Добре дошли в бизнес страницата на Лозенгард ЕООД

Фирмата се занимава с довършителни ремонтни дейности от 2010 год., има богат натрупан опит в цялостното изпълнение на различни видове обекти (частни жилища, магазини, ресторанти, офиси, хотели, складове и др.). Също така предлагаме на клиентите си консултаций за предимства и скрити недостатъци преди закупуване на имот, както и остойностяване на ремонтите към него и проектиране. За фирмата е важно да отговори на всички изисквания на клиентите си и да ги изпълни в уговореният срок и според разчетеният бюджет.

Топ дейности:

Разбери повече

Последно извършени проекти:

Здравейте, търся майстор за довършителни работи - баня, антре, Ремонт на баня | Бургас

“Изключително съм доволен от работата по проекта, големи благодарности на Милко и Бригадата!
Това са хора с професионална преценка, модерна визия и дългогодишен опит в сферата на работата си. Проектът бе извършен и завършен перфектено надминаващ първоначалните ми очакванията - благодарение на съветите от майсторите и модификаците които приложихме по време на извършването му.
Благодаря много за добре свършената работа, с пожелания за много други доволни клиенти!”
на 05 Feb 2019 от Владимир Белорешки.
Разгледай още мнения

Проекти и снимки:

Опит:

Фирмата има опит при (проектиране на обекти, разглобяване на мебели, описване на мебели, пакетиране на мебели, транспортиране, къртене, зидане, ремонт и изграждане на ВиК, ремонт и изграждане на Ел, мазане на стени, топлоизолаций по-система (Baumit) с гаранций, ремонт на покриви по-система (Bramac) с гаранций, хидроизолиране на покриви и тераси по-система (SIKA), направа на парапети, изпълнение на улуци, сухо строителство, шпакловки, боядисване, декоративни мазилки, 3Д пана, епоксидни подове, интериорни и входни врати, проектиране на мебели и изпълнение, полагане на ламинат, полагане на паркет, циклене и лакиране на паркет на 3 ръце с полиуретанови лакове, полагане на подово отопление, инсталиране на омекотители за вода, реставрация на стари мебели и др.)

Специализация и квалификация:

Фирмата си партнира с най-добрите производители и търговци в областа, за да даде качествена услуга на клиентите си.