Препоръчани алпинисти и фирми за алпинистки услуги

Направете бързо и лесно заявка в MaistorPlus и сравнете оферти от алпинисти!

Предстои ви поставяне на изолация на апартамента? Имате нужда от външно боядисване? Търсите някой да извърши височинен монтаж? Попаднали сте на правилното място. В MaistorPlus ще намерите бързо и лесно квалифицирани алпинисти за посочените и за други алпинистки услуги. Пуснете заявка, опишете от какво имате нужда и сравнете получените оферти, отправени специално към вас и вашите нужди. Ориентирайте се измежду изпълнителите, като разгледате техните профили в платформата и обратната връзка за тях. Изберете най-добрия за вас!

Заяви проект

Сортирай по извършени проекти Филтрирай специализирани

1,680 Алпинисти

Профилна снимка - Стоян Нанов
онлайн преди 10 дни

"ТОДИС" ЕООД - СТОЯН НАНОВ

70 извършени проекта

- Ремонт на покриви - Пренареждане на керемиди - Дървени конструкции - Изграждане на тавански стаи - Хидроизолация на покриви - Битумни керемиди - Топлоизолация - Тенекеджийски услуги - Бояджи ...
avatar_12831_83595541399.jpg
онлайн преди 1 ден

TODOR TODOROV

VIP

38 извършени проекта

Аз мога да Ви предложа основен или частичен ремонт на Вашия дом, офис или вила. Изпълнявам както малки ремонти, така и по-големи цялостни ремонти и довършителни работи по одобрен проект, заедно с мои ...
avatar_947_7652882766.jpg
онлайн преди 1 ден

СТРОЙ ПЕРФЕКТ БГ

135 извършени проекта

СТРОЙ ПЕРФЕКТ БГ ЕООД е в областа на качествените строително ремонтни дейности с доказан опит. Може да разчитате на нашия професионализъм и коректност. Нашите цели са да Ви предоставим КАЧЕСТВЕНА РАБО ...
Профилна снимка - Румен Аракчиев
онлайн преди 19 дни

Хриси Строй 2020 ЕООД

115 извършени проекта

Бързина, коректност, качество на конкурентни цени.С възможност за доставка на материала.Остави проблемите и решенията около ремонта на професионалисти.
avatar_17732_88756969758.jpg
онлайн преди 3 дни

Васил Василев

86 извършени проекта

От 25 години се занимавам професионално със строителни ремонти и реставрация. Сертификат за квалификация на Кнауф, ниво V3. Работя с първокачествени материали от най-висок клас, методично и с вни ...
cover_24043_82052308694.jpg
онлайн преди 3 дни

ivvesstroi

69 извършени проекта

Извършвам всякакъв ремонт на покриви. Ние сме специализирана бригада, която е подбрана от специалисти. Имаме опит в пренареждане на керемиди, хидроизолации на покриви, направа на дървени конструкции, ...
Стандартна иконка за категория Покривни услуги
онлайн преди 1 ден

Строително-ремонтни дейности-Тодоров

79 извършени проекта

Здравейте Ние сме екип от специалисти, който можем да Ви предложим най доброто решение за ремонта на вашият покрив. За да ви гарантираме най - добър резултат работим само с висококачествени мате ...
avatar_20952_49957828830.jpg

Асен Груп

89 извършени проекта

По специално се занимавам с водосточни системи, изграждане на покриви, пренареждане на керемиди, ремонт на покриви, ремонт на тавани и други подобни дейности.

avatar_12831_83595541399.jpg
онлайн преди 1 ден

TODOR TODOROV

VIP

38 извършени проекта

Аз мога да Ви предложа основен или частичен ремонт на Вашия дом, офис или вила. Изпълнявам както малки ремонти, така и по-големи цялостни ремонти и довършителни работи по одобрен проект, заедно с мои ...

Сравни оферти и намери подходящия майстор или фирма за алпинисти. Безплатно е!

Заяви проект

Последно оставени мнения за алпинисти

Сравни оферти и намери подходящия майстор или фирма за алпинисти. Безплатно е!

Заяви проект

Последно публикувани обекти с приблизителна цена за Изолация и Саниране

Сравни оферти и намери подходящия майстор или фирма за алпинисти. Безплатно е!

Заяви проект

Кои специалисти наричаме алпинисти и какви са предимствата на алпийския способ?

Алпинисти наричаме тези майстори, които използват алпийски способи при осъществяване на дейностите си. Въжените методи за осигуряване, които те прилагат, намират широка употреба в области на строителството, като външно изолиране или боядисване на сгради например. Днес, когато имаме нужда от извършване на ремонтна или монтажна дейност на труднодостъпни, височинни места, търсим специалисти, които работят чрез алпийски способ.

Строителните алпинисти са специализирани в извършването на монтажни и ремонтни дейности на височина. При извършване на височинни услуги съществуват основно два метода – алпийският и употребата на скеле. Благодарение на системите за въжен достъп, специалистите успяват да достигнат до места, където не би могло да бъде построено скеле. И в двата случая е важно да се спазват строги правила за сигурност. Ето няколко предимства на въжения достъп пред строенето на високи скелета:

 • Бързина в изпълнението. Инсталирането на въжетата и съораженията е много по-бързо от построяването на скеле.
 • Гъвкавост при труднодостъпни места. Последните не възпрепятстват работния процес.
 • Сигурност – макар и да не изглежда така, въжетата предлагат по-голяма безопасност от употребата на скелета. Системите за работа, направени от въже, са обезопасени и сертифицирани.

 

Вижте също: Препоръчани специалисти за поставяне на изолация

Намерете: Доказани професионалисти за саниране

В кои случаи можем да се възползваме от уменията на строителните алпинисти?

Най-често прибягваме до услугите на алпинисти, когато имаме нужда от външно изолиране на апартаменти, намиращи се на висок етаж, като по-конкретно става дума за:

 • Изолирането на външните стени на жилището. Външната изолация подпомага намаляването на топлообмена чрез полагане на изолационни материали. Резултатът е постигане на постоянна температура целогодишно в сградата. Това води до намаляване на сметките за ток и парно, а също така придава по-естетичен външен вид на старите сгради.
 • Боядисване на трудно достъпни и нависоко външни стени. Наред с естетическите си достойнсква, подходящите екстериорни бои също допринасят за ефективното изолиране на сградите.
 • Външно измиване на неотваряеми и трудно достъпни прозорци, както и на фасади. Чистота в дома е важна, но е важно да я поддържаме, съобразявайки се с елементарни правила за безопасност. Професионалните алпинисти ще изчистят стъклата ни, без излишни рискове, бързо и резултатно.
 • Събаряне на ледени висулки. Знаем колко опасни могат да бъдат те по време на обилно снеготопене, затова е препоръчително своевременно да бъдат отстранявани, при наличие на подходящи условия.

Още услуги, които предлагат алпинистите:

Изброените по-горе дейности са сред по-разпространените, с които свързваме стандартната строителна алпинистка работа. Към тях можем да добавим още:

 • Монтаж на въздуховоди и димоотводи;
 • Монтаж на водосточни тръби;
 • Монтаж на фасадна украса;
 • Монтаж и поддръжка на рекламни конструкции;
 • Фугиране и хидроизолиране на панелни фуги и цепнатини;
 • Реставрация на фасади на сгради;
 • Външен монтаж на климатици;
 • Почистване, ремонт и инспекция на конструкции;
 • Хидростуене;
 • Поддръжка и почистване на ветрогенератори;
 • Изрязване на опасни дървета.

За какво да внимаваме при избора на специалист?

При избора на фирма, която предлага височинни монтажи и услуги е от изключителна важност да се уверим в опита и професионализма на алпинистите:

 • Работят ли качествено, при взети максимални мерки за сигурност? За да разберем това ще ни помогнат препоръки от предишни клиенти, както и представени успешно завършени обекти.
 • Цената също е от значение. Тъй като пазарът е конкурентен, можем да си позволим да преговаряме за отстъпка или по-благоприятни условия за разплащане.
 • Разбира се, трябва да следим и за качеството на материалите, с които се работи, като се запознаем конкретно с предимствата и недостатъците на всяка от възможностите.

 

По какъв начин MaistorPlus ни улеснява в избора на подходящи алпинисти?

 Височинните дейности са свързани с рискове, когато липсва нужната професионална подготовка. Затова в подобни случаи е важно да можем да разчитаме на опитни специалисти, а ролята на MaistorPlus e да ви помогне лесно да стигнете до такива. Единствената по рода си платформа ще ви свърже успешно с препоръчани майстори и фирми, предлагащи широка гама ремонтни услуги. Можете да изберете изпълнител от списъки с регистрирани във вашия район, както и директно да заявите проекта си. Какви предимства ви дава сайтът:

 • Напълно безплатно и без обвързване изпращате заявка до изпълнителите, описвайки в нея от какъв ремонт се нуждаете;
 • Получавате и сравнявате оферти, за да можете да отсеете и спрете избора си на най-подходящата;
 • Запознавате се с репутациите на отзовалите се майстори и фирми, посредством специалната ни рейтингова система;
 • В профилите на изпълнителите виждате техни завършени проекти, придружени със снимки;
 • Четете препоръки, споделени от предходни клиенти;
 • Комуникирате с професионалистите и сами решавате дали ще поканите някого на оглед;
 • Наемате майстор само когато сте сигурни, че сте открили точния за вас;
 • Споделяте и своите впечатления, като оставяте отзива си за работата на наетия от вас специалист.Свържете се чрез MaistorPlus с доказали професионализма си алпинисти! Направете безплатна заявка сега!