Добре дошли в бизнес страницата на МЕРИДИАН 70 ЕООД

Фирма МЕРИДИАН 70 ЕООД е създадена през 1997 година. От 2001г. основната дейност на фирмата е търговия със строително материали - бои, лакове, латекс, шкурки, абразивни дискове и др. Фирмата е представител на продуктите на ХЕНКЕЛ БЪЛГАРИЯ ЕООД за Варна и региона- по специално за полиуретанова пяна, силикони, монтажни лепила, лепила за дърво, секундни лепила. От 2007г асортимента включва и битумни керемиди и хидроизолации, както и аксесоари за покриви а също и услугите по монтажа и ремонт, като тези дейности станаха водещия бизнеса на фирмата.

Топ дейности:

Разбери повече

Опит:

МЕРИДИАН 70 ЕООД разполага с квалифицирани кадри за полагане на газопламъчна хидроизолация и битумни керемиди, керамични керемиди, както и за ремонт на съществуващи покриви. За последните 10 години сме изпълнили десетки обекти включващи покриви на жилищни сгради, промишлени халета и складове, селскостопански постройки, навеси, барбекюта и др. Използваме качествени материали на водещи европейски производители като GENERAL MEMBRANE - Италия/битумни хидроизолации/, TEGOLA CANADESE - Италия/битумни керемиди/, ECOBIT - Италия/битумни хидроизолационни ленти/ и др. Майсторите ни са с над 10 години стаж в областта си и в комбинация с качествените материали това ни позволява да даваме гаранция за извършените от нас услуги. Складът и офисът ни са на един и същ адрес от повече от 15 години и това е гаранция за клиентите, че могат да ни намерят когато пожелаят.

Специализация и квалификация:

1. Покривни работи - извършваме качествено и в срок ремонт на всякакъв вид покриви - плоски, скатни, с керамични керемиди, битумни керемиди или с битумна хидроизолация, както и изграждаме нови покриви. За всяка извършена от нас дейност даваме съответните гаранции. 2. Бояджийски услуги - разполагаме с тонираща машина за оцветяване на интериорни бои, фасадни бои и мазилки в над 10 000 цвята по каталог. Имаме майстори за извършване на бояджийски услуги и свързаните с тях дейности - измазване, шпакловане и др.

0879 590 810 | 10:00-18:00