Добре дошли в бизнес страницата на Арт Билдърс-Бургас

Ние ви предлагаме-изграждане и ремонт на всички видове монолитни и дървено скелетни конструкции и покриви, гипс картон, шпакловка, обръщане на прозорци, боядисване, фаянс и теракот, хидроизолация на панелни блокове, ВиК и Ел. услуги.

Топ дейности:

Разбери още

Последно извършени проекти:

Оставено мнение на 30 Mar 2017 от Елена Асенова за извършен проект "Пълно обновяване на баня" в категория Ремонт на баня в района на Бургас.

“Препоръчвам горещо фирма Арт Билдърс – Бургас . Възложих им цялостен ремонт на баня по наш проект. Всичко договорено предварително беше спазено – и срока на работа, и цената. Съобразиха се с всичките ни изисквания. Николай Грънчев създаде перфектна организация на работа, така че нямаше нито един ден загубен. Възнамерявам да ги търся и за други ремонти по дома си.”

Оставено мнение на 29 Jan 2017 от Виолета Ганчева за извършен проект "Цялостен ремонт на баня" в категория Ремонт на баня в района на Бургас.

“Много съм доволна от момчетата. Изключително точни и коректни. Големи професионалисти са- влязоха в апартамента за ремонт на банята, а в последствие направиха и други допълнителни неща в другите стаи. Дадоха ми много професионални съвети и идеи, които помогнаха за цялостното завършване на апартамента. Препоръчвам ги с две ръце.”

Оставено мнение на 02 Dec 2016 от Даниела Темелкова за извършен проект "Ремонт на баня, мокро помещение и др." в категория Настилки- паркет и плочки в района на Бургас.

“Перфектна организация на работа.Желание и възможност, същата да бъде извършена по най-добрия начин. Страхотен екип от професионалисти, коректни, интелигентни и почтени.
Възложеният ремонт бе извършен в сложна обстановка- апартамент, който е обитаем от възрастен човек.Това доведе от моя страна като Възложител до невъзможност да укажа в първоначалния момент на възлагане целия обем работа.В хода на ремонтната дейност от частичен ремонт- нова баня, мокро помещение и коридор достигнах до цялостен такъв.
Резултатът, изцяло ново жилище и задоволство от постигнатия интериорен ефект, само положителни емоции и впечатления от г-н Грънчев и неговия екип като професионалисти и личности.Оставено мнение на 12 May 2016 от Илона Иванова за извършен проект "Приобщаване на тераса" в категория Дограма и остъкляване в района на Бургас.

“Изключително съм доволна от препоръчания ми Николай Грънчев. При договорка от моя страна ремонтът да се извърши за три дни, тъй като нямам време за майстори, Грънчев прояви разбиране и професионализъм и го направи за ден и половина. Изключително качествено, изключително компетентно с минимално вдигане на шум и съобразяване със съседите. Самият той е много контактен, лъчезарен и е удоволствие да се контактува с него. Не надува цените, не се мъчи да шмекерува, креативен и отличен професионалист. Горещо ви го препоръчвам за домашни ремонти! ”

Оставено мнение на 15 Nov 2015 от Пенко за извършен проект "Изграждане дървена покривна конструкция" в категория Покривни услуги в района на Бургас.

“Много изпълнителни и коректни майстори.Професионално отношение и предложение на релевантни решения за проекта,който им беше възложен.Спазиха договорените срокове както и цената,която обявиха за изработка на проекта.Бих ги препоръчал в две ръце на,хора които имат нужда от професионалисти за направата на проекти.Също работят съвестно и си почистиха след завършването на проекта.Изключително доволен съм от групата!” Прочети още мнения

Опит:

Силните ни черти са се натрупвали през годините както и опита, но най-важното за нас е коректното и вежливо отношение към клиента,а за работата ни ще говорят само нашите клиенти.

Специализация и Квалификация:

Трупаме опит в сферата на ВиК инсталациите от 1999г.,а от 2009 и в сухото строителство и цялостни довършителни ремонтни дейности.

0879 590 810 | 10:00-18:00