9 оставени мнения от 14 извършени проекти
5.00 от 5

Това са мнения от потребилите на платформата "MaistorPlus", публикували заявка в сайта и избрали изпълнителя през нашата система.

преди 55 месеца за Ремонт на моноблок Видима. | Бургас

“Много благодаря за съвета, който ми свърши много добра работа!”

преди 85 месеца за Пълно обновяване на баня | Бургас

“Препоръчвам горещо фирма Арт Билдърс – Бургас . Възложих им цялостен ремонт на баня по наш проект. Всичко договорено предварително беше спазено – и срока на работа, и цената. Съобразиха се с всичките ни изисквания. Николай Грънчев създаде перфектна организация на работа, така че нямаше нито един ден загубен. Възнамерявам да ги търся и за други ремонти по дома си.”

Виж снимки
преди 87 месеца за Цялостен ремонт на баня | Бургас

“Много съм доволна от момчетата. Изключително точни и коректни. Големи професионалисти са- влязоха в апартамента за ремонт на банята, а в последствие направиха и други допълнителни неща в другите стаи. Дадоха ми много професионални съвети и идеи, които помогнаха за цялостното завършване на апартамента. Препоръчвам ги с две ръце.”

преди 89 месеца за Ремонт на баня, мокро помещение и др. | Бургас

“Перфектна организация на работа.Желание и възможност, същата да бъде извършена по най-добрия начин. Страхотен екип от професионалисти, коректни, интелигентни и почтени.
Възложеният ремонт бе извършен в сложна обстановка- апартамент, който е обитаем от възрастен човек.Това доведе от моя страна като Възложител до невъзможност да укажа в първоначалния момент на възлагане целия обем работа.В хода на ремонтната дейност от частичен ремонт- нова баня, мокро помещение и коридор достигнах до цялостен такъв.
Резултатът, изцяло ново жилище и задоволство от постигнатия интериорен ефект, само положителни емоции и впечатления от г-н Грънчев и неговия екип като професионалисти и личности.



преди 95 месеца за Приобщаване на тераса | Бургас

“Изключително съм доволна от препоръчания ми Николай Грънчев. При договорка от моя страна ремонтът да се извърши за три дни, тъй като нямам време за майстори, Грънчев прояви разбиране и професионализъм и го направи за ден и половина. Изключително качествено, изключително компетентно с минимално вдигане на шум и съобразяване със съседите. Самият той е много контактен, лъчезарен и е удоволствие да се контактува с него. Не надува цените, не се мъчи да шмекерува, креативен и отличен професионалист. Горещо ви го препоръчвам за домашни ремонти! ”

преди 101 месеца за Изграждане дървена покривна конструкция | Бургас

“Много изпълнителни и коректни майстори.Професионално отношение и предложение на релевантни решения за проекта,който им беше възложен.Спазиха договорените срокове както и цената,която обявиха за изработка на проекта.Бих ги препоръчал в две ръце на,хора които имат нужда от професионалисти за направата на проекти.Също работят съвестно и си почистиха след завършването на проекта.Изключително доволен съм от групата!”

преди 101 месеца за Ремонт на баня | Бургас

“Спазва договорения срок. Отлично качество на работа и най- вече коректно отношение към клиента.”

преди 102 месеца за Ремонт покрив | Бургас

“качествено и в срок”