121 Препоръчани майстори, фирми и бригади за ремонт на покриви в Пловдив

Заявете напълно безплатно специалист за покриви в Пловдив!

Отлагането на грижата за покрива ще повлияе негативно върху цялото ви жилище. Затова вместо да слагате кофи, в които да събирате водата, чрез MaistorPlus открийте майстори и фирми, които да ремонтират покрива ви в Пловдив! Откриването на точен специалист е изключително важно за този тип проекти, затова ние ви предлагаме широк спектър от доказани специалисти. Сайтът ви дава възможност напълно безплатно да направите заявка, да сравнете оферти и да видите оценки за работата на изпълнителите от клиенти, вече ползвали услугите им. По този начин взимате напълно информирано решение!Заяви проект безплатно и получи директно оферти от професионалисти!Профилна снимка
онлайн преди 2 дни

Сити Сайт

7 извършени проекта

Последно мнение за "Отстраянване на теч от покрив":

"Бързо и коректно изпълнение. Много отзивчив и разбран."
Профилна снимка - Георги Димов

Член от 1 месец:

Сити Хоум Билд ЕООД е фирма специализирана в строителство и ремонтни дейности на еднофамилни и многофамилни жилищни сгради.Гаранция и качество.
Профилна снимка - Георги Димов

Член от 1 месец:

Сити Хоум Билд ЕООД е фирма специализирана в строителство и ремонтни дейности на еднофамилни и многофамилни жилищни сгради.Гаранция и качество.
cover_43813_40700715501.jpg

Член от 95 месеца:

Фирмата ми "ОЛКОРЕТ" ЕООД е на пазара от 3 години и се занимава с изработка и монтаж на PVC и алуминиева дограма ,комарници,щори-вътрешни и външни,охранителни ролетки,мебели по поръчка.

avatar_68374_16891768296.jpg
онлайн преди 9 месеца

Константин

1 извършен проект

Член от 70 месеца:

Фирма СТЕКО 19 ЕООД предлага топлоизолация, хидроизолация и всякакви довършителни работи
Стандартна иконка за категория Боядисване и декорация
онлайн преди 42 месеца

Ремонти

Член от 45 месеца:

Ние сме бригада занимаваща се строително -ремонтни довършителни услуги.
Стандартна иконка за категория Боядисване и декорация
онлайн преди 21 месеца

Ремонти

Член от 51 месеца:

Малка но добре работеща строителна бригада
Профилна снимка - Йордан Йорданов

Член от 3 месеца:

Млад и енергичен екип с желание за работа. Винаги се стараем да постигнем максимални резултати и изпълняваме качествено и в срок.

Оставени мнения за Покривни услуги:

Георги Георгиев преди 10 месеца за Ремонт на два ската от покрив | Пловдив

“Благодаря на Младен и неговия колектив за професионалната им работа по покрива. Работиха бързо, коректно по предварително уточнените етапи от ремонта. След обсъждане решаваха и нововъзникналите проблеми. Имахме предварителен договор, който спазиха коректно. Плащането бе на етапи без предварителни вноски. Бързо се отзоваха на проблем с Велукс покривен прозорец допълнително. Доверете им се . Препоръчвам ги.”

Ана Масленкова преди 15 месеца за Малък ремонт на покрив | Пловдив

“Много съм доволна от услугите. Бих се възползвала отново в бъдеще.”

Румен Русев преди 18 месеца за Отстраянване на теч от покрив | Пловдив

“Бързо и коректно изпълнение. Много отзивчив и разбран.”

Димитър Янакиев преди 21 месеца за Преустройство от четирискатен в двускатен покрив | Садово

“Коректност! Точност! Комуникативен!
Срок,цена и изпълнение -перфектен!!!”

Елена Иванова преди 24 месеца за Ремонт на покрив | Хисаря

“Доволна съм от изпълнението, изпълниха нещата качествено и в срок. Предоставиха нужните документи и се отнесоха коректно.”

Мария Иванова преди 24 месеца за Смяна на водосточна тръба | Пловдив

“Препоръчвам горещо Жоро и сина му. Страхотна работа, светкавична реакция, много вложена мисъл при изпълнението на ремонта. Имаше много допълнителни проблеми, които бяха отстранени по възможно най-добрия начин.”

Жоро Цветков отговори:

Благодаря ви, ние също сме доволни от топлото ви посрещане!

Иво Лалушев преди 32 месеца за Ремонт на покрив и почистване на улуци | Пловдив

“Доволен съм от работата на Жоро!”

Антоанета Нанчева преди 42 месеца за Цялостен ремонт на покрив | Пловдив

“Доволна съм от извършения ремонт.”

Нинова преди 44 месеца за Покривни услуги - село Михилци | Пловдив

“Огледът беше направен точно в определеното и съгласувано време с Александър. Предложените услуги и цена напълно отговориха на очакванията и намеренията ми. Самият ремонт беше направен бързо и много качествено . Беше ми дадена гаранция за ремонта - включена в подписания договор. Надявам се да нямам повод да я използвам. Успех на майсторите от фирмата и лични благодарности на Александър , който през цялото време ме информираше за хода на ремонта и за възникналите ситуации, които , макар и дистанционно , решавахме съвместно !”

Светослав Пейков преди 46 месеца за Спиране на теч от покрив на стара къща в родопско село. | Стамболийски

“Майсторите са бързи и коректни. Съгласиха се да работят това, което няколко бригади преди това отказаха. Изпълниха точно това, което се искаше от тях, без излишни усложнения и предложения. Ремонтът беше завършен в кратък срок с няколко малки забележки, които бяха отстранени веднага след констатирането им. Количеството работа и бързината на действие, както и отказът на няколко бригади преди тях обусловиха и по-високата цена.”

Как да разберем кога покривът се нуждае от намесата на специалист?

Дали е наложително да потърсите специалист, който да извърши ремонт на покрив в Пловдив, зависи от няколко основни фактора. Понякога последните са форс-мажорни, причинени от природни стихии, като градушки или поройни дъждове. В други случаи се дължат на следите, които времето оставя върху покрива ви. 

 • Наличието на течове е основният критерий, по който ще разпознаете нуждата от поправка на покривната конструкция. Това може да е в следствие от неправилно полагане на хидроизолация, изгнили летви, дъсчена ламперия, повредени улуци.
 • Специалистите делят причините за проблеми в покрива на естествено износване на елементите или некачествен демонтаж и монтаж на покривната конструкция. Поправянето ѝ ще намали сметките ви за отопление, затова не чакайте дефектите по покрива да станат непоправими.
 • Разместени, липсващи или счупени керемиди са пореден признак за съществуващата необходимост да си осигурите майстор за ремонт на своя покрив в Пловдив.
 • Изкривените, вдлъбнати или изпъкнали покривни части не просто са лишени от естетика, но и ви подсказват, че е време за корекции по цялостната покривна конструкция. 

Какви услуги ще получите и какво още трябва да научите за услугата ремонт на покрив в Пловдив?

Стигнали сте до етапа, в който вече проучвате майстори и фирми за ремонт на покриви в Пловдив и е важно да знаете какви услуги ще ви предоставят те. Представяме ви основните сред тях: 

 • При изграждане на покривна конструкция, се предвижда и монтиране на хидроизолация. Тя се поставя върху здрава и почистена основа, след грундиране.
 • Покривният строеж включва изграждане на съответната конструкция, поставяне на улуци, керемиди, полагане на изолация, мушама и други.
 • Ремонтът на съществуващ покрив съдържа разкриване на покрива, подмяна на улуци, полагане на летви, мушама, демонтаж и монтаж на изгнили части от дъсчената ламперия.
 • Процесът по полагане на мазана хидроизолация зависи от отношението на специалиста към всеки детайл. Затова ви съветваме да заложите на воалита, като битумна хидроизолация, заради неговите доказани качества. Но в разговор с професионалиста можете да заедно да прецените кое и защо е най-подходящо за вашия конкретен случай.
 • Консултирайте се с вашия специалист за количеството материали, които трябва да се закупят спрямо квадратурата на покрива.

За ремонтирането на покриви какви цени се предлагат в Пловдив?

Планирането на покривен ремонт в Пловдив е пряко свързано и с разходите, които ще трябва да заделите за него. Същите зависят от комплексни фактори и най-точно могат да се определят след оглед на място, извършен от професионалист. Затова и цените за различни ремонтни дейности по покрива ви в Пловдив, които споделяме тук, са с приблизителен характер: 

 • Поправка на покрив с керамични керемиди - цени, обединяващи материали и работа: 9,00 и 17,00 лв. на кв.м.
 • Покривът ви е изграден с бетонови керемиди? Цените за неговия ремонт ще са между 12 и 17 лв. на кв.м.
 • За покрив с битумни керемиди очакваните цени са между 9 - 23 лв. на кв. м., а медно покритие върху тях вдига цените на 55-75 лв. на кв.м.
 • Когато трябва да се демонтира старата и монтира нова покривна конструкция, това ще ви струва между 55 и 70 лв. на кв.м., в което са включени средства за труд и материали. 
 • Полагане на хидроизолация с предварително почистване, грундиране и слагане на мушама е около 11 - 13 лв. на кв. м.
 • Цени за поставяне на вертикални и хоризонтали тръби и улуци варират вежду 8 и 12 лв. на линеен метър. 

Посочените ценови стойности са приблизителни и според конкретния случай могат да са по-ниски или по-високи от цитираните тук ценови рамки. 

Как да отсеем подходящото предложение за поправка на покрив?

 • Открийте точен професионалист за покривно разкриване и изграждане в Пловдив, като задължително разгледате вече завършени негови обекти. Те ще ви дадат представа за отношението му към детайлите.
 • За да бъдете сигурни, че това е услугата за вас, наемете изпълнител, който да издаде гаранция (за срок до 15 години) за резултата от своя труд. Задължително се поинтересувайте дали фирмата е узаконена и присъства в Tърговския регистър.
 • Вашият майстор трябва да се ангажира с предварителен оглед на постройката, за да има пълна представа за частите, подлежащи на демонтаж и монтаж. Необходимо е да осигури и скеле, като в зависимост от неговата квадратура, ще се прецени на колко етапа ще се извършва ремонтът.

 

Как MaistorPlus ви съдейства в откриването на доказани професионалисти, ремонтиращи покриви в Пловдив?

С помощта на платформата на MaistorPlus откривате точен майстор за изграждане на покривната конструкция. Това се случва след като пуснете заявка, разгледате профилите на изпълнители и сравните офертите им. Получавате кандидатури само от изпълнители във вашия район, който в случая е Пловдив. Ето и останалите привлекателни предимства на сайта:

 • Заявката на проект е напълно безплатна и без обвързване;
 • Сами решавате дали и кого да поканите на оглед след като разгледате и сравните оферти;
 • Запознавате се с бизнес страници на професионалисти, където те са показали завършени свои обекти;
 • Четете отзиви от клиенти преди вас, оставили и своите оценки, чрез рейтинговата система на MaistorPlus;
 • Наемате майстор или фирма, само ако откриете тези, които отговарят на изискванията ви. 


Направете безплатна заявка в MaistorPlus, за да откриете качествена грижа за вашата постройка в Пловдив! Разгледайте оферти и репутации на майстори, запознайте се с оценки от потребители и кажете „сбогом“ на досадните течове у дома!