28 Препоръчани фирми и майстори за ремонт на покриви в Стара Загора

Направете напълно безплатно заявка за покривен ремонт в Стара Загора!

Качествено изградения и ремонтиран покрив е гаранция за спокоен живот под него. В MaistorPlus сте на точното място, когато се нуждаете от бърз достъп до препоръчани майстори и фирми за ремонт на покриви в Стара Загора. Керемидите ви ще бъдат изрядно подредени, всички улуци и капандури ще са в изправност. Избирате сред изпълнители, регистрирани близо до вас, сравнявате оферти, проучвате оценки от предишни клиенти. Заявете своя проект за ремонт или градеж на покрив, напълно безплатно и без обвързване, и направете най-удачния избор.Заяви проект безплатно и получи директно оферти от професионалисти!avatar_6162_69572344423.jpg
онлайн преди 50 месеца

Ремонт 101


Все още няма извършени проекти

Член от 131 месеца:

Строителни ремонти - Чирпан и региона .
avatar_40914_35230636132.jpg
онлайн преди 40 месеца

Пенчо Николов


Все още няма извършени проекти

Член от 101 месеца:

<h1 style="margin: 5px 0px; font-size: 12px; line-height: 18px; padding: 0px; color: #dd0707; font-family: Geneva, Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; background-color: #fff6e3;"><span style="font- ...
avatar_40914_35230636132.jpg
онлайн преди 40 месеца

Пенчо Николов


Все още няма извършени проекти

Член от 101 месеца:

<h1 style="margin: 5px 0px; font-size: 12px; line-height: 18px; padding: 0px; color: #dd0707; font-family: Geneva, Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; background-color: #fff6e3;"><span style="font- ...
Стандартна иконка за категория Врати и прегради
онлайн преди 46 месеца

plamenstoqnov85


Все още няма извършени проекти

Член от 55 месеца:

Стандартна иконка за категория Геодезически услуги
онлайн преди 7 месеца

инж.Боян Боянов

1 извършен проект

Член от 100 месеца:

По образование съм инженер-геодезист. Гарантирам за качеството на изпълнение на всички дейности свързани със СМР, както и с част Геодезия за всеки проект.

Стандартна иконка за категория Дограма и остъкляване
онлайн преди 1 месец

Petar Ivanov


Все още няма извършени проекти

Член от 1 месец:

Здравейте. Съвестни и коректни майстори сме 2-ма ,работим чисто и качествено,можем да извършим вашия ремонт.
Стандартна иконка за категория Покривни услуги
онлайн преди 24 дни

Славей Димчев


Все още няма извършени проекти

Член от 14 месеца:

Ние от СлавПокрив ЕООД предлагаме Ремонт на Покриви и Покривни Хидроизолации. Имаме извършени обекти в цялата страна.
label.cover - Митко Алексов
онлайн преди 11 месеца

Митко Алексов


Все още няма извършени проекти

Член от 30 месеца:

Занимаваме се с покривни услуги.
Профилна снимка - Антон Ангелов
онлайн преди 3 месеца

Антон Ангелов


Все още няма извършени проекти

Член от 10 месеца:

Здравейте,извършваме всякакви строително-ремонтни дейности : Ново Строителсво от основи до ключ Зидария Ремонтни работи Лепене на фаянс и гранитогрес Шпакловки Декоративни мазилки Боя Ока ...
Стандартна иконка за категория Покривни услуги
онлайн преди 100 месеца

Васил Димитров


Все още няма извършени проекти

Член от 100 месеца:

Оставени мнения за Покривни услуги:

Силвия Начева преди 28 месеца за Навес за къща | Стара Загора

“Бригадата на Богомил наехме за изграждане на навес на селска къща. Работата беше извършена в много кратки срокове. Изпълнението на проекта, от първата среща с Богомил за уговаряне на организацията до завършването му, отне по-малко от седмица. Момчетата работеха много усърдно и качествено. Очакванията бяха оправдани. Крайният резултат е впечатляващ!”

преди 46 месеца за Ремонт на покрив на кооперация (частичен) | Стара Загора

“Много добре свършена работа!Бригадата беше много организирана и ремонта приключи в срок.
Благодаря още веднъж за професионалното отношение.
Препоръчвам!”

преди 82 месеца за ремонт на покрив | Стара Загора

“Бригадата се справи с възложената задача успешно. Реагираха мигновенно и след оглед и изготвяне на договор за ремонта започнаха работа още на следващия ден. Работиха бързо, качественно и свършиха работата в необходимия обем и срок. ”

преди 103 месеца за претърсване на покрив | Радневo

“МНОГО БЪРЗО РАБОТЯТ И КАЧЕСТВЕНО,БРАВО ПРЕПОРЪЧВАМ ГИ,”

преди 108 месеца за хидроизолация на покрива на панелен блок | Радневo

“Много експедитивни и коректни. Останах много доволен от добре свършената работа. За в бъдеще, ако ми потрябва майстор, пак бих ги наел.”

По какво да познаем, че трябва да ремонтираме покрива си?

Покривите обикновено сами си показват, когато по тях трябва да бъдат извършени корекции. За последните е най-добре да се доверите на покривни специалисти, освен ако лично вие нямате професионален опит в сферата. Периоди в годината, когато е подходящо да проверите изправността на покрива си, са пролетта и есента. През същите сезони можете да предвидите и самото ремонтиране на покрива си. А ето и признаците, подсказващи, че намесата на майстор или фирма за покриви е наложителна:

 • Керемидите са начупени, разместени, обелени. В оптималното си състояние покривът трябва да бъде с идеално подредени, здрави керемиди. Ако погледът ви хване нередности в това отношение, е добре да се покани специалист за претърсване на покрива. Така той ще установи всички нередности по покривните компоненти и ще ви предложи съответни коригиращи мерки. 
 • Покривната конструкция е изкривена, с изгнили дъски, гредоредът е повреден. Това може да наложи демонтиране на старата и изграждане на нова конструкция. Навременното извършване на тази операция ще ви спести необходимостта от по-сериозни ремонтни дейности по покрива на по-късен етап. 
 • Таваните и стените в дома ви са "украсени" с тъмни петна, причина за които са течове от покрива. Подобна ситуация изисква подмяна на покривната хидроизолация, която вече да бъде направена с по-качествени и устойчиви покривни материали.

Какви дейности съпътстват градежа и ремонтирането на покривите?

Когато сте установили, че покривът ви в Стара Загора се нуждае от ремонт, е нормално да се интересувате и от различните етапи, които са включени в последния. В зависимост от ситуацията конкретно с вашия покрив, професионалистите ще ви предложат съответните решения. А последната може да бъде установена единствено чрез специализиран оглед на покрива, който ще даде отговори и на майсторите, и на вас, какви точно корекции по покрива ви трябва да бъдат извършени, колко време и средства ще отнемат. Като цяло, ремонтните дейности по един покрив, могат да бъдат следните:

 • Претърсване на покрив с керамични керемиди. Извършва се, за да се установи дали всяка керемида е на мястото си, виждат ли се повредени, надраскани, начупени керемиди. След установяване на общото състояние и според типа на сградата, майсторът може да предложи замяна на керамичните с бетонови или битумни керемиди.
 • Премахване на стара и монтаж на нова покривна конструкция. В това се включва разковаване на дъските и гредите на съществуващата конструкция на покрива, изграждане на дъсчена ламперия, сковаване на нови покривни греди. 
 • Полагане на качествена хидроизолация за покриви. Тази дейност изисква предварително разпокриване на покрива, внимателно почистване на цялата покривна площ, поставяне на грунд и воалит. 
 • Монтаж на водосточни покривни системи, което включва поставяне на вертикални и хоризонтални тръби и улуци;
 • Ремонтиране и поставяне на покривни капандури и капаци;
 • Чистене и обшиване на комини и бордове.

Как да изберем точния специалист за ремонт на покриви в Стара Загора?

Доброто състояние на дома ви е пряко свързано с изправността на покрива ви. Важно е хидроизолацията, покривната конструкция, улуците, капандурите и керемидите да бъдат в оптимално състояние. А такова могат да ви осигурят доказано добрите професионалисти. Как обаче да ги различите сред офертите, които ще получите за поправянето или направата на покрива си?

 • Професионално подготвените изпълнители в сферата на покривните ремонти ще дадат диагноза на покрива ви само когато са му направили оглед на място. По този начин лично ще си изяснят ситуацията, ще видят има ли нужда от корекция по керемидите, дали е за смяна конструкцията на покрива, всичко наред ли е с улуците и капандурите.
 • Ценова оферта получавате също след извършен оглед на покрива. Няма как да получите коректно ценообразуване в разговор по телефон например. Едва когато фирма или майстор за покриви в Стара Загора се запознае със ситуацията на място, ще може да определи какви действия по покрива ви са необходими и съответно да ви ориентира в разходите, където освен труд влизат и избраните покривни материали. 
 • Доказаните покривни специалисти дават гаранция за работата си от минимум 10-15 години и осъществяват дейността си чрез официално регистрирани фирми.  

Как MaistorPlus ви помага да намерите майстори и фирми за покриви в Стара Загора?

Сайтът на MaistorPlus предлага единствена по рода си онлайн услуга, посредством която клиенти, търсещи помощ за ремонта на дома си, включително и на покрива му, се свързват бързо и лесно с фирми и майстори, извършващи съответните дейности. Това спестява много време и на двете заинтересовани страни, както и разочарования. Когато заявите своя проект за ремонт на покриви в Стара Загора, получавате в профила си кандидатури само от изпълнители, които са регистрирани и оперират в този район. Ето и още от предимствата, които платформата предрлага:

 • Заявявате проекта си за покривни услуги напълно безплатно и без обвързване;
 • Сравнявате получените в отговор оферти и избирате тази, която максимално покрива изискванията ви;
 • Разглеждате бизнес профили на изпълнители във вашето населено място, виждате репутациите им и завършени от тях проекти;
 • Запознавате се с препоръки и оценки от клиенти, ползвали услугите на съответните майстори и фирми преди вас;
 • Сами преценявате желаете ли да поканите някой от кандидатствалите професионалисти на оглед и да го наемете;
 • След финализиране на възложените от вас корекции по покрива, можете да оставите и своята оценка за работата на майсторите. 

 

Свържете се чрез MaistorPlus с професионални изпълнители на покривни услуги в Стара Загора още сега! Заявете проект напълно безплатно!