеца

Стройинвест- ДИК


Все още няма извършени проекти

Член от 63 месеца:

Строителство на сгради и изпълнение на обществени поръчки по ремонти.
cover_52398_50317812199.jpg
онлайн преди 11 дни

Маги-ремонт


Все още няма извършени проекти

Член от 90 месеца:

Съвестен и отговорен, винаги завършвам започнатата работа. Съобразявам се с желанията на клиентите. Имам препоръки от предишни клиенти. Работя без авансово заплащане, а при свършена работа.
Стандартна иконка за категория Боядисване и декорация
онлайн преди 39 месеца

Лозенгард ЕООД

1 извършен проект

Последно мнение за "Здравейте, търся майстор за довършителни работи - баня, антре":

"Изключително съм доволен от работата по проекта, големи благодарности на Милко и Бригадата! Това са хора с професионална преценка, модерна визия и дългогодишен опит в сферата на работата си. Проектъ ... "
label.cover - Angel Linkov
онлайн преди 11 месеца

Angel Linkov

3 извършени проекта

Последно мнение за "Изработка и монтаж на дървена веранда":

"Силно препоръчваме Ангел и бригадата му! Отзоваха се светкавично на запитването ни и задействаха проекта бързо и много адекватно. В крайна сметка се спряхме на вариант веранда от бетон. Доволни сме от ... "
Стандартна иконка за категория Покривни услуги
онлайн преди 14 месеца

Васил Атанасов


Все още няма извършени проекти

Член от 14 месеца:

Оставени мнения за Покривни услуги:

преди 48 месеца за Изграждане на покривна конструкция | Бургас

“Изключително изпълнителни и работливи. Въпреки че проектът се разшири драстично от първоначалните им очаквания, не се уплашиха и го изпълниха до край като работеха от сутрин до вечер. Оценям с четири звезди по две причини - първо малко повече се позабави изпълнението от очакваното заради една пауза от седмица. За мен лично беше неоснователно предвид, че след паузата така или иначе беше завършен не както се говореше преди това. Второто е липса на достатъчно внимание към детайла. Останах с усещане за претупване на работата накрая. Предвид цената може би очаквах малко повече от изпълнението.

Все пак, въпреки естетичните забележки, покривът и цялата конструкция, която изградиха си върши работата и нямаме никакви проблеми на този етап, което все пак е най-важното. Проявиха се като отговорни към работата си и с перфектно отношение.”

преди 50 месеца за Изграждане на външна конструкция в гр. Китен. | Китен

“Много добре работиха. Добре организирани и свършиха в уговореното време.”

преди 90 месеца за Пробиване на отдушник на покрива | Бургас

“Качествена работа. Бързи и коректни.”

преди 95 месеца за Изграждане дървена покривна конструкция | Бургас

“Много изпълнителни и коректни майстори.Професионално отношение и предложение на релевантни решения за проекта,който им беше възложен.Спазиха договорените срокове както и цената,която обявиха за изработка на проекта.Бих ги препоръчал в две ръце на,хора които имат нужда от професионалисти за направата на проекти.Също работят съвестно и си почистиха след завършването на проекта.Изключително доволен съм от групата!”

преди 96 месеца за Ремонт покрив | Бургас

“качествено и в срок”

преди 98 месеца за ремонт на покрив на селска къща | Приморско

“Благодарни сме на платформата Майстор плюс за помощта при намиране на изпълнител на ремонта и на фирмата "Строй перфект",която достойно защити името си.Всички бяха много точни, акуратни,прецизни в работата си и ремонтът на покрива беше изпълен в обещаните срокове и договорената финансова рамка.Върху съществуващата дървена обшивка на къщата,която те огледаха и ремонтираха на необходимото място, бе изградена съвременна вентилируема покривна система Тондах с всичките и изискуеми елементи, които те умело адаптираха към формата на стар възрожденски покривВпечатлени сме и отизобретателността ,с която подобриха защитата на покрива от евентуални гризачи, които са проблем в района.Благодарни сме и за проявената толерантност спрямо нашето незнание и породеното от това колебание по време на ремонта.Изпълнението на покрива бе оценено положително и от консултант по покривни системи Тондах.Очакваме последната проверка- дъжда.
Христина и Петър -с.Н.Паничарево- община Приморско”

преди 107 месеца за препокриване на покрив от 210 кв.м. и пренареждане дворни плочки | Бургас

“Христо Янакиев и екипът му бяха наети за цялоста поправка на покрив на 56-годишна кооперация и пренареждане на дворните плочки към нея.Всички собственици останаха доволни от извършения ремонт, като първи тест беше проливния дъжд, който се изля няколко дни след приключването на ремонта.След внимателна проверка установихме,че ремонтирания покрив не е пропуснал вода и всички тавани са сухи.Благодарни сме за проявената коректност и търпение от страна на Христо Янакиев, тъй като по време на извършване на ремонтните услуги собствениците на няколко пъти променяха заявката си. Като краен резултат беше извършен цялостен ремонт на покрив и пренареждане на дворни плочки на приемлива цена . Доволни сме от извършената работа и при бъдещи ремонти отнобо бихме потърсили услугите на Христо Янакиев.”

преди 110 месеца за Хидроизолация на покрив | Бургас

“Отлична работа, добър и организиран екип! ”

преди 111 месеца за Ремонт на покрив | Бургас

“Перфектно, професионално и точно изпълнение на договорената работа. ”

преди 112 месеца за Ремонт покрив- панелен блок | Бургас

“Строй Перфект се представиха отлично в работата си! Имахме проблем с покрива на панелен блок- страничните панели на блока се бяха изместили от мястото си- момчетата ги демонтираха, изместиха панелните блокчета, закрепиха ги за покрива и монтираха отново панелите. Направиха и хидроизолация на покрива. Работят бързо, чисто и много отговорно. Препоръчвам ги!”

Как да познаем, че покривът ни се нуждае от ремонт?

Доброто състояние на покрива е важно, за да се радваме на спокоен и здравословен живот у дома. Има различни индикации, които ни подсказват, че трябва да поканим покривен специалист. Да се запознаем с по-важните от тях:

 • Теч от покрива. Не е нужно да чакате да завали дъжд в дневната ви, за за установите, че покривът ви е протекъл. Симптоми за теч са тъмните петна, както и тези от мухъл и влага по стените и таваните. Може да се дължи на разместени керемиди, загнила покривна конструкция или счупена капандура. 
 • Части от покрива са изметнати или керемидите са напукани. Виждате странни вдлъбнатини или изпъкналости по покривната конструкция. 
 • Откривате едри гранули и пясък по бордовете на покрива си. В повечето случаи това са отломки от силно натрошени керемиди.
 • Виждате повреди по хидпоизолацията на покрива, като например скъсана мушама. 
 • Вече стана дума за капандурите - те, както и капаците по покривните прозорци, също трябва да се огледат за нередности и ако има такива, да се свържете с професионалист за ремонти на покриви в Бургас.  

Какви ремонтни дейности включва поправянето на покрив?

Когато планирате ремонт на покрив в Бургас, е добре да сте наясно какви ремонтни дейности ще извършат майстора или фирмата, които ще наемете. Разбира се, те зависят от конкретните обстоятелства при вас, какви са повредите, ако ги има, и съответно как следва да се реагира на тях. Но в общия случай основните покривни корекции могат да бъдат следните:

 • Демонтиране на стара покривна конструкция и изграждане, плюс поставяне на нова. Невинаги е необходимо, но ако покривът е стар, както и конструкцията му, е силно препоръчително.
 • Разпокриване на покрива с цел да се види състоянието му под керемидите - при нужда, напарва на нова хидроизолация, след почистване.
 • Претърсване на покрив, за да се види има ли напукани, натрошени или липсващи керемиди.
 • Поставяне на керамични керамични, битумни, бетонови или метални керемиди.
 • Ремонт, почистване или смяна на улуци и тръби.
 • Ремонтиране на капаци и капандури. 

Какви са приблизителните цени за ремонт на покрив в Бургас?

Предстои ви ремонт на покрив в Бургас и е съвсем логично да искате да се ориентирате в цените. Те няма как да бъдат презицзно определени, преди да бъде направен оглед на място, да се види състоянието на покрива, бил той скатен или плосък и да се вземе решение какви покривни материали ще се ползват. Затова и цените, които ви посочваме тук, целят да ви дадат обща представа, но не претендират за абсолютна точност: 

 • Поправка на покриви с керемиди - при керамични цените общо за материали и труд са между 9 и 16 лв. на кв.м., за бетонови между 11 и 17 лв. на кв.м., за битумни варират между 9 и 23 лв. или 45 и 75 лв., когато са с медно покритие
 • За премахване на стара покривна конструкция и изработвате на нова предвидете между 50 и 65 лв. на кв.м., като тук влизат материали за около 25-35 лв. на кв. м., и разходи за труд между 15 и 25 лв. на кв. м.
 • Работа по хидроизолация на покрива, с предварително почистване на последния, полагане на грунд, мушама - цените за тази услуга са 10 - 12 лв. на кв. м.
 • Поставяне на хоризонтални и вертикални тръби и улуци - между 8 и 10 лв. на линеем метър;

Максимално акуратна оферта за ремонт на покрив в Бургас можете за получите след като майстор, бригада или фирма огледат покрива ви на място. Имайте предвид, че в цените се образуват след калкулиране на материали и труд, и ако заложите на по-качествени керемиди например, е нормално те да бъдат по-скъпи, но пък за сметка на това ще издържат по-добре теста на времето. 

Сред различните оферти за покривни услуги в Бургас как да изберем най-удачната?

Започнали сте проучване на майстори и фирми за покриви в Бургас, получили сте различни оферти, като всеки от кандидатите се опитва да привлече вниманието ви, така че да го наемете. Абстрахирайте се от обещанията за светло покривно бъдеще и се съсредоточете върху следните критерии:

 • Как кандидатствалите покривни специалисти определиха цените за услугите си? Дойдоха ли на място, на оглед, видяха ли точно в какво състояние е покривът? Това е важно, няма как наизуст да ви изготвят ценова оферта, без да са проверили за наличие на счупени керемиди или капаци например.
 • Какви покривни материали ви предложиха? Обясниха ли ви защо да предпочетете по-качествени материали за хидроизолация, какво да е стъклото на новата ви капандура и дали пък не е по-добре вместо стъкло да сложите плексиглас?
 • Каква гаранция дават за труда си? Препоръчително е да поне 10-годишна и да е подкрепена с писмен договор. 

Какво прави MaistorPlus толкова ценен помощник в откриването на препоръчани майстори и фирми за покриви в Бургас?

Когато ви е важно да откриете доказано добри професионалисти за покривни ремонти в Бургас, отлично решение получавате чрез уникалната платформа на MaisstorPlus. Тук ще откриете препоръчани майстори и фирми, готови качествено да ремонтират покрива ви. Сайтът е разработен така, че без да се губи излишно време, клиенти, които имат нужда от покривни или друг вид ремонти, бързо и лесно да се свържат със съответните професионалисти. При това, получавате само оферти от изпълнители, намиращи се в Бургас и района. Какво още получавате от платформата:

 • Възможност да опишете проекта си и да го заявите напълно безплатно;
 • Последващ съпорт от професионален екип, който ви съдейства на всяка стъпка от ползването на сайта;
 • Сравнявате различни оферти и на база на предпочитаните от вас бюджет и срокове избирате най-добрата;
 • Заявката на проект не ви обвързва по никакъв начин. Наемате изпълнител, само ако сред кандидатите откриете точния за вас.
 • Разглеждате бизнес профили, където майстори и фирми описват завършени свои проекти;
 • Запознавате се с препоръки от предишни клиенти, а след края на вашия ремонт вие също можете да споделите своя отзив. 

Намерете мастора на покрива си в Бургас, чрез платформата на MaistorPlus, още днес! Заявете проект безплатно!