36 Препоръчани изпълнители за ремонт на покриви в Плевен

Заявете проект за ремонт на покриви в Плевен напълно безплатно!

Изграждането и ремонтът на покрив е дългосрочна инвестиция, към която трябва да се подходи внимателно. Именно заради това в MaistorPlus ви помагаме да заложите на качество без компромиси, като ви свързваме с препоръчани майстори и фирми за ремонт на покриви в Плевен. Заявете своя проект в платформата, напълно безплатно и без обвързване, и ще получите кандидатури от изпълнители, регистрирани във вашия район. Сравнете оферти, разгледайте завършени проекти на кандидатите, както и отзиви за тях от предишни клиенти. Сами решавате желаете ли да работите с някого от отзовалите се специалисти и на кого да възложите корекциите по вашия покрив според изискванията си.Заяви проект безплатно и получи директно оферти от професионалисти!Стандартна иконка за категория ВиК Услуги
онлайн преди 10 месеца

алфа


Все още няма извършени проекти

Член от 132 месеца:

Строителната фирма изпълнява ново строителство и ремонтни дейности на жилищни и промишлени сгради и съоръжения.
Стандартна иконка за категория Ремонт на баня
онлайн преди 28 месеца

Петко Златков


Все още няма извършени проекти

Член от 69 месеца:

Занимавам се с вътрешни ремонтни дейности, замазки, настилки и облицовки, фаянс, теракот,гипсокартон, шпакловка и боя.
Стандартна иконка за категория Ремонт на баня
онлайн преди 28 месеца

Петко Златков


Все още няма извършени проекти

Член от 69 месеца:

Занимавам се с вътрешни ремонтни дейности, замазки, настилки и облицовки, фаянс, теракот,гипсокартон, шпакловка и боя.
Стандартна иконка за категория Боядисване и декорация
онлайн преди 5 месеца

Богданов


Все още няма извършени проекти

Член от 89 месеца:

Извършвам ремонтни и строителни дейности. Гипсокартон, външна изолация, ВиК услуги, бояджийски работи, ЕЛ услуги
Профилна снимка - Георги Георгиев
онлайн преди 6 месеца

Георги Георгиев


Все още няма извършени проекти

Член от 6 месеца:

Спецялноста ми е зидария ,покриви ,направа на зграда от основи до покрив ,и монтаж на ГК
Стандартна иконка за категория Покривни услуги
онлайн преди 28 месеца

Анислав Димитров


Все още няма извършени проекти

Член от 28 месеца:

Предлагаме покривни услуги, американски безшевни улуци и саниране на покриви.
Стандартна иконка за категория Покривни услуги
онлайн преди 12 месеца

методи методиев


Все още няма извършени проекти

Член от 30 месеца:

онлайн преди 15 месеца

Гюлбехан Михайлов

1 извършен проект

Последно мнение за "Ремонт на пукнатини на врата":

"Чудесно свършена работа!"
Стандартна иконка за категория Покривни услуги
онлайн преди 111 месеца

Станимир Михайлов ЕТ


Все още няма извършени проекти

Член от 111 месеца:

Стандартна иконка за категория Покривни услуги
онлайн преди 121 месеца

se4ko


Все още няма извършени проекти

Член от 121 месеца:

Оставени мнения за Покривни услуги:

преди 60 месеца за Ремонт на покрив, смяна на цигли | Плевен

“Абсолютно коректен, извърши работата качествено и в договорения срок. Препоръчвам!”

преди 100 месеца за Ремонт на покрив | Койнаре

“Николай Крумов със своя екип извърши ремонт на покрив на фамилната ни къща -експедитивно,качествено(без теч при дъжд по време на ремонта). Доволни сме.Препоръчахме го на колеги.”

преди 105 месеца за ремонт на покрив на кьща в село Долни Луковит | Искър

“Доволна съм от бригадата на Стоян Нанов. Всичко което бяхме уговорили е изпълнено в срок и качествено.Препоръчвам.”

Как да разберем, че поривът е за ремонтиране?

Дали има нужда от поправка покривът на къщата или кооперацията, в която живеете, е най-добре да се установи от подходящи специалисти. Въпреки това, дори да не сте професионалисти, вие също можете да направите преценка на база на следните признаци:

 • Нередности, свързани с керемидите. Забелязвате, че измежду тях има такива, които са счупени, напукани, разместени или липсват. Дори да ви се струва, че проблемът касае само няколкото, попаднали в полезрението ви, може да се окаже, че много по-сериозна част от керемиденото покритие е пострадало. Това се установява с оглед на място.
 • Деформации в цялостния изглед на покрива. Когато го погледнете, ви се струва неестествено изкривен, с вдлъбнатини или изпъкналости. Освен ако не е следствие от оригинални архитектурни хрумвания, в тази ситуация е твърде възможен проблем с покривната конструкция. Тя може да е прогнила, носещите ѝ греди да са поддали и оттам се получава неестественото “смъкване” на целия покрив.
 • Течовете у дома зачестяват. Без значение дали са по тавана или в горната част на стените, те ви дават знак, че нещо с покривната хидроизолация не е наред. Състоянието на същата следва да се провери и при необходимост, да бъде подновена или ремонтирана.

Какво се включва в ремонта на един покрив?

Ремонтните дейности, които могат да се извършат по покрива, са пряко свързани с компонентите, от които е съставен той. С всеки един от тях биха могли да възникнат проблеми. Те са предизвикани от естествено износване с времето или от механически повреди, обилни валежи, силни ветрове, градушки и т.н. Ще се спрем на основните покривни услуги:

 • Дейности, засягащи керемидите на покривите. При покритие с керамични керемиди най-вече една от обичайните и често срещани услуги е тяхното претърсване. Внимателно се оглеждат на място - ако има счупени и е възможна частична подмяна, се прави такава. При установена повреда при голям брой от керемидите, се прави цялостно разпокриване на покрива и на мястото на старите се слагат нови.
 • Дейности, които засягат конструкцията на ремонтирания покрив. Проверява се състоянието на носещите греди, напречния гредоред, дъсчената ламперия. В зависимост от установеното при огледа, се прави нова конструкция или се ремонтира старата.
 • Дейности по хидроизолацията. За да се види в какво състояние е тя, е нужно да се разпокрие покривът, ако той е с керемиди. При забелязано твърде голямо износване на изолацията, е препоръчително тя да се замени с нова, като преди това покривната  повърхност идеално се почиства.
 • Дейности, касаещи улуци и капандури. При тях могат да влизат почистване на улуците, особено през есента се наслагват листа по тях. Ако капандурите са със стъкло, може да се окаже, че то е счупено или пукнато и това да е причина за течове. Съответно е необходимо стъклото да бъде заменено със здраво, вариант е и да се използва плексиглас на негово място.

По какво разпознаваме надеждните изпълнители за ремонт на покриви в Плевен?

Желаете най-доброто за покрива си, така че да сте спокойни, че неговата конструкция е в изправност, хидроизолацията е достатъчно надеждна, керемидите са в оптимално състояние. Точно заради това се обръщате към професионалисти за покривния си ремонт. Нормално възниква въпросът как да различите добрите майстори и фирми за ремонт на покриви в Плевен измежду предложенията, които ще получите:

 • Покривните майстори, бригади и фирми, демонстриращи професионално отношение, първо ще направят обстоен оглед на място и тогава ще ви предоставят ценова оферта;
 • Специалистите ще бъдат коректни с вас по отношение сроковете на изпълнение, съобразявайки се както са вашите предпочитания, така и с конкретните корекции, които трябва да бъдат извършени;
 • Добрите изпълнители преценяват кои са най-качествените материали спрямо бюджета, който сте определили;
 • Съвестните майстори и фирми ще ви предложат договор за изпълнение, подкрепен с минимум 15 годишна гаранция за качеството на работата им.

Как MaistorPlus съдейства в намирането на доказани професионалисти за ремонт на покриви в Плевен?

Платформата на MaistorPlus е създадена с мисълта максимално да улесни връзката между клиенти, търсещи професионална ремонтна помощ и предлагащи строително-ремонтни услуги изпълнители. Ако вие живеете в Плевен, и са ви нужни майстори или фирми, които да ремонтират покрива ви, системата на сайта изпраща заявката ви до специалисти именно в този район. В отговор на заявката си получавате оферти, които сравнявате, за да изберете най-удачната. Предимствата не спират дотук:

 • Заявявате своя проект за ремонтна дейност, включително и свързана с покрива ви, напълно безплатно и без допълнително обвързване;
 • В кратки срокове получавате оферти от препоръчани майстори и фирми, които можете да сравните, за да прецените коя отговаря на изискванията ви;
 • Разглеждате бизнес профилите на изпълнителите, където те представят дейността си;
 • Четете препоръки и отзиви от клиенти преди вас, които вече са работили с кандидатствалите по проекта ви и са ги оценили;
 • Вие решавате желаете ли да поканите някого на оглед и дали да го наемете;
 • След финализиране на възложения от вас ремонт, можете да споделите впечатленията си от изпълнителя в сайта.


Намерете с MaistorPlus най-доброто решение за покрива си в Плевен! Заявете проект напълно безплатно!