Препоръчани изпълнители за ремонт на покриви в Плевен

Заявете проект за ремонт на покриви в Плевен напълно безплатно!

Изграждането и ремонтът на покрив е дългосрочна инвестиция, към която трябва да се подходи внимателно. Именно заради това в MaistorPlus ви помагаме да заложите на качество без компромиси, като ви свързваме с препоръчани майстори и фирми за ремонт на покриви в Плевен. Заявете своя проект в платформата, напълно безплатно и без обвързване, и ще получите кандидатури от изпълнители, регистрирани във вашия район. Сравнете оферти, разгледайте завършени проекти на кандидатите, както и отзиви за тях от предишни клиенти. Сами решавате желаете ли да работите с някого от отзовалите се специалисти и на кого да възложите корекциите по вашия покрив според изискванията си.

Заяви проект

Сортирай по извършени проекти Филтрирай специализирани
Стандартна иконка за категория Покривни услуги

Цветомир Мотов

8 извършени проекта

Майстор със бригада от 4 Човека държим на коректност лоялност точност на изпълнение на проекта който е зададен за изпълнение
Стандартна иконка за категория Изолация и Саниране

Димитров 2012 ЕООД

1 извършен проект

Екипът на "Димитров 2012" ЕООД подхожда към всеки свой клиент еднакво отговорно, без значение стойността на поръчката.

снимка

Ismer Zahariev

13 извършени проекта

Казвам се Исмер Захариев и се занимавам с настилки и облицовки, лепене на камък, дренажи и други ремонти.

Гюлбехан Михайлов

1 извършен проект

Майстор със бригада от 4 Човека държим на коректност лоялност точност на изпълнение на проекта който е зададен за изпълнение
Стандартна иконка за категория Покривни услуги
онлайн преди 1 ден

Огнян Каменов

1 извършен проект

Майстор с опит точност кореност спазване на срокове лоялен кам клиентите и работата ми
Стандартна иконка за категория Боядисване и декорация
онлайн преди 3 часа

Николай Атанасов


Все още няма извършени проекти

Казвам се Николай на 45 г съм с опит над 23 г основно лепене на плочки.
Стандартна иконка за категория ВиК Услуги
онлайн преди 9 часа

алфа


Все още няма извършени проекти

Строителната фирма изпълнява ново строителство и ремонтни дейности на жилищни и промишлени сгради и съоръжения.
Профилна снимка - Станимир Мирчев

Станимир Мирчев


Все още няма извършени проекти

Фирма ДЖИРАСОЛ ЕОД Станимир Василев Мирчев
Стандартна иконка за категория Покривни услуги

Илиян Деков


Все още няма извършени проекти

Строителна фирма "Иватекс Строй "ЕООД Разполага с квалифицирани рсботници в сферата : ремонт на скатни покриви, хидроизолация и груб строеж

Сравни оферти и намери подходящия майстор или фирма за . Безплатно е!

Заяви проект

Последно оставени мнения за

Сравни оферти и намери подходящия майстор или фирма за . Безплатно е!

Заяви проект

Последно публикувани обекти с приблизителна цена за покривни услуги Плевен

Сравни оферти и намери подходящия майстор или фирма за . Безплатно е!

Заяви проект

Как да разберем, че поривът е за ремонтиране?

Дали има нужда от поправка покривът на къщата или кооперацията, в която живеете, е най-добре да се установи от подходящи специалисти. Въпреки това, дори да не сте професионалисти, вие също можете да направите преценка на база на следните признаци:

 • Нередности, свързани с керемидите. Забелязвате, че измежду тях има такива, които са счупени, напукани, разместени или липсват. Дори да ви се струва, че проблемът касае само няколкото, попаднали в полезрението ви, може да се окаже, че много по-сериозна част от керемиденото покритие е пострадало. Това се установява с оглед на място.
 • Деформации в цялостния изглед на покрива. Когато го погледнете, ви се струва неестествено изкривен, с вдлъбнатини или изпъкналости. Освен ако не е следствие от оригинални архитектурни хрумвания, в тази ситуация е твърде възможен проблем с покривната конструкция. Тя може да е прогнила, носещите ѝ греди да са поддали и оттам се получава неестественото “смъкване” на целия покрив.
 • Течовете у дома зачестяват. Без значение дали са по тавана или в горната част на стените, те ви дават знак, че нещо с покривната хидроизолация не е наред. Състоянието на същата следва да се провери и при необходимост, да бъде подновена или ремонтирана.

Какво се включва в ремонта на един покрив?

Ремонтните дейности, които могат да се извършат по покрива, са пряко свързани с компонентите, от които е съставен той. С всеки един от тях биха могли да възникнат проблеми. Те са предизвикани от естествено износване с времето или от механически повреди, обилни валежи, силни ветрове, градушки и т.н. Ще се спрем на основните покривни услуги:

 • Дейности, засягащи керемидите на покривите. При покритие с керамични керемиди най-вече една от обичайните и често срещани услуги е тяхното претърсване. Внимателно се оглеждат на място - ако има счупени и е възможна частична подмяна, се прави такава. При установена повреда при голям брой от керемидите, се прави цялостно разпокриване на покрива и на мястото на старите се слагат нови.
 • Дейности, които засягат конструкцията на ремонтирания покрив. Проверява се състоянието на носещите греди, напречния гредоред, дъсчената ламперия. В зависимост от установеното при огледа, се прави нова конструкция или се ремонтира старата.
 • Дейности по хидроизолацията. За да се види в какво състояние е тя, е нужно да се разпокрие покривът, ако той е с керемиди. При забелязано твърде голямо износване на изолацията, е препоръчително тя да се замени с нова, като преди това покривната  повърхност идеално се почиства.
 • Дейности, касаещи улуци и капандури. При тях могат да влизат почистване на улуците, особено през есента се наслагват листа по тях. Ако капандурите са със стъкло, може да се окаже, че то е счупено или пукнато и това да е причина за течове. Съответно е необходимо стъклото да бъде заменено със здраво, вариант е и да се използва плексиглас на негово място.

По какво разпознаваме надеждните изпълнители за ремонт на покриви в Плевен?

Желаете най-доброто за покрива си, така че да сте спокойни, че неговата конструкция е в изправност, хидроизолацията е достатъчно надеждна, керемидите са в оптимално състояние. Точно заради това се обръщате към професионалисти за покривния си ремонт. Нормално възниква въпросът как да различите добрите майстори и фирми за ремонт на покриви в Плевен измежду предложенията, които ще получите:

 • Покривните майстори, бригади и фирми, демонстриращи професионално отношение, първо ще направят обстоен оглед на място и тогава ще ви предоставят ценова оферта;
 • Специалистите ще бъдат коректни с вас по отношение сроковете на изпълнение, съобразявайки се както са вашите предпочитания, така и с конкретните корекции, които трябва да бъдат извършени;
 • Добрите изпълнители преценяват кои са най-качествените материали спрямо бюджета, който сте определили;
 • Съвестните майстори и фирми ще ви предложат договор за изпълнение, подкрепен с минимум 15 годишна гаранция за качеството на работата им.

Как MaistorPlus съдейства в намирането на доказани професионалисти за ремонт на покриви в Плевен?

Платформата на MaistorPlus е създадена с мисълта максимално да улесни връзката между клиенти, търсещи професионална ремонтна помощ и предлагащи строително-ремонтни услуги изпълнители. Ако вие живеете в Плевен, и са ви нужни майстори или фирми, които да ремонтират покрива ви, системата на сайта изпраща заявката ви до специалисти именно в този район. В отговор на заявката си получавате оферти, които сравнявате, за да изберете най-удачната. Предимствата не спират дотук:

 • Заявявате своя проект за ремонтна дейност, включително и свързана с покрива ви, напълно безплатно и без допълнително обвързване;
 • В кратки срокове получавате оферти от препоръчани майстори и фирми, които можете да сравните, за да прецените коя отговаря на изискванията ви;
 • Разглеждате бизнес профилите на изпълнителите, където те представят дейността си;
 • Четете препоръки и отзиви от клиенти преди вас, които вече са работили с кандидатствалите по проекта ви и са ги оценили;
 • Вие решавате желаете ли да поканите някого на оглед и дали да го наемете;
 • След финализиране на възложения от вас ремонт, можете да споделите впечатленията си от изпълнителя в сайта.


Намерете с MaistorPlus най-доброто решение за покрива си в Плевен! Заявете проект напълно безплатно!