35 Препоръчани изпълнители за ремонт на покриви в Плевен

Заявете проект за ремонт на покриви в Плевен напълно безплатно!

Изграждането и ремонтът на покрив е дългосрочна инвестиция, към която трябва да се подходи внимателно. Именно заради това в MaistorPlus ви помагаме да заложите на качество без компромиси, като ви свързваме с препоръчани майстори и фирми за ремонт на покриви в Плевен. Заявете своя проект в платформата, напълно безплатно и без обвързване, и ще получите кандидатури от изпълнители, регистрирани във вашия район. Сравнете оферти, разгледайте завършени проекти на кандидатите, както и отзиви за тях от предишни клиенти. Сами решавате желаете ли да работите с някого от отзовалите се специалисти и на кого да възложите корекциите по вашия покрив според изискванията си.Заяви проект безплатно и получи директно оферти от професионалисти!снимка
онлайн преди 2 месеца

Ismer Zahariev

13 извършени проекта

Последно мнение за "Цялостен ремонт на баня":

"Изключителни благодарности на момчетата, много точни хора! Работата беше добре свършена, както и цената."
Стандартна иконка за категория Покривни услуги

Член от 19 месеца:

Здравейте на всички Бригада сме и извършваме ремонт на покриви ремонт на хидроизолация на топлоизолация на баня на замазка на мазилка и други
Стандартна иконка за категория Покривни услуги

Член от 19 месеца:

Здравейте на всички Бригада сме и извършваме ремонт на покриви ремонт на хидроизолация на топлоизолация на баня на замазка на мазилка и други
Стандартна иконка за категория ВиК Услуги
онлайн преди 2 месеца

алфа

Член от 124 месеца:

Строителната фирма изпълнява ново строителство и ремонтни дейности на жилищни и промишлени сгради и съоръжения.
Стандартна иконка за категория Ремонт на баня

Член от 61 месеца:

Занимавам се с вътрешни ремонтни дейности, замазки, настилки и облицовки, фаянс, теракот,гипсокартон, шпакловка и боя.
Стандартна иконка за категория Боядисване и декорация
онлайн преди 5 месеца

Богданов

Член от 81 месеца:

Извършвам ремонтни и строителни дейности. Гипсокартон, външна изолация, ВиК услуги, бояджийски работи, ЕЛ услуги
онлайн преди 7 месеца

Гюлбехан Михайлов

1 извършен проект

Последно мнение за "Ремонт на пукнатини на врата":

"Чудесно свършена работа!"
Обект

Член от 13 месеца:

Здравейте аз съм Николай Асенов от град Долна Митрополия, обл.Плевен
Стандартна иконка за категория Покривни услуги

Член от 20 месеца:

Предлагаме покривни услуги, американски безшевни улуци и саниране на покриви.
Стандартна иконка за категория Покривни услуги

Член от 22 месеца:

Оставени мнения за Покривни услуги:

Йоана Бетова преди 52 месеца за Ремонт на покрив, смяна на цигли | Плевен

“Абсолютно коректен, извърши работата качествено и в договорения срок. Препоръчвам!”

Нанкова преди 92 месеца за Ремонт на покрив | Койнаре

“Николай Крумов със своя екип извърши ремонт на покрив на фамилната ни къща -експедитивно,качествено(без теч при дъжд по време на ремонта). Доволни сме.Препоръчахме го на колеги.”

Natasha преди 97 месеца за ремонт на покрив на кьща в село Долни Луковит | Искър

“Доволна съм от бригадата на Стоян Нанов. Всичко което бяхме уговорили е изпълнено в срок и качествено.Препоръчвам.”

Как да разберем, че поривът е за ремонтиране?

Дали има нужда от поправка покривът на къщата или кооперацията, в която живеете, е най-добре да се установи от подходящи специалисти. Въпреки това, дори да не сте професионалисти, вие също можете да направите преценка на база на следните признаци:

 • Нередности, свързани с керемидите. Забелязвате, че измежду тях има такива, които са счупени, напукани, разместени или липсват. Дори да ви се струва, че проблемът касае само няколкото, попаднали в полезрението ви, може да се окаже, че много по-сериозна част от керемиденото покритие е пострадало. Това се установява с оглед на място.
 • Деформации в цялостния изглед на покрива. Когато го погледнете, ви се струва неестествено изкривен, с вдлъбнатини или изпъкналости. Освен ако не е следствие от оригинални архитектурни хрумвания, в тази ситуация е твърде възможен проблем с покривната конструкция. Тя може да е прогнила, носещите ѝ греди да са поддали и оттам се получава неестественото “смъкване” на целия покрив.
 • Течовете у дома зачестяват. Без значение дали са по тавана или в горната част на стените, те ви дават знак, че нещо с покривната хидроизолация не е наред. Състоянието на същата следва да се провери и при необходимост, да бъде подновена или ремонтирана.

Какво се включва в ремонта на един покрив?

Ремонтните дейности, които могат да се извършат по покрива, са пряко свързани с компонентите, от които е съставен той. С всеки един от тях биха могли да възникнат проблеми. Те са предизвикани от естествено износване с времето или от механически повреди, обилни валежи, силни ветрове, градушки и т.н. Ще се спрем на основните покривни услуги:

 • Дейности, засягащи керемидите на покривите. При покритие с керамични керемиди най-вече една от обичайните и често срещани услуги е тяхното претърсване. Внимателно се оглеждат на място - ако има счупени и е възможна частична подмяна, се прави такава. При установена повреда при голям брой от керемидите, се прави цялостно разпокриване на покрива и на мястото на старите се слагат нови.
 • Дейности, които засягат конструкцията на ремонтирания покрив. Проверява се състоянието на носещите греди, напречния гредоред, дъсчената ламперия. В зависимост от установеното при огледа, се прави нова конструкция или се ремонтира старата.
 • Дейности по хидроизолацията. За да се види в какво състояние е тя, е нужно да се разпокрие покривът, ако той е с керемиди. При забелязано твърде голямо износване на изолацията, е препоръчително тя да се замени с нова, като преди това покривната  повърхност идеално се почиства.
 • Дейности, касаещи улуци и капандури. При тях могат да влизат почистване на улуците, особено през есента се наслагват листа по тях. Ако капандурите са със стъкло, може да се окаже, че то е счупено или пукнато и това да е причина за течове. Съответно е необходимо стъклото да бъде заменено със здраво, вариант е и да се използва плексиглас на негово място.

По какво разпознаваме надеждните изпълнители за ремонт на покриви в Плевен?

Желаете най-доброто за покрива си, така че да сте спокойни, че неговата конструкция е в изправност, хидроизолацията е достатъчно надеждна, керемидите са в оптимално състояние. Точно заради това се обръщате към професионалисти за покривния си ремонт. Нормално възниква въпросът как да различите добрите майстори и фирми за ремонт на покриви в Плевен измежду предложенията, които ще получите:

 • Покривните майстори, бригади и фирми, демонстриращи професионално отношение, първо ще направят обстоен оглед на място и тогава ще ви предоставят ценова оферта;
 • Специалистите ще бъдат коректни с вас по отношение сроковете на изпълнение, съобразявайки се както са вашите предпочитания, така и с конкретните корекции, които трябва да бъдат извършени;
 • Добрите изпълнители преценяват кои са най-качествените материали спрямо бюджета, който сте определили;
 • Съвестните майстори и фирми ще ви предложат договор за изпълнение, подкрепен с минимум 15 годишна гаранция за качеството на работата им.

Как MaistorPlus съдейства в намирането на доказани професионалисти за ремонт на покриви в Плевен?

Платформата на MaistorPlus е създадена с мисълта максимално да улесни връзката между клиенти, търсещи професионална ремонтна помощ и предлагащи строително-ремонтни услуги изпълнители. Ако вие живеете в Плевен, и са ви нужни майстори или фирми, които да ремонтират покрива ви, системата на сайта изпраща заявката ви до специалисти именно в този район. В отговор на заявката си получавате оферти, които сравнявате, за да изберете най-удачната. Предимствата не спират дотук:

 • Заявявате своя проект за ремонтна дейност, включително и свързана с покрива ви, напълно безплатно и без допълнително обвързване;
 • В кратки срокове получавате оферти от препоръчани майстори и фирми, които можете да сравните, за да прецените коя отговаря на изискванията ви;
 • Разглеждате бизнес профилите на изпълнителите, където те представят дейността си;
 • Четете препоръки и отзиви от клиенти преди вас, които вече са работили с кандидатствалите по проекта ви и са ги оценили;
 • Вие решавате желаете ли да поканите някого на оглед и дали да го наемете;
 • След финализиране на възложения от вас ремонт, можете да споделите впечатленията си от изпълнителя в сайта.


Намерете с MaistorPlus най-доброто решение за покрива си в Плевен! Заявете проект напълно безплатно!