Майстори и фирми за ремонт на покриви Пловдив

Заявете напълно безплатно специалист за покриви в Пловдив!

Отлагането на грижата за покрива ще повлияе негативно върху цялото ви жилище. Затова вместо да слагате кофи, в които да събирате водата, чрез MaistorPlus открийте майстори и фирми, които да ремонтират покрива ви в Пловдив! Откриването на точен специалист е изключително важно за този тип проекти, затова ние ви предлагаме широк спектър от доказани специалисти. Сайтът ви дава възможност напълно безплатно да направите заявка, да сравнете оферти и да видите оценки за работата на изпълнителите от клиенти, вече ползвали услугите им. По този начин взимате напълно информирано решение!

Заяви проект

Сортирай по извършени проекти Филтрирай специализирани

123 майстори и фирми за ремонт на покриви Пловдив

Стандартна иконка за категория Покривни услуги

As-Stroi

9 извършени проекта

<p>Ние сме на пазара повече от 10 години. Предметът на дейност на нашата фирма е строителство и ремонт на покриви, извършване на вътрешни ремонти на строителни обекти. В нашата дейност са включени и и ...
Стандартна иконка за категория Мебели и обзавеждане

Любо

8 извършени проекта

Строителен инж. ПГС с дългогодишен опит в строителството. Като ръководител на строителни обекти придобих голям опит в изграждане на нови жилища, ремонти, ВиК, вертикална планировка и довършителни рабо ...
Профилна снимка

Сити Сайт

7 извършени проекта

Ремонт и изграждане на Покриви Грубо строителство Хидро изолации Отопление и ВиК Ел исталации Боя шпакловка и гипсокартон. Дърводелски услуги и други. Довършителни работи Ние от Сити Сайт пр ...
Профилна снимка - Асен Василев

Асен Василев

3 извършени проекта

Екипът е от професионалисти, които непрекъснато трупат опит в областта на строителството. Целта ни е да превърнем Вашия дом в удобно, комфортно и уютно място за живеене.
Профилна снимка - Васил Михайлов
онлайн преди 6 часа

Васил Михайлов

50 извършени проекта

Предлагаме високо ниво на работа в сферата на довършителните работи. Всеки наш служител е специализиран и с дългогодишен опит в строителството, което спестява време, усилия и главоболия в търсене на р ...
avatar_73287_41128829727.jpg

Нов Дом

32 извършени проекта

Строителните дейности в Нов Дом 82 са представени от фирман Нов Дом 82 ЕООД.Разполага с високо квалифицирани екипи в грубото строителство и довършителните строителни работи.Като изпълнител фирмата ме ...
Профилна снимка - Митко Иванов

Т.И.Р.АУТОПОЛИ

3 извършени проекта

Фирмата се занимава с изграждане на Груби Строежи и Изпълнение на Довършителни работи Фирмата е регистрирана в КСБ България И можем да изпълняваме обекти от 1.3 категория Жилищни сгради до 5000м2 Р ...
Профилна снимка - Рангел Кисов

П-СТРОЙ ЕООД

3 извършени проекта

Здравейте, ние сме малка строителна фирма която се занимава предимно със строителство на еднофамилни сгради и прележащата инфраструктура към тях.
avatar_68374_16891768296.jpg

Константин

1 извършен проект

Фирма СТЕКО 19 ЕООД предлага топлоизолация, хидроизолация и всякакви довършителни работи
Стандартна иконка за категория Боядисване и декорация

ilsgrup

1 извършен проект

не се правят компромиси в изпълнението на ремонта

Сравни оферти и намери подходящия майстор или фирма за ремонт на покриви пловдив. Безплатно е!

Заяви проект

Последно оставени мнения за майстори и фирми за ремонт на покриви пловдив

Сравни оферти и намери подходящия майстор или фирма за ремонт на покриви пловдив. Безплатно е!

Заяви проект

Последно публикувани обекти с приблизителна цена за покривни услуги Пловдив

Сравни оферти и намери подходящия майстор или фирма за ремонт на покриви пловдив. Безплатно е!

Заяви проект

Как да разберем кога покривът се нуждае от намесата на специалист?

Дали е наложително да потърсите специалист, който да извърши ремонт на покрив в Пловдив, зависи от няколко основни фактора. Понякога последните са форс-мажорни, причинени от природни стихии, като градушки или поройни дъждове. В други случаи се дължат на следите, които времето оставя върху покрива ви. 

 • Наличието на течове е основният критерий, по който ще разпознаете нуждата от поправка на покривната конструкция. Това може да е в следствие от неправилно полагане на хидроизолация, изгнили летви, дъсчена ламперия, повредени улуци.
 • Специалистите делят причините за проблеми в покрива на естествено износване на елементите или некачествен демонтаж и монтаж на покривната конструкция. Поправянето ѝ ще намали сметките ви за отопление, затова не чакайте дефектите по покрива да станат непоправими.
 • Разместени, липсващи или счупени керемиди са пореден признак за съществуващата необходимост да си осигурите майстор за ремонт на своя покрив в Пловдив.
 • Изкривените, вдлъбнати или изпъкнали покривни части не просто са лишени от естетика, но и ви подсказват, че е време за корекции по цялостната покривна конструкция. 

Какви услуги ще получите и какво още трябва да научите за услугата ремонт на покрив в Пловдив?

Стигнали сте до етапа, в който вече проучвате майстори и фирми за ремонт на покриви в Пловдив и е важно да знаете какви услуги ще ви предоставят те. Представяме ви основните сред тях: 

 • При изграждане на покривна конструкция, се предвижда и монтиране на хидроизолация. Тя се поставя върху здрава и почистена основа, след грундиране.
 • Покривният строеж включва изграждане на съответната конструкция, поставяне на улуци, керемиди, полагане на изолация, мушама и други.
 • Ремонтът на съществуващ покрив съдържа разкриване на покрива, подмяна на улуци, полагане на летви, мушама, демонтаж и монтаж на изгнили части от дъсчената ламперия.
 • Процесът по полагане на мазана хидроизолация зависи от отношението на специалиста към всеки детайл. Затова ви съветваме да заложите на воалита, като битумна хидроизолация, заради неговите доказани качества. Но в разговор с професионалиста можете да заедно да прецените кое и защо е най-подходящо за вашия конкретен случай.
 • Консултирайте се с вашия специалист за количеството материали, които трябва да се закупят спрямо квадратурата на покрива.

За ремонтирането на покриви какви цени се предлагат в Пловдив?

Планирането на покривен ремонт в Пловдив е пряко свързано и с разходите, които ще трябва да заделите за него. Същите зависят от комплексни фактори и най-точно могат да се определят след оглед на място, извършен от професионалист. Затова и цените за различни ремонтни дейности по покрива ви в Пловдив, които споделяме тук, са с приблизителен характер: 

 • Поправка на покрив с керамични керемиди - цени, обединяващи материали и работа: 9,00 и 17,00 лв. на кв.м.
 • Покривът ви е изграден с бетонови керемиди? Цените за неговия ремонт ще са между 12 и 17 лв. на кв.м.
 • За покрив с битумни керемиди очакваните цени са между 9 - 23 лв. на кв. м., а медно покритие върху тях вдига цените на 55-75 лв. на кв.м.
 • Когато трябва да се демонтира старата и монтира нова покривна конструкция, това ще ви струва между 55 и 70 лв. на кв.м., в което са включени средства за труд и материали. 
 • Полагане на хидроизолация с предварително почистване, грундиране и слагане на мушама е около 11 - 13 лв. на кв. м.
 • Цени за поставяне на вертикални и хоризонтали тръби и улуци варират вежду 8 и 12 лв. на линеен метър. 

Посочените ценови стойности са приблизителни и според конкретния случай могат да са по-ниски или по-високи от цитираните тук ценови рамки. 

Как да отсеем подходящото предложение за поправка на покрив?

 • Открийте точен професионалист за покривно разкриване и изграждане в Пловдив, като задължително разгледате вече завършени негови обекти. Те ще ви дадат представа за отношението му към детайлите.
 • За да бъдете сигурни, че това е услугата за вас, наемете изпълнител, който да издаде гаранция (за срок до 15 години) за резултата от своя труд. Задължително се поинтересувайте дали фирмата е узаконена и присъства в Tърговския регистър.
 • Вашият майстор трябва да се ангажира с предварителен оглед на постройката, за да има пълна представа за частите, подлежащи на демонтаж и монтаж. Необходимо е да осигури и скеле, като в зависимост от неговата квадратура, ще се прецени на колко етапа ще се извършва ремонтът.

 

Как MaistorPlus ви съдейства в откриването на доказани професионалисти, ремонтиращи покриви в Пловдив?

С помощта на платформата на MaistorPlus откривате точен майстор за изграждане на покривната конструкция. Това се случва след като пуснете заявка, разгледате профилите на изпълнители и сравните офертите им. Получавате кандидатури само от изпълнители във вашия район, който в случая е Пловдив. Ето и останалите привлекателни предимства на сайта:

 • Заявката на проект е напълно безплатна и без обвързване;
 • Сами решавате дали и кого да поканите на оглед след като разгледате и сравните оферти;
 • Запознавате се с бизнес страници на професионалисти, където те са показали завършени свои обекти;
 • Четете отзиви от клиенти преди вас, оставили и своите оценки, чрез рейтинговата система на MaistorPlus;
 • Наемате майстор или фирма, само ако откриете тези, които отговарят на изискванията ви. 


Направете безплатна заявка в MaistorPlus, за да откриете качествена грижа за вашата постройка в Пловдив! Разгледайте оферти и репутации на майстори, запознайте се с оценки от потребители и кажете „сбогом“ на досадните течове у дома!