Добре дошли на бизнес профила на As-Stroi


Ние сме на пазара повече от 10 години. Предметът на дейност на нашата фирма е строителство и ремонт на покриви, извършване на вътрешни ремонти на строителни обекти. В нашата дейност са включени и извършването на интериорни ремонти и довършителни дейности за вашия дом или офис.

Покривни услуги е основна сфера на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

преди 94 месеца за Нов покрив | Стамболийски

“Много коректни и точни! Доволни сме от работата им!”

Виж всички мнения

Опит


Екипът ни е съставен от професионални майстори, доказали се с годините в областта на строителството. В процеса на извършване на строителството или ремонтите, участват максимален  брой хора, за да може да извършим ремонта в най-кратки срокове и да отговорим на всички ваши условия.

Нашата мисия е да доставяме качествени услуги в процеса на нашата работа и удовлетворяване напълно интересите и изискванията на нашите клиенти.

Ние следваме политика на прилагане и използване на съвременни материали и техники, за да отговорим на все по-големите изисквания на нашите клиенти при изграждането и ремонта на техните покриви, домове или офиси.

Доверявайки ни се, вие ще получите качествена услуга, а освен това, ще ви дадем гаранция за извършената работа. Всичко това го правим, за да можем да дадем на вас най-доброто, от което се нуждае вашият покрив.

Специализация и квалификации


Всякакви покривни ремонти: ремонт на покрив с керемиди, хидроизолация, нови покриви, надстройка на таванска стая, поцинковани и безшевни американски услуги, вътрешни ремонти, мазилки, шпакловки и други.