Добре дошли на бизнес страницата на Сити Сайт


Ремонт и изграждане на Покриви Грубо строителство Външни и хидро изолации Отопление и ВиК Ел исталации Боя шпакловка и гипсокартон. Дърводелски услуги и други. Довършителни работи Ние от Сити Сайт предлагаме професионален и качествен строеж и ремонт за вашият дом. Цените на нашите услуги са балансирани и с индивидуален подход. Всички ремонти се извършват с професионална техника и машини, осигуряващи възможност за пълно съобразяване със специфичните нужди на всеки един наш клиент. Обаде те ни се за безпатен оглед и цена.

Цялостен ремонт е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Възтановяване на входна врата

Боядисване въстановяване и шпакловка

В този албум са събрани снимки от само няколко от нашите многоброини проекти с боядисване въстановяване и шпакловка.

Изграждане на офис със спалня вътре в мезонет

Дърводелски услуги

В този албум са сабрани снимки от само няколко от нашите многоброини проекти изградени и инсталирани, от дъво.

Последни мнения от клиенти:

Галина Георгиева преди 1 месец за Изработка на гардероб по индивидуален проект | Пловдив

“Много доволна съм от работата на Любомир Хаджиев , с изключителна отговорност към качеството и изискванията на клиентите. Много отзивчив , предлага модерни идеи и прецизно изпълнение .”

Виж всички мнения

Район на работа:

Трудов стаж


Сити Сайт, започва дейност през 2007 г. с идеята да осигури на едно място разнообразни строителни услуги. С много успешни проекти в Европа и България и надеждността на услугите компанията продължава да расте. Твърдо вярваме в това, че само квалифициран персонал ще предприеме проект с първокласно покритие. Ние напълно разбираме притесненията на собствениците на относно проблемите на жилището им. Поради тази причина ние винаги съдействаме най-доброто възможно решение в зависимост от текущите условия на сградата.

Специализация и квалификация


Ремонт и изграждане на Покриви Грубо строителство Външни и хидро изолации Отопление и ВиК Ел исталации Боя шпакловка и гипсокартон. Дърводелски услуги и други. Довършителни работи