Добре дошли на бизнес профила на Сити Сайт


Ремонт и изграждане на Покриви Грубо строителство Хидро изолации Отопление и ВиК Ел исталации Боя шпакловка и гипсокартон. Дърводелски услуги и други. Довършителни работи Ние от Сити Сайт предлагаме професионален и качествен строеж и ремонт за вашият дом. Цените на нашите услуги са балансирани и с индивидуален подход. Всички ремонти се извършват с професионална техника и машини, осигуряващи възможност за пълно съобразяване със специфичните нужди на всеки един наш клиент. Обаде те ни се за безпатен оглед и цена.

Цялостен ремонт е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

Иван Грозданов преди 18 месеца за Ремонт на етаж от къща | Пловдив

“Доволен съм. Коректен, разбирахме се за всичко. Всичко бе точно!”

Румен Русев преди 28 месеца за Отстраянване на теч от покрив | Пловдив

“Бързо и коректно изпълнение. Много отзивчив и разбран.”

Виж снимки
Димитър Янакиев преди 32 месеца за Преустройство от четирискатен в двускатен покрив | Садово

“Коректност! Точност! Комуникативен!
Срок,цена и изпълнение -перфектен!!!”

Виж снимки
Виж всички мнения

Опит


Сити Сайт, започва дейност през 2007 г. с идеята да осигури на едно място разнообразни строителни услуги. С много успешни проекти в Европа и България и надеждността на услугите компанията продължава да расте. Твърдо вярваме в това, че само квалифициран персонал може да предприеме проект с първокласно изпълнение. Ние напълно разбираме притесненията на собствениците на относно проблемите на жилището им. Поради тази причина ние винаги съдействаме най-доброто възможно решение в зависимост от обстоятелсвата.

Специализация и квалификации


Ремонт и изграждане на Покриви Грубо строителство Хидро изолации Отопление и ВиК Ел исталации Боя шпакловка и гипсокартон. Дърводелски услуги и други. Довършителни работи