Добре дошли в бизнес страницата на Арт Билдърс-Бургас

Ние ви предлагаме-изграждане и ремонт на всички видове монолитни и дървено скелетни конструкции и покриви, гипс картон, шпакловка, обръщане на прозорци, боядисване, фаянс и теракот, хидроизолация на панелни блокове,архитектура,производство на мебели, ВиК и Ел. услуги.

Топ дейности:

Разбери повече

Последно извършени проекти:

Ремонт на моноблок Видима., ВиК Услуги | Бургас

“Много благодаря за съвета, който ми свърши много добра работа!” на 27 Aug 2019 от Русинов .

Пълно обновяване на баня, Ремонт на баня | Бургас

“Препоръчвам горещо фирма Арт Билдърс – Бургас . Възложих им цялостен ремонт на баня по наш проект. Всичко договорено предварително беше спазено – и срока на работа, и цената. Съобразиха се с всичките ни изисквания. Николай Грънчев създаде перфектна организация на работа, така че нямаше нито един ден загубен. Възнамерявам да ги търся и за други ремонти по дома си.” на 30 Mar 2017 от Елена Асенова.

Цялостен ремонт на баня, Ремонт на баня | Бургас

“Много съм доволна от момчетата. Изключително точни и коректни. Големи професионалисти са- влязоха в апартамента за ремонт на банята, а в последствие направиха и други допълнителни неща в другите стаи. Дадоха ми много професионални съвети и идеи, които помогнаха за цялостното завършване на апартамента. Препоръчвам ги с две ръце.” на 29 Jan 2017 от Виолета Ганчева .

Ремонт на баня, мокро помещение и др., Плочки, теракот и гранитогрес | Бургас

“Перфектна организация на работа.Желание и възможност, същата да бъде извършена по най-добрия начин. Страхотен екип от професионалисти, коректни, интелигентни и почтени.
Възложеният ремонт бе извършен в сложна обстановка- апартамент, който е обитаем от възрастен човек.Това доведе от моя страна като Възложител до невъзможност да укажа в първоначалния момент на възлагане целия обем работа.В хода на ремонтната дейност от частичен ремонт- нова баня, мокро помещение и коридор достигнах до цялостен такъв.
Резултатът, изцяло ново жилище и задоволство от постигнатия интериорен ефект, само положителни емоции и впечатления от г-н Грънчев и неговия екип като професионалисти и личности.на 02 Dec 2016 от Даниела Темелкова .

Приобщаване на тераса, Дограма и остъкляване | Бургас

“Изключително съм доволна от препоръчания ми Николай Грънчев. При договорка от моя страна ремонтът да се извърши за три дни, тъй като нямам време за майстори, Грънчев прояви разбиране и професионализъм и го направи за ден и половина. Изключително качествено, изключително компетентно с минимално вдигане на шум и съобразяване със съседите. Самият той е много контактен, лъчезарен и е удоволствие да се контактува с него. Не надува цените, не се мъчи да шмекерува, креативен и отличен професионалист. Горещо ви го препоръчвам за домашни ремонти! ” на 12 May 2016 от Илона Иванова .
Разгледай още мнения

Проекти и снимки:

Опит:

Силните ни черти са се натрупвали през годините както и опита, но най-важното за нас е коректното и вежливо отношение към клиента,а за работата ни ще говорят само нашите клиенти.

Специализация и квалификация:

Трупаме опит в сферата на ВиК инсталациите от 1999г.,а от 2009 и в сухото строителство и цялостни довършителни ремонтни дейности.