Майстори и фирми за ремонт на покриви във Варна

Направете безплатна заявка за покривен ремонт във Варна!

Комфортът и надеждността на всеки дом минава през качествено изпълнения покрив. Ако ви предстои да изграждате или коригирате вашия, в MaistorPlus ще намерите точните майстори и фирми за ремонт на покриви във Варна. Необходимо е само да изявите желанието си чрез изпращане на безплатна заявка в сайта. В кратък срок ще получите оферти, от които да изберете най-добрата за вас. Решението ви се улеснява допълнително от възможността да проучите оценки и препоръки от предишни клиенти. Вие също можете да споделите впечатления след финала на ремонта.

Заяви проект

Сортирай по извършени проекти Филтрирай специализирани

144 майстори и фирми за ремонт на покриви Варна

label.cover - Колю Колев
онлайн преди 1 месец

Колю Колев

32 извършени проекта

<p>Работя като строител от 99 година. Ремонтирал съм Peep Show Варна, няколко заведения в хотел Черно море от основи съм построил 2 къщи в Орешак, построил съм груб строеж, кооперацията на Мануш Войво ...
Стандартна иконка за категория Боядисване и декорация

Дом Неделчева

8 извършени проекта

Фирма Дом-Неделчева е специализирана в проектирането и изграждането на сглобяеми къщи и конструкции и теяхното цялостно оборудване.

онлайн преди 2 часа

Вътрешни и външни ремонти

16 извършени проекта

Вътрешни и външни Строителни ремонтни дейности терекот,фаянс,ламинат,паркет,улуци,пвц тръби,Гипсо Картон Хидро Изолация ,Топло Изолация ,Правене На Покриви Тераси ,Шпакловка ,Боя,Къртене ,Мазане , И ...
Стандартна иконка за категория Строителство на сгради

Митко33

15 извършени проекта

От 10 години се занимаваме със строителство.За тези 10 години придобихме голям опит в строителството на сгради груб строеж и довършителните им работи.Имаме няколко построени къщи от дупка до ключ и го ...
Стандартна иконка за категория ВиК Услуги

Emil Georgiev

6 извършени проекта

Здравейте, ние сме добре организирана бригада, работим в много насоки и на земни цени, така че не се замисляйте да ни се обадите
Профилна снимка - Емануил Георгиев

Георгиев

4 извършени проекта

<p>Звършил съм ПГ по Сградостроителство "Кольо Фичето" от тогава съм постояно по строежи запознах се с доста колеги, с които работим съвместно и поддържаме възможно най-високо качество на нашите услуг ...
avatar_41308_4488832364.jpg

Димитър Касабов

2 извършени проекта

Специализирани сме в извършването на строителство на сгради - от груб строеж до ключ; основни и частични строително - ремонтни дейности на апартаменти, къщи, вили, офиси, магазини и др. сгради; хидро ...
Стандартна иконка за категория Покривни услуги

МЕРИДИАН 70 ЕООД

1 извършен проект

Фирма МЕРИДИАН 70 ЕООД е създадена през 1997 година. От 2001г. основната дейност на фирмата е търговия със строително материали - бои, лакове, латекс, шкурки, абразивни дискове и др. Фирмата е предст ...
Профилна снимка - Леонардо Влаев
онлайн преди 1 ден

DESIGN CONSTRUCTION

9 извършени проекта

Фирмата се занимава с ремонтни и довършителни дейности. Работим с екип от професионалисти във всяка сфера и се стремим винаги да бъдем коректни и лоялни към нашите клиенти! Най-добро съотношение на ...
Стандартна иконка за категория Покривни услуги

Илия Иванов

7 извършени проекта

ПРОФЕСИОНАЛИСТ ПОЧИСТВА ОТПУШВА КОМИНИ КАМИНИ КОТЕЛИ МОНТАЖ НА ШАПКИ ПЕТЛЕТА СФЕРИ ПРОТИВ ВЯТЪР И ДЪЖД ВИК УСЛУГИ ОТПУШВАНЕ КАНАЛИ тоалетни КУХНИ МРЪСНА канализация в мазите НАПРАВА на СЕПТИЧНИ ями вс ...

Сравни оферти и намери подходящия майстор или фирма за ремонт на покриви варна. Безплатно е!

Заяви проект

Последно оставени мнения за майстори и фирми за ремонт на покриви варна

Сравни оферти и намери подходящия майстор или фирма за ремонт на покриви варна. Безплатно е!

Заяви проект

Последно публикувани обекти с приблизителна цена за покривни услуги Варна

Сравни оферти и намери подходящия майстор или фирма за ремонт на покриви варна. Безплатно е!

Заяви проект

Какви са признаците, че покривът трябва да се ремонтира?

Покривът сам дава своите сигнали, че е дошло време да се извършат корекции по него. Някои от тях можете да разпознаете, докато си стоите у дома, за други е необходимо да се направи оглед на място. Ремонтиране на покрив във Варна, а и не само, в повечето случаи се инициира през лятото или есента. За какво да гледате:

 • Има ли теч от покрива? За наличие на такъв подсказват тъмните линии и петна по тавана и стените. Добре е да знаете, че протеклата вода не е задължително да избие точно под първоизточника. Затова е важно да се наеме специалист, който да установи къде е "изворът" на протичане и съответно да монтира нова, по-надеждна хидроизолация. 
 • Забелязвате ли петна от мухъл? Те също са индикация, че може да има места, през които водата си е проправила път и е образувала течове. 
 • Откривате ли начупени, разместени, спукани керемиди? Ако сами не можете да се справите с подобен оглед, препоръчително е да извикате доказани фирми и майстори за ремонт на покрив във Варна, които да извършат необходимото претърсване. 
 • Какво е състоянието на улуците? Има ли нещо, което да ги запушва, здрави ли са или се нуждаят от подмяна?
 • Проверихте ли капандурите? Помолете наетия от вас професионалист непременно да го направи и ако стъклото на капандурата е счупено или напукано, задължително го сменете.
 • Покривната конструкция е твърде стара и прогнила? Това е знак, че трябва да се изгради нова.  

Какви дейности и услуги са включени в ремонтирането на един покрив?

Хубаво е да бъдете наясно какво се включва в едни покривни услуги, за да имате представа в последствие и как се калкулират цените, както и какво са ориентировъчните срокове за осъществяване на корекциите. Ето и основните коригиращи дейности по покрива:

 • Претърсване на покрив, което се прави с цел да се установи има ли липсващи или повредени керемиди. Повредени може да означава счупени керемиди, обелени, напукани.
 • Премахване на съществуваща и монтиране на нова покривна конструкция.
 • Поставяне на хидроизолация, с предварително почистване на покривната площ, последващо грундиране, полагане на мушама.
 • Монтиране на улуци и тръби, изграждане на водосточни системи.
 • Поставяне на нови керамични, бетонови, метални или битумни керемиди.
 • Обшиване и почистване на комини и бордове. 

При ремонт на покриви какви цени да очакваме във Варна и от какво се определят?

Има няколко основни фактора, които определят ценообразуването при покривните ремонтни дейности. Сред тях са типът и квадратурата на покрива, използваните покривни материали, какви точно са повредите и съответно какви действия изискват. Все пак, ето някои ориентиовъчни цени за поправка на покрив във Варна, които не претендират за изчерпателност. Цена се изчислява на квадратен метър, като в нея може да са включени материали и труд или само труд.

 • Ремонт на покрив с керамични керемиди - цените за труд и материали варират между 9,50 и 16,50 лв. на кв.м.
 • Когато покривът е с бетонови керемиди можете да предвидите между 12 и 18 лв. на кв.м.
 • За поправка на покрив с битумни керемиди цените са в диапазона 8 - 25 лв. на кв. м., а ако са с медно покритие между 50 и 80 лв. на кв.м.
 • За демонтиране на стара и изграждане на нова покривна конструкция цените са между 50 и 70 лв. на кв.м., като тук влизат материали за около 30-40 лв. на кв. м., и разходи за труд между 20 и 30 лв. на кв. м.
 • Хидроизолация, която включва почистване на площта на покрива, премахване на старо фолио, грундиране, поставяне на воалит - 10 - 13 лв. на кв. м.
 • Цени за монтиране на вертикални и хоризонтали улуци и тръби - между 8 и 11 лв. на линеем метър;
 • Ценова оферта за обшивка на комини и бордове, както и за смяна/поставяне на капандури можете да получите след оглед на място.

Напомняме ви, че посочените тук цени са ориентировъчни и за да получите конкретна оферта точно вашия ремонт на покрив във Варна, е необходима консултация с професионалист. 

Как да изберем коректен специалист за ремонт на покрив във Варна сред предложените ни оферти?

Съществуват няколко критерии, спрямо които можете да се ориентирате кои майстори и фирми за ремонт на покрив във Варна е добре да предпочетете сред получените от вас оферти:

 • Добрите покривни специалисти ще ви дадат цени едва след като са направили оглед на място. Същото важи и за сроковете на изпълнение. 
 • Коректното отношение включва и консултация за подходящи, качествени покривни материали, на база на бюджета, който сте посочили.
 • Доказалите професионализма си майстори и фирми дават гаранция за покривите, които ремонтират и изграждат, от поне 10-15 години. Това ви дава сигурност, че вложената инвестиция има своята сигурна възвръщаемост.  
   

По какъв начин MaistorPlus подпомага връзката ви с покривни специалисти във Варна?

Платформата на MaistorPlus е уникална по рода си с това, че създава удобно онлайн пространство, в което потребители, нуждаещи се от поправка на покрива на дома си, бързо и лесно се свързват с майстори и фирми, предлагащи покривни услуги. За максимално удобство на професионалистите и техните потенциални клиенти сайтът предоставя възможност да се търсят професионалисти само в интересуващото ви населено място - в случая, Варна. Какви са останалите предимства:

 • Заявявате проект за частични или цялостни покривни ремонтни дейности напълно безплатно;
 • Получавате оферти, които можете да сравните и да изберете най-подходящата;
 • Сами решавате дали да поканите някой от кандидатите на оглед и евентуално да го наемете;
 • Проучвате бизнес профили на майстори и фирми, в които фигурират и препоръки от предишни клиенти;
 • Имате възможност да оставите отзив за предоставените ви ремонтни услуги.

Открийте с MaistorPlus точния за вас специалист по покриви във Варна още сега! Изпратете безплатна заявка!