Добре дошли в бизнес страницата на Георгиев

Звършил съм ПГ по Сградостроителство "Кольо Фичето" от тогава съм постояно по строежи запознах се с доста колеги, с които работим съвместно и поддържаме възможно най-високо качество на нашите услуги. На 19г. сам построих собствената си къща като това ми помогна да видя и двете му страни на собственик и изпълнител и че не е лесен един строеж на еднофамилна къща/ремонт. Държа на качеството дори и от това да губя след като съм обявил цена, спазвам сроковете, които съм дал, обичам коректността.

Топ дейности:

Разбери повече

Последно извършени проекти:

Хидроизолация, Покривни услуги | Варна

“Майсторът предложи разумна цена и се справи отлично.” на 29 Oct 2019 от Славейка Георгиева.

Качена препоръка, Сухо строителство

“С настоящата референция, аз Тодор Тонев, бих искал да изразя своята удовлетвореност от извършените строителни и довършителни ремонтни дейности от Емануил Георгиев. Ползвал съм услугите на Емануил Георгиев от повече от десет години за различни обекти и винаги когато възникне нужда от ремонт или строителна услуга първо се обръщам към него.” на 26 Jun 2019 от Тодор Тонев.
Разгледай още мнения

Проекти и снимки:

Опит:

Работил съм в различни фирми и съм придобил доста професионален опит. От 2008г. работя на самостоятелна практика (първоначално беше само за мои приятели и познати) работата с различни колеги ми помогна да се сработя с тях и към настоящия момет да се препоръчваме един друг.

Специализация и квалификация:

Това което предлагам аз е:

Гипскартон, шпакловки, боядисване, изолации, полагане на мазилки и замаски, ремонт на покриви.