26 Препоръчани спецалисти, извършващи ремонт на покриви в Шумен

Заявете проект за ремонт на покриви в Шумен напълно безплатно!

Живеете ли под качествено изработен или ремонтиран покрив, ще приветствате с радост капризите на всеки сезон. Възползвайте се от уникалната услуга в MaistroPlus и се свържете бързо и лесно с препоръчани майстори и фирми за ремонт на покриви в Шумен. Заявите проект, напълно безплатно, и ще получите конкурентни оферти, сред които да изберете най-подходящата за вас. Запознайте се с отзиви от предишни клиенти за завършени проекти на кандидатствалите изпълнители. Когато е финализирано вашето задание, също можете да споделите своята оценка и да помогнете на тези след вас. Бързо, лесно и напълно безплатно!Заяви проект безплатно и получи директно оферти от професионалисти!Стандартна иконка за категория Строителство на сгради
онлайн преди 54 месеца

Илиян


Все още няма извършени проекти

Член от 54 месеца:

Майстор на свободна практика,с бригада,с предварителен оглед на обект,сравнително ниски цени.
Профилна снимка - БИЛД ЕООД
онлайн преди 9 часа

БИЛД ЕООД

VIP

3 извършени проекта

Последно мнение за "Премахване на плот с лята мивка в кухня":

"Благодаря! Бързо, качествено, професионално, без щети! Препоръчвам ги!"
Стандартна иконка за категория Покривни услуги
онлайн преди 54 месеца

building.ltd


Все още няма извършени проекти

Член от 58 месеца:

predimno se zanimavame s ,hidro,toplo izolazii,pvz membrani,i el instalazii
Профилна снимка - Диян Йорданов
онлайн преди 7 часа

Йорданов


Все още няма извършени проекти

Член от 55 месеца:

Всякакви вътрешни и външни ремонти,
Профилна снимка - Васил Златков
онлайн преди 5 дни

Васил Златков


Все още няма извършени проекти

Член от 1 месец:

Сив 25 ЕООД фирма специализирана във сферата на строителството по всички видове СМР !!!
Стандартна иконка за категория Покривни услуги
онлайн преди 8 месеца

Дилян Стефанов


Все още няма извършени проекти

Член от 8 месеца:

Стандартна иконка за категория Боядисване и декорация
онлайн преди 20 месеца

Николай Жечев


Все още няма извършени проекти

Член от 20 месеца:

Стандартна иконка за категория Покривни услуги
онлайн преди 133 месеца

ангел


Все още няма извършени проекти

Член от 133 месеца:

Ще се погрижа за ремонта на Вашия офис, апартамент, вход или Вашата къща. Извършваме всички видове вътрешни ремонти за София и областта. Ще Ви препоръчам качествени материали. Вие казвате, аз ремонти ...
Стандартна иконка за категория Боядисване и декорация
онлайн преди 1 месец

Красимир Славов


Все още няма извършени проекти

Член от 6 месеца:

Профилна снимка - БИЛД ЕООД
онлайн преди 9 часа

БИЛД ЕООД

VIP

3 извършени проекта

Последно мнение за "Премахване на плот с лята мивка в кухня":

"Благодаря! Бързо, качествено, професионално, без щети! Препоръчвам ги!"

Оставени мнения за Покривни услуги:

Милена Станчева преди 27 месеца за Ремонт на покрив | Велики Преслав

“Бригадата на Богомил извърши ремонт на покрива на къщата ми. Много съм доволна от свършената работа и добрата комуникация, която допринесе за бързото и качествено извършване на ремонта. Препоръчвам Бобистрой!”

Кои са признаците, показващи, че покривът трябва да се ремонтира?

Съществуват два основни начина да се провери дали един покрив следва да се ремонтира в по-малка или голяма степен. Те могат да бъдат използвани дори и от хора, които не са специализирани в покривните услуги. Разбира се, самите ремонтни дейности по покривната конструкция е важно да бъдат поверени на доказани майстори и фирми. А дали е време да се обърнем към такива се установява с вътрешна и външна инспекция, която да ни покаже:

 • Дали керемидите по видимата част от покрива изглеждат здрави. Забележите ли, че има счупени, обелени, разместени по ръба на покрива, е твърде вероятно да са налице подобни нередности и в скритите от погледа участъци. Проблемът не е само естетически, добре е да се извърши цялостно претърсване, за да се установи дали няма по-сериозни щети.
 • Какво е състоянието на конструкцията на покрива. При тази проверка се гледат носещите греди, дъсчената ламперия. Преценява се дали опорните греди са здрави, важно е да нямат прогнили участъци. Обърнете внимание и на дъсчената ламперия - плътно ли прилепват дъските една към друга, виждат ли се петна по тях, добре ли са сковани. В случай на забелязани отклонения, е добре да се потърсят майстори за покрива, които да дадат съвет дали конструкцията е за ремонт или смяна.
 • Огледайте добре таваните и стените в дома си. Ако ви прави впечатление, че течовете често се появяват по тях, то най-вероятно хидроизолацията на покрива е необходимо да бъде подновена.

Какви са обичайните покривни услуги?

Когато се установи, че даден покрив е за ремонт, във връзка с това специалистите ще ви предложат съответните услуги. Обикновено те са свързани с конструкцията, изолацията, керемидите, но могат да се отнасят и за капандурите, водосточните тръби и улуците. По-конкретно дейностите могат да включват:

 • Цялостно претърсване на покрива, чиято цел е да се установи актуалното състояние на керемидите. При необходимост, част от тях или пълният им комплект могат да бъдат заменени с нови, по-здрави.
 • Разпокриване на покрива, за да се види какво е състоянието на конструкцията и плочата под керемидите. Тук е моментът да се разбере и дали има нужда от нова хидроизолация.
 • Ремонтиране или изцяло ново изграждане на конструкцията на покрива. Това може да е свързано с поставяне на нови опорни греди, наковаване на ламперията с напречни дъски и т.н.
  Отстраняване на наслагвания от кал, листа, прах, попаднали в улуците и водосточните тръби. Когато последните не се почистват редовно, това може да доведе до неприятности, поради запушването им.
 • Корекции по капандурите на покрива, които може да са с частично или изцяло липсващи стъкла, които следва да се заменят.

Какви са начините да познаем добрите покривни специалисти в Шумен?

Далеч по-спокойни сме, когато знаем, че покривът на дома ни е ремонтиран качествено и устойчиво. Именно заради това, когато имаме нужда той да бъде поправен цялостно или частично, искаме да разчитаме на доказали професионализма си изпълнители. Начините да ги различим сред всички, обещаващи светло покривно бъдеще, са следните:

 • Обясняват ви защо е важно да направят предварителен оглед и че без него е непрофесионално да ви предлагат каквито и да било ценови оферти. Цената на ремонта зависи от това в какво точно ще се изразява той, а последното няма как да се разбере без да се види на място каква е ситуацията.
 • На база на определения от вас бюджет, могат да ви предложат оптималното решение за вашия покрив, както и достатъчно добър клас качество на материалите;
 • За професионализма на добрите майстори и фирми, ремонтиращи покриви, говорят клиентите и техните препоръки. Ще откриете реални отзиви от клиенти именно в сайта на MaistorPlus;
 • Професионалистите изпълняват възложения им ремонт в уточнения с договор срок и дават минимум 15 години гаранция за качеството на работата си.

Как MaistorPlus прави лесно свързването с препоръчани специалисти за ремонт на покриви в Шумен?

Можете да откриете бързо и лесно точните майстор или фирма за своя домашен ремонт, избирайки измежду хилядите регистрирани в сайта на MaistorPlus. В профилите им намирате информация за дейността им, отзиви от предишни клиенти. Улеснението е още по-голямо заради възможността да търсите изпълнители само в района, който ви интересува. По този начин, ако сте планирали да ремонтирате покрива си в Шумен, след филтриране, системата на сайта ще ви изведе списък с майстори и фирми само в този район. Ето и още предимства, които получавате, използвайки платформата на MaistorPlus, при това, напълно безплатно:

 • Изпращате заявка, в която уточнявате от какви ремонтни услуги имате нужда, напълно безплатно, без обвързване;
 • В отговор получавате оферти от майстори и фирми, които можете да славните, за да изберете тази, която се доближава максимално до изискванята ви;
 • Можете да получите повече информация за дейностите и репутацията на всеки от регистрираните в сайта професионалисти, като разгледате бизнес профилите им;
 • На ваше разположение са и оставети от клиенти отзиви и препоръки, които при желание да прочетете;
 • Наемате изпълнител, единствено когато измежду кандидатите има такъв, чиито условия за работа ви харесват;
 • Вие също имате възможност да публикувате отзив за работата на даден изпълнител, когато сте го наели през сайта.Направете най-доброто за покрива си в Шумен, като стигнете бързо и лесно до точните специалисти с помощта на MaistorPlus! Заявете проект, напълно безплатно!