Добре дошли на бизнес страницата на Любо


Строителен инж. ПГС с дългогодишен опит в строителството. Като ръководител на строителни обекти придобих голям опит в изграждане на нови жилища, ремонти, ВиК, вертикална планировка и довършителни работи.

Стандартна иконка за категория Мебели и обзавеждане Мебели и обзавеждане е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

Кирил Божиков преди 80 месеца за Цялостно изграждане на покрив | София

“Добре свършена работа.”

Павел Тахрилов преди 82 месеца за Ремонт или смяна на врати на стари гардероби, които са се раздули с времето | София

“Изключително добро изпълнение и отношение. Работата беше много пипкава и трудна - от нищо нещо. Трябваше да се сменят вратите на много стари и паянтови шкафове, които за нищо не ставаха. Любо взе мерки, поръча всички материали и ремонтира основно старите мебели, които сега са с чисто нова визия и станаха абсолютно функционални. Работи много прецизно и си спази уговорените условия. Много коректен и точен човек. При нужда отново бих ползвал неговите услуги. Горещо го препоръчвам. ”

Галина Спасова преди 82 месеца за Изработка на голямо чекмедже | София

“Ангажиментът бе изпълнен съвестно и в уговорения срок.”

Виж всички мнения

Район на работа:

Трудов стаж


Като ръководител на строителни обекти , научих много тънкости и придобих голям опит като кофраж, арматура, зидария , мазилки, покриви и фасади. Не по на заден план са и довършителните работи, дограма, настилки, ВиК, ЕЛ, ОВ.

Специализация и квалификация


Вертикална планировка, ВиК, груб строеж, покриви и ремонти.