Препоръчани фирми и майстори за ремонт на покриви в Перник

Направете безплатна заявка за покривни услуги в Перник сега!

Покривът дава необходимата завършеност на всеки дом и същевременно следва да бъде негова сигурна защита от външни атмосферни влияния. Всяка повреда в неговите хидроизолация, улуци, покривна конструкция, гредоред, капандури или керемиди повлиява негативно на жилището. Затова е важно да можем да разчитаме на подходящи покривни специалисти и именно в MaistorPlus ще откриете доказани майстори и фирми за ремонт на покриви в Перник. Заявете своя проект напълно безплатно и ще получите оферти, които да сравните и да изберете най-подходящата. Можете да разгледате бизнес профилите на кандидатствалите изпълнители, както и да прочетете отзиви от клиенти за тяхната работа.

Заяви проект

Сортирай по извършени проекти Филтрирай специализирани
avatar_42142_97272670595.jpg

ЦДМ-КОРЕКТ ЕООД

2 извършени проекта

<p>Фирмата е регистрирана през лятото на 2008г. Тя се занимава с извършване на цялостно строителство и строително ремонтни услуги .Наша основна цел е клиентите ни да получават пълен набор от строителн ...
Стандартна иконка за категория Боядисване и декорация

sglobdom

1 извършен проект

Ако желаете качествено и изпълнени в срок строителни дейности ни се доверете.

Димитър Сакалийски


Все още няма извършени проекти

Здравейте, казвам се Димитър и извършвам цялостни и довършителни ремонт на покриви.
Стандартна иконка за категория Покривни услуги

Миро


Все още няма извършени проекти

Тенекеджийски услуги,монтаж на безшевни улуци,водосточни тръби,обшивки за комин,улама с лента,надулучна пола,бордова обшивка и други. Работим със поцинкована ламарина с висок стандарт за България 275г ...
Стандартна иконка за категория Покривни услуги

Niki


Все още няма извършени проекти

Стандартна иконка за категория ВиК Услуги

ПЕТЯ-ИН ЕООД


Все още няма извършени проекти

<p>Намираме изпълнител на обекта и доставяме материали за вашето строителство и ремонт,разполагаме със специализиран транспорт-кранове ,самосвали и др.Предлагаме бои,латекси,в и к,тапети,крепеж,ламина ...

Сравни оферти и намери подходящия майстор или фирма за . Безплатно е!

Заяви проект

Последно оставени мнения за

Сравни оферти и намери подходящия майстор или фирма за . Безплатно е!

Заяви проект

Последно публикувани обекти с приблизителна цена за покривни услуги Перник

Сравни оферти и намери подходящия майстор или фирма за . Безплатно е!

Заяви проект

Какви са признаците, подсказващи, че покривът е за ремонт?

Естественият ход на времето, както и някои механични повреди могат да са сред причините покривът ви да се нуждае от ремонт. Подходящ и периоди да установите дали е належаща намесата на майстор за покриви са пролетта и есента. Имайте предвид, че дори и да забележите някои от симптомите за покривни повреди, които ще ви посочим след малко, без да сте професионално подготвени, не е добра идея да се заемате с коригирането им. Оглед на място, извършен от специалист, ще изясни максимално добре ситуацията и необходимите мерки. А ето и част от признаците, че покривът е за ремонт:

 • Повреди в покривната конструкция. Конструкцията на покрива е твърде остаряла, гредоредът е прогнил и тече, дъсчената ламперия е износена. Може да се наложи цялостна замяна.
 • Следи от теч и мухъл по тавана и стените. Те могат да се дължат на счупено стъкло на капандура, разкъсана хидроизолация, просвети по покрива.
 • Разместени, счупени, напукани или липсващи керемиди. В този случай е важно да се извърши цялостно претърсване на покриви и да се реши дали е удачно пренареждане със старите керемиди или е препоръчително подмяната им с нови.
 • Изкривени и запушени улуци. При подобни ситуации понякога е достатъчно водосточните тръби да се почистят от отпадъци, но друг път е наложително монтирането на нови.
 • Повредени капаци, капандури и комини. Тези части от покрива са силно уязвими при агресивни градушки и поройни дъждове. Важно е след подобни климатични проявления майстор да провери състоянието им и ако трябва, да ги ремонтира.

Какви услуги са включени в ремонтирането на даден покрив?

Търсите или вече сте открили майстор или фирма за ремонт на покриви в Перник и естествено се интересувате какви са съответните покривни услуги. Подобно знание ще ви даде по-ясна представа за евентуални разходи по ремонта, както и за приблизителните срокове на извършването му. Разбира се, най-сигурният начин е професионалист да види покрива ни на място и да ви каже какви ремонтни дейности по него са нужни, като те могат да бъдат някои от или всички изброени:

 • Претърсване на покрив. Извършва се, за да се види какво е общото състояние на керамичните керемиди и да се прецени дали същите трябва да се заменят.
 • Демонтаж и монтаж на покривна конструкция. В тази майсторска дейност може да вземат участие алпинисти, които да изградят нужното за работата им скеле. При направата на нова конструкция за покрива влиза изграждане на гредоред, дъсчена ламперия, поставяне на носещи греди.
 • Полагане на надеждна хидроизолация. За да стане възможно това, се разпокрива целия покрив, почиства се площта му, след което се поставят грунд и мушама. Ако е налична стара хидроизолация, която вече не функционира добре, същата се отстранява.
 • Поставяне на водосточни тръби и улуци или тяхното отпушване от листа, сламки и други отпадъци;
 • Поправка и монтаж на капаци и капандури;
 • Обшиване и почистване на комини и покривни бордове.

Какво да съобразим при избора си на подходящ специалист за ремонт на покриви в Перник?

Това доколко покривът ви е коректно ремонтиран или изграден оказва влияние на общото състояние на цялата сграда, към която принадлежи. Затова не е без значение на какъв изпълнител ще го поверите. Когато търсите подходящи майстори и фирми, заемащи се поправянето или строежа на покриви, ви препоръчваме да имате предвид следното:

 • Коректните майстори и фирми първо ще поискат да направят оглед на място на покрива ви и едва тогава ще ви посъветват за нужните ремонтни дейности. Несериозно е някой от разстояние да ви обяснява, че покривната конструкция или хидроизолацията са за смяна или че ви трябват нови улуци, керемиди, капандури.
 • Покривните специалисти, които държат да работят професионално, ще ви предоставят подробно разбита ценова оферта, на също едва след оглед на конкретната ситуация с вашия покрив на място. Така ще могат да ви кажат колко би ви струвало претърсване и препокриване на покрив, почистване и смяна на улуци, редене на керемиди, отстраняване на теч от покрива.
 • Гаранцията, която получавате за работата на майсторите и фирмите за покриви, е добре да бъде поне 10 години, а още по-добре 15 години.

 

По какъв начин MaistorPlus ви съдейства да намерите точния изпълнител за ремонт на покриви в Перник?

Платформата на MaistorPlus е разработена с идеята да свързва бързо и лесно потребители, търсещи ремонтни услуги, включително и такива за покрив, с професионалисти, които могат да им ги предложат. По този начин и двете страни пестят от времето си, като откриват точните клиенти и майстори, без да се подлагат на продължително ровене по обяви. Допълнително предимство е, че освен по сфери на дейност, изпълнителите, регистрирани в сайта, могат да се селектират и по населено място. Така, ако ви трябва специалист за покривни дейности в Перник, свеждате списъка само до опериращи в този район. А ето и останалите удобства:

 • Напълно безплатно изпращате проекта си за покривни услуги;
 • Получавате оферти до 24 часа, сравнявате и избирате най-добрата;
 • Разглеждате бизнес страниците на майстори и фирми, където са показани техни завършени обекти;
 • Четете препоръки и оценки от клиенти преди вас, запознавате с репутациите на професионалистите;
 • Ваше е решението дали да поканите някого на оглед и дали после да го наемете;
 • Имате право да споделите и своя отзив след като възложения от вас покривен ремонт е завършен.

Успешно ремонтирайте покрива си в Перник, като откриете в MaistorPlus подходящи изпълнители още сега! Заявете проект безплатно!