88 Препоръчани майстори, фирми и бригади за ремонт на покриви в Пловдив

Заявете напълно безплатно специалист за покриви в Пловдив!

Отлагането на грижата за покрива ще повлияе негативно върху цялото ви жилище. Затова вместо да слагате кофи, в които да събирате водата, чрез MaistorPlus открийте майстори и фирми, които да ремонтират покрива ви в Пловдив! Откриването на точен специалист е изключително важно за този тип проекти, затова ние ви предлагаме широк спектър от доказани специалисти. Сайтът ви дава възможност напълно безплатно да направите заявка, да сравнете оферти и да видите оценки за работата на изпълнителите от клиенти, вече ползвали услугите им. По този начин взимате напълно информирано решение!Заяви проект безплатно и получи директно оферти от професионалисти!Профилна снимка - Митко Иванов
онлайн преди 2 дни

Т.И.Р.АУТОПОЛИ

3 извършени проекта

Член от 7 месеца:

Фирмата се занимава с изграждане на Груби Строежи и Изпълнение на Довършителни работи Фирмата е регистрирана в КСБ България И можем да изпълняваме обекти от 1.3 категория Жилищни сгради до 5000м2 Р ...
Профилна снимка - Васил Михайлов
онлайн преди 5 минути

Васил Михайлов

2 извършени проекта

Последно мнение за "Блокирала външна ролетна щора":

"Отлична работа! Пропэръчвам го и пак бих работил с него!"
Профилна снимка - Васил Михайлов
онлайн преди 5 минути

Васил Михайлов

2 извършени проекта

Последно мнение за "Блокирала външна ролетна щора":

"Отлична работа! Пропэръчвам го и пак бих работил с него!"
avatar_73287_41128829727.jpg
онлайн преди 3 дни

Нов Дом

16 извършени проекта

Последно мнение за "Цялостен ремонт на баня":

"Много съм доволна от изпълнител Красимир Карагюлев. Свърши много добра работа въпреки малкото забавяне."
Стандартна иконка за категория Боядисване и декорация
онлайн преди 5 месеца

Ремонти

Член от 8 месеца:

Ние сме бригада занимаваща се строително -ремонтни довършителни услуги.
Стандартна иконка за категория Боядисване и декорация
онлайн преди 5 месеца

Ремонти

Член от 14 месеца:

Малка но добре работеща строителна бригада
cover_43813_40700715501.jpg

Член от 59 месеца:

Фирмата ми "ОЛКОРЕТ" ЕООД е на пазара от 3 години и се занимава с изработка и монтаж на PVC и алуминиева дограма ,комарници,щори-вътрешни и външни,охранителни ролетки,мебели по поръчка.

avatar_68374_16891768296.jpg
онлайн преди 6 месеца

Константин

1 извършен проект

Член от 33 месеца:

Фирма СТЕКО 19 ЕООД предлага топлоизолация, хидроизолация и всякакви довършителни работи
Стандартна иконка за категория Покривни услуги

Член от 5 дни:

Допълнителна информация ОТ РЕМОНТНИ УСЛУГИ 1. Ремонт на покриви. 2. Цялостно изграждане на нов покрив. 3. Поставяне на битумни керемиди. 4. Пренареждане на керемиди. 5. Хидроизолация на покрив ...

Оставени мнения за Покривни услуги:

Антоанета Нанчева преди 6 месеца за Цялостен ремонт на покрив | Пловдив

“Доволна съм от извършения ремонт.”

Нинова преди 8 месеца за Покривни услуги - село Михилци | Пловдив

“Огледът беше направен точно в определеното и съгласувано време с Александър. Предложените услуги и цена напълно отговориха на очакванията и намеренията ми. Самият ремонт беше направен бързо и много качествено . Беше ми дадена гаранция за ремонта - включена в подписания договор. Надявам се да нямам повод да я използвам. Успех на майсторите от фирмата и лични благодарности на Александър , който през цялото време ме информираше за хода на ремонта и за възникналите ситуации, които , макар и дистанционно , решавахме съвместно !”

Светослав Пейков преди 9 месеца за Спиране на теч от покрив на стара къща в родопско село. | Стамболийски

“Майсторите са бързи и коректни. Съгласиха се да работят това, което няколко бригади преди това отказаха. Изпълниха точно това, което се искаше от тях, без излишни усложнения и предложения. Ремонтът беше завършен в кратък срок с няколко малки забележки, които бяха отстранени веднага след констатирането им. Количеството работа и бързината на действие, както и отказът на няколко бригади преди тях обусловиха и по-високата цена.”

Павлина Стоянова преди 14 месеца за Основен ремонт на покрив без смяна на керемидите. | Пловдив

“Много съм доволна от работата на Стоян Нанов.
Работи чудесно, чисто, завършва всеки детайл в срок.
Препоръчвам!”

преди 28 месеца за Подмяна на покрив | Пловдив

“Коректно отношение,прецизна качествена работа. Препоръчвам!”

Ани Шопова преди 43 месеца за Ремонт на покрив | Пловдив

“Много сме доволни! Препоръчвам!”

Елена Урумова преди 45 месеца за Ремонт на покрив | Пловдив

“Бригадата работеше бързо, професионално и отговорно. Доволни сме от изпълнението.Препоръчвам и на други потребители.”

Мария преди 46 месеца за ремнт на покрив | Пловдив

“Korekten ,ekspeditiven ,precizen.”

Албена преди 47 месеца за Нов покрив | Стамболийски

“Много коректни и точни! Доволни сме от работата им!”

Ани преди 49 месеца за Претърсване на покрив 120кв.м | Асеновград

“Много съм доволна от свършената работа. Бързо, Качествено и най-важното за мен беше, че всичко което ми каза Трайчо Трайков е изпълнил както трябва. Препоръчвам го на всеки, които има нужда от ремонт. Ще останете доволни от резултатите. Даде ми гаранция и е работил без авансово точно както се бяхме разбрали. Изключително удоволствие беше да работя с Бригадата на Трайчо. ”

Как да разберем кога покривът се нуждае от намесата на специалист?

Дали е наложително да потърсите специалист, който да извърши ремонт на покрив в Пловдив, зависи от няколко основни фактора. Понякога последните са форс-мажорни, причинени от природни стихии, като градушки или поройни дъждове. В други случаи се дължат на следите, които времето оставя върху покрива ви. 

 • Наличието на течове е основният критерий, по който ще разпознаете нуждата от поправка на покривната конструкция. Това може да е в следствие от неправилно полагане на хидроизолация, изгнили летви, дъсчена ламперия, повредени улуци.
 • Специалистите делят причините за проблеми в покрива на естествено износване на елементите или некачествен демонтаж и монтаж на покривната конструкция. Поправянето ѝ ще намали сметките ви за отопление, затова не чакайте дефектите по покрива да станат непоправими.
 • Разместени, липсващи или счупени керемиди са пореден признак за съществуващата необходимост да си осигурите майстор за ремонт на своя покрив в Пловдив.
 • Изкривените, вдлъбнати или изпъкнали покривни части не просто са лишени от естетика, но и ви подсказват, че е време за корекции по цялостната покривна конструкция. 

Какви услуги ще получите и какво още трябва да научите за услугата ремонт на покрив в Пловдив?

Стигнали сте до етапа, в който вече проучвате майстори и фирми за ремонт на покриви в Пловдив и е важно да знаете какви услуги ще ви предоставят те. Представяме ви основните сред тях: 

 • При изграждане на покривна конструкция, се предвижда и монтиране на хидроизолация. Тя се поставя върху здрава и почистена основа, след грундиране.
 • Покривният строеж включва изграждане на съответната конструкция, поставяне на улуци, керемиди, полагане на изолация, мушама и други.
 • Ремонтът на съществуващ покрив съдържа разкриване на покрива, подмяна на улуци, полагане на летви, мушама, демонтаж и монтаж на изгнили части от дъсчената ламперия.
 • Процесът по полагане на мазана хидроизолация зависи от отношението на специалиста към всеки детайл. Затова ви съветваме да заложите на воалита, като битумна хидроизолация, заради неговите доказани качества. Но в разговор с професионалиста можете да заедно да прецените кое и защо е най-подходящо за вашия конкретен случай.
 • Консултирайте се с вашия специалист за количеството материали, които трябва да се закупят спрямо квадратурата на покрива.

За ремонтирането на покриви какви цени се предлагат в Пловдив?

Планирането на покривен ремонт в Пловдив е пряко свързано и с разходите, които ще трябва да заделите за него. Същите зависят от комплексни фактори и най-точно могат да се определят след оглед на място, извършен от професионалист. Затова и цените за различни ремонтни дейности по покрива ви в Пловдив, които споделяме тук, са с приблизителен характер: 

 • Поправка на покрив с керамични керемиди - цени, обединяващи материали и работа: 9,00 и 17,00 лв. на кв.м.
 • Покривът ви е изграден с бетонови керемиди? Цените за неговия ремонт ще са между 12 и 17 лв. на кв.м.
 • За покрив с битумни керемиди очакваните цени са между 9 - 23 лв. на кв. м., а медно покритие върху тях вдига цените на 55-75 лв. на кв.м.
 • Когато трябва да се демонтира старата и монтира нова покривна конструкция, това ще ви струва между 55 и 70 лв. на кв.м., в което са включени средства за труд и материали. 
 • Полагане на хидроизолация с предварително почистване, грундиране и слагане на мушама е около 11 - 13 лв. на кв. м.
 • Цени за поставяне на вертикални и хоризонтали тръби и улуци варират вежду 8 и 12 лв. на линеен метър. 

Посочените ценови стойности са приблизителни и според конкретния случай могат да са по-ниски или по-високи от цитираните тук ценови рамки. 

Как да отсеем подходящото предложение за поправка на покрив?

 • Открийте точен професионалист за покривно разкриване и изграждане в Пловдив, като задължително разгледате вече завършени негови обекти. Те ще ви дадат представа за отношението му към детайлите.
 • За да бъдете сигурни, че това е услугата за вас, наемете изпълнител, който да издаде гаранция (за срок до 15 години) за резултата от своя труд. Задължително се поинтересувайте дали фирмата е узаконена и присъства в Tърговския регистър.
 • Вашият майстор трябва да се ангажира с предварителен оглед на постройката, за да има пълна представа за частите, подлежащи на демонтаж и монтаж. Необходимо е да осигури и скеле, като в зависимост от неговата квадратура, ще се прецени на колко етапа ще се извършва ремонтът.

 

Как MaistorPlus ви съдейства в откриването на доказани професионалисти, ремонтиращи покриви в Пловдив?

С помощта на платформата на MaistorPlus откривате точен майстор за изграждане на покривната конструкция. Това се случва след като пуснете заявка, разгледате профилите на изпълнители и сравните офертите им. Получавате кандидатури само от изпълнители във вашия район, който в случая е Пловдив. Ето и останалите привлекателни предимства на сайта:

 • Заявката на проект е напълно безплатна и без обвързване;
 • Сами решавате дали и кого да поканите на оглед след като разгледате и сравните оферти;
 • Запознавате се с бизнес страници на професионалисти, където те са показали завършени свои обекти;
 • Четете отзиви от клиенти преди вас, оставили и своите оценки, чрез рейтинговата система на MaistorPlus;
 • Наемате майстор или фирма, само ако откриете тези, които отговарят на изискванията ви. 


Направете безплатна заявка в MaistorPlus, за да откриете качествена грижа за вашата постройка в Пловдив! Разгледайте оферти и репутации на майстори, запознайте се с оценки от потребители и кажете „сбогом“ на досадните течове у дома!