9 Препоръчани фирми и майстори за ремонт на покриви в Перник

Направете безплатна заявка за покривни услуги в Перник сега!

Покривът дава необходимата завършеност на всеки дом и същевременно следва да бъде негова сигурна защита от външни атмосферни влияния. Всяка повреда в неговите хидроизолация, улуци, покривна конструкция, гредоред, капандури или керемиди повлиява негативно на жилището. Затова е важно да можем да разчитаме на подходящи покривни специалисти и именно в MaistorPlus ще откриете доказани майстори и фирми за ремонт на покриви в Перник. Заявете своя проект напълно безплатно и ще получите оферти, които да сравните и да изберете най-подходящата. Можете да разгледате бизнес профилите на кандидатствалите изпълнители, както и да прочетете отзиви от клиенти за тяхната работа.Заяви проект безплатно и получи директно оферти от професионалисти!Стандартна иконка за категория Покривни услуги
онлайн преди 33 месеца

Миро


Все още няма извършени проекти

Член от 58 месеца:

Тенекеджийски услуги,монтаж на безшевни улуци,водосточни тръби,обшивки за комин,улама с лента,надулучна пола,бордова обшивка и други. Работим със поцинкована ламарина с висок стандарт за България 275г ...
Стандартна иконка за категория Покривни услуги
онлайн преди 103 месеца

Веселин Стоянов


Все още няма извършени проекти

Член от 103 месеца:

Стандартна иконка за категория Покривни услуги
онлайн преди 103 месеца

Веселин Стоянов


Все още няма извършени проекти

Член от 103 месеца:

Стандартна иконка за категория Покривни услуги
онлайн преди 58 месеца

Niki


Все още няма извършени проекти

Член от 58 месеца:

Стандартна иконка за категория Изолация и Саниране
онлайн преди 119 месеца

Armproekt_236


Все още няма извършени проекти

Член от 119 месеца:

Стандартна иконка за категория ВиК Услуги
онлайн преди 114 месеца

ПЕТЯ-ИН ЕООД


Все още няма извършени проекти

Член от 114 месеца:

<p>Намираме изпълнител на обекта и доставяме материали за вашето строителство и ремонт,разполагаме със специализиран транспорт-кранове ,самосвали и др.Предлагаме бои,латекси,в и к,тапети,крепеж,ламина ...
Стандартна иконка за категория Боядисване и декорация
онлайн преди 131 месеца

sglobdom

1 извършен проект

Член от 131 месеца:

Ако желаете качествено и изпълнени в срок строителни дейности ни се доверете.
Стандартна иконка за категория Боядисване и декорация
онлайн преди 102 месеца

Росен Славчев


Все още няма извършени проекти

Член от 102 месеца:

Стандартна иконка за категория Боядисване и декорация
онлайн преди 78 месеца

РОСИМЕКС ЕТ


Все още няма извършени проекти

Член от 78 месеца:

avatar_42142_97272670595.jpg
онлайн преди 102 месеца

ЦДМ-КОРЕКТ ЕООД

2 извършени проекта

Последно мнение за "Цялостно изпълнение на баня":

"Добре изпълнена работа по договорка"

Оставени мнения за Покривни услуги:

Васил Христов преди 21 месеца за Подмяна на покрив | Радомир

“Много ми хареса изпълнението на проекта - работеше се по график с ясно дефинирани и спазени срокове. Изпълнението беше много стегнато и бързо. Действа изключително самостоятелно, с чудесна комуникация когато възниква ново обстоятелство. Каквото сме се разбрали, беше свършено, в първоначално договорения срок, за първоначално договорената сума.”

Славка Андреева преди 27 месеца за Ремонт на покрив | Перник

“Новият покрив от ламаринени керемиди бе направен от бригада на Трайчо Трайков в срок, за кратко време, в съответствие със сключения договор и много добра гаранция.
Момчетата работят точно, акуратно, не се размотават.
Ще получите компетентен отговор на всички въпроси.
Можете напълно да им имате доверие, няма да ви подведат!
Препоръчвам ги горещо на всички, особено на колебаещите се, защото аз самата бях от тях!
Успех, момчета, и бъдете здрави!”

Трайчо Трайков отговори:

Благодаря, радвам се, че сме били полезни. Бъди жива и здрава!

Антон Андонов преди 30 месеца за Ремонт на покрив | Перник

“Много хубаво свърши работата си.”

Александър Клисарски преди 39 месеца за Подмяна на покрив на половин къща (калкан) | Батановци

“Момчетата свършиха работата съвестно, бързо и качествено. Препоръчвам и бих наел отново. Благодаря!”

Гергана преди 60 месеца за Подмяна на покрив | Брезник

“Премахнаха изцяло старата покривна конструция, изградиха нова, подновиха гредореда, положиха два пласта хидроизолация, монтиха улуци, изградиха разкошен навес. Фантастичен екип! Сашо е много отговорен и креативен човек. Професионално бе изпълнен проекта до най-малкиия детайл. Доверих се, Сашо да подбере как да изглежда до дребни детайли и не сбърках. Стана много красиво. Цените им са разумни, даже ниски за предлаганото качество. Препоръчвам горещо и в бъдеще пак ще се доверя на услугите на този екип!”

преди 65 месеца за Покрив на гараж | Перник

“Много съм доволна от бригадата "Покривни услуги", работят бързо, организирано и чисто. Сключихме договор за ремонт на покрива на гараж и бяха готови дори предсрочно.”

преди 76 месеца за Задигане на нивото на част от покрив на къща. | Перник

“Изключително сме доволни от коректността, точността и професионализма на Стоян Нанов, който даде точна предварителан оценка и спази договорените срокове и цена. Висок професионализъм от майстор Пламен и целия екип. Възложението беше изпълнено в много кратък срок, работеше се бързо, качествено и чисто. Препоръчваме на всеки, на който предстои отговорен ремонт.”

преди 78 месеца за оглед и цена за поставяне на метални керемиди на покрив с размер 65 квадратни метра. | Перник

“Чухме се веднага с Боби и дойдоха на 17 юни на оглед. След това на 19 юни започнаха ремонтните дейности по премахването на стария покрив и поставянето на металните керемиди. Направиха го за 4 дни, като всичко е обсъждано и съобразявано с моите изисквания. Същевременно се наложи да се направи и обръщане на прозорците и доведоха майстор, който направи нещата за един ден, като трябваше да се направят два прозореца и две врати с прозорци, общо 4 наброй, като работата не беше хич лека, защото беше изпадала доста от мазилката. Материалите които използваха за покрива са качествени. Работят много професионално и ръководителят е строг и взискателен, така че нещата да се извършват прецизно и внимателно. След като видях как направиха покрива и обръщането на прозорците бих отново ги наел за други ремонтни дейности. Препоръчвам ви Боби, защото от опита ми до сега с майстори попадах все на хора, които не си довършваха работата, а техния ръководител постоянно оглеждаше и наблюдаваше извършеното. Ако мога да ги оценя по скалата от 1 до 100 бих им дал най-високата оценка, а тя е 100”

преди 98 месеца за Ремонт на покрив на къща | Перник

“Хората са почтени и си вършат много добре работата. Ремонтираха и пренаредиха целия покрив. Държат на думата си и на тях може да се разчита. Препоръчвам ги. ”

преди 115 месеца за ремонт на покрив | Радомир

“Доволен съм от работата им.Всичко направиха в уговорения срок и на договорената цена.След огледа работата бе извършена за два дена.Вече няма теч от покрива и дъждовете не ме притесняват.”

Какви са признаците, подсказващи, че покривът е за ремонт?

Естественият ход на времето, както и някои механични повреди могат да са сред причините покривът ви да се нуждае от ремонт. Подходящ и периоди да установите дали е належаща намесата на майстор за покриви са пролетта и есента. Имайте предвид, че дори и да забележите някои от симптомите за покривни повреди, които ще ви посочим след малко, без да сте професионално подготвени, не е добра идея да се заемате с коригирането им. Оглед на място, извършен от специалист, ще изясни максимално добре ситуацията и необходимите мерки. А ето и част от признаците, че покривът е за ремонт:

 • Повреди в покривната конструкция. Конструкцията на покрива е твърде остаряла, гредоредът е прогнил и тече, дъсчената ламперия е износена. Може да се наложи цялостна замяна.
 • Следи от теч и мухъл по тавана и стените. Те могат да се дължат на счупено стъкло на капандура, разкъсана хидроизолация, просвети по покрива.
 • Разместени, счупени, напукани или липсващи керемиди. В този случай е важно да се извърши цялостно претърсване на покриви и да се реши дали е удачно пренареждане със старите керемиди или е препоръчително подмяната им с нови.
 • Изкривени и запушени улуци. При подобни ситуации понякога е достатъчно водосточните тръби да се почистят от отпадъци, но друг път е наложително монтирането на нови.
 • Повредени капаци, капандури и комини. Тези части от покрива са силно уязвими при агресивни градушки и поройни дъждове. Важно е след подобни климатични проявления майстор да провери състоянието им и ако трябва, да ги ремонтира.

Какви услуги са включени в ремонтирането на даден покрив?

Търсите или вече сте открили майстор или фирма за ремонт на покриви в Перник и естествено се интересувате какви са съответните покривни услуги. Подобно знание ще ви даде по-ясна представа за евентуални разходи по ремонта, както и за приблизителните срокове на извършването му. Разбира се, най-сигурният начин е професионалист да види покрива ни на място и да ви каже какви ремонтни дейности по него са нужни, като те могат да бъдат някои от или всички изброени:

 • Претърсване на покрив. Извършва се, за да се види какво е общото състояние на керамичните керемиди и да се прецени дали същите трябва да се заменят.
 • Демонтаж и монтаж на покривна конструкция. В тази майсторска дейност може да вземат участие алпинисти, които да изградят нужното за работата им скеле. При направата на нова конструкция за покрива влиза изграждане на гредоред, дъсчена ламперия, поставяне на носещи греди.
 • Полагане на надеждна хидроизолация. За да стане възможно това, се разпокрива целия покрив, почиства се площта му, след което се поставят грунд и мушама. Ако е налична стара хидроизолация, която вече не функционира добре, същата се отстранява.
 • Поставяне на водосточни тръби и улуци или тяхното отпушване от листа, сламки и други отпадъци;
 • Поправка и монтаж на капаци и капандури;
 • Обшиване и почистване на комини и покривни бордове.

Какво да съобразим при избора си на подходящ специалист за ремонт на покриви в Перник?

Това доколко покривът ви е коректно ремонтиран или изграден оказва влияние на общото състояние на цялата сграда, към която принадлежи. Затова не е без значение на какъв изпълнител ще го поверите. Когато търсите подходящи майстори и фирми, заемащи се поправянето или строежа на покриви, ви препоръчваме да имате предвид следното:

 • Коректните майстори и фирми първо ще поискат да направят оглед на място на покрива ви и едва тогава ще ви посъветват за нужните ремонтни дейности. Несериозно е някой от разстояние да ви обяснява, че покривната конструкция или хидроизолацията са за смяна или че ви трябват нови улуци, керемиди, капандури.
 • Покривните специалисти, които държат да работят професионално, ще ви предоставят подробно разбита ценова оферта, на също едва след оглед на конкретната ситуация с вашия покрив на място. Така ще могат да ви кажат колко би ви струвало претърсване и препокриване на покрив, почистване и смяна на улуци, редене на керемиди, отстраняване на теч от покрива.
 • Гаранцията, която получавате за работата на майсторите и фирмите за покриви, е добре да бъде поне 10 години, а още по-добре 15 години.

 

По какъв начин MaistorPlus ви съдейства да намерите точния изпълнител за ремонт на покриви в Перник?

Платформата на MaistorPlus е разработена с идеята да свързва бързо и лесно потребители, търсещи ремонтни услуги, включително и такива за покрив, с професионалисти, които могат да им ги предложат. По този начин и двете страни пестят от времето си, като откриват точните клиенти и майстори, без да се подлагат на продължително ровене по обяви. Допълнително предимство е, че освен по сфери на дейност, изпълнителите, регистрирани в сайта, могат да се селектират и по населено място. Така, ако ви трябва специалист за покривни дейности в Перник, свеждате списъка само до опериращи в този район. А ето и останалите удобства:

 • Напълно безплатно изпращате проекта си за покривни услуги;
 • Получавате оферти до 24 часа, сравнявате и избирате най-добрата;
 • Разглеждате бизнес страниците на майстори и фирми, където са показани техни завършени обекти;
 • Четете препоръки и оценки от клиенти преди вас, запознавате с репутациите на професионалистите;
 • Ваше е решението дали да поканите някого на оглед и дали после да го наемете;
 • Имате право да споделите и своя отзив след като възложения от вас покривен ремонт е завършен.

Успешно ремонтирайте покрива си в Перник, като откриете в MaistorPlus подходящи изпълнители още сега! Заявете проект безплатно!