33 Препоръчани майсторски бригади и фирми за ремонт на покриви във Велико Търново

Заявете безплатно проект за ремонт на покриви във Велико Търново сега!

Имате право на перфектно изграден и ремонтиран покрив и в MaistorPlus разбираме това. При нас лесно ще откриете препоръчани майстори и фирми за ремонт на покриви във Велико Търново, регистрирани близо до вас. Разгледайте списъка с изпълнители във вашия град, запознайте се с репутациите им и с техни завършени проекти. В бизнес страницата на всеки професионалист можете да видите също препоръки и отзиви, написани от ползвали услугите им клиенти. Направете безплатна заявка още днес и сравнете офертите, които ще получите. Сами избирате начин на комуникация с кандидатите и на кого да поверите проекта си. Оставете и вашата оценка след приключване на ремонта.Заяви проект безплатно и получи директно оферти от професионалисти!avatar_37185_96517823358.jpg
онлайн преди 2 дни

ГРАНД МАСТЕРС ЕООД

4 извършени проекта

Последно мнение за "Прозорци с външно отваряне - село Първомайци":

"Много съм доволна от момчетата! Бих оставила оценка 6+, ако имаше такава опция. Бих ги потърсила пак!"
avatar_77395_39118873049.jpg
онлайн преди 17 часа

"Ивикс Строй"

11 извършени проекта

Последно мнение за "Монтаж на главен водомер на блок":

"Много коректен майстор!"
avatar_77395_39118873049.jpg
онлайн преди 17 часа

"Ивикс Строй"

11 извършени проекта

Последно мнение за "Монтаж на главен водомер на блок":

"Много коректен майстор!"
avatar_17713_18445483130.jpg
онлайн преди 12 часа

Стройефект ЕООД

22 извършени проекта

Последно мнение за "ремонт покрив на къща":

"Извършиха цялостен ремонт на покрива,като качеството на работа и времето за работа бяха отлични."
avatar_84006_1484838641.jpg
онлайн преди 25 дни

Андрей

Член от 16 месеца:

Ние сме квалифицирана бригада с технически ръководител. Извършваме всякакъв вид строително-ремонтни работи качествено, в срок и на поносими за България цени. Интересуваме се от ремонтни и строителни р ...
Стандартна иконка за категория Сухо строителство
онлайн преди 1 месец

megastroi

Член от 17 месеца:

Ние сме бригада която лепи плочки, изработва, смяна на вик, гранене на гипсукартон и мн др.
label.cover - Ivailo Tsonev
онлайн преди 1 месец

Stroitelstvo

Член от 17 месеца:

Лоялност и коректност
avatar_81822_39930822282.jpg
онлайн преди 17 месеца

РЕСТАВРАЦИЯ

Член от 19 месеца:

Извършвам всички услуги с основна цел за качество и удолетворяемост на клиента.
Стандартна иконка за категория Камини и комини

Член от 76 месеца:

Основният предмет на дейност е: строителство до ключ на жилищни, административни и промишлени сгради; реставрация и саниране на сгради; инфраструктурни обекти;
cover_21861_19393306459.jpg
онлайн преди 14 месеца

martin .maistora

Член от 74 месеца:

ПРЕНАРЕЖДАНЕ НА КЕРАМИДИ ДЪРВЕНИ КОНСТРУКЦИИ ПОВДИГАНЕ НА ТАВАНСКИ СТАИ ХИДРОИЗОЛАЦИЯ НА ПОКРИВИ ТЕНЕКЕДЖИЙСКИ УСЛУГИ ВОДОСТОЧНИ ТРЪБИ БЕЗШЕВНИ УЛУЦИ СЪБАРЯНЕ НА СТАРИ СГРАДИ

Оставени мнения за Покривни услуги:

Димитър преди 47 месеца за ремонт покрив на къща | Лясковец

“Извършиха цялостен ремонт на покрива,като качеството на работа и времето за работа бяха отлични.”

Анни Димова преди 61 месеца за съборена дървена среха на покрив, покрит с турски керемиди | Златарица

“Бърза, отговорна и качествена рабата по ремонт на скатен покрив-подмяна на дървена к-ция, обшивка, хидроизолация и покриване с керемиди. Много добра организация по време на работата. Благодаря на Христо и бригадата му!”

Иван Караиванов преди 61 месеца за Ремонт на покрив | Горна Оряховица

“ Със Стоян Нанов се запознах от" МАЙСТОР ПЛЮС".Избрах неговия екип
за ремонт на покрив ,защото прочетох добрите оценки за тяхната работа. Другото предимство пред останалите фирми ,с които контактувах е ,че те не искат авансово плащане /което дава известно спокойствие /на възложителя .
Бригадата работи бързо ,качествено и старателно .Дадоха гаранции и договор ,както бяха обещали . Отново бих работил с тях .”

По какво можем да установим, че покривът има нужда от ремонт?

Добре направеният покрив издържа на повечето предизвикателства, климатични и времеви, на които е подложен. И все пак, нормално е с течение на годините, да се натрупа някаква амортизация, която, от своя страна, става причина за по-малки или съществени повреди. Есенният и пролетният сезон са наистина подходящи да се направи една проверка на състоянието на покрива, така че да се разбере дошло ли е време да се извикат специалисти за ремонта му. Ето за какво да гледате:

 • Има ли сред керемидите счупени, разместени, липсващи? Не е задължително да се качвате на самия покрив, за да проверите това, често повредените керемиди се виждат и по ръбовете на ската.
 • Откривате ли нередности с конструкцията на вашия покрив? Тази проверка можете да извършите в подпокривната част, като обърнете внимание на носещите греди, ламперията с напречни дъски. Дървото им трябва да изглежда и да е здраво, без прогнили участъци.
 • Виждат ли се по таваните в стаите в дома ви тъмни петна? Вероятно и сами се досещате, че това са следи от течове. Те могат да се дължат на проблеми с хидроизолацията, както и на счупени капандури.

Какви са предлаганите услуги, когато се ремонтира покрив?

След като вече сме разбрали, че е време да поканим майсторска бригада или фирма, която да се заеме с покривния ремонт, можем да разгледаме основните услуги, свързани с него. Кои от тях ще бъдат нужни конкретно във вашия случай, може да се определи със сигурност, след като се извърши обстоен оглед на място от опитен професионалист:

 • Претърсване на покрива, за да се види състоянието на керемидите. След извършването му, по преценка на майстора и след съгласуване със собственика, се взема решение дали има нужда от подмяна на керемиди. Също така, ако има повредени керемиди, според това колко са спрямо цялото покритие, се решава дали само тези с повреда да се сменят или е по-добре изцяло нов комплект керемиди да се нареди.
 • Ремонтиране или монтаж на нова конструкция на покрива. Понякога е достатъчно само част от дъсчената ламперия да се скове наново или пък да се заздравят носещите опорни греди. Но има и случаи, в които за безопасността на покрива е по-удачно изцяло ново изграждане на неговата конструкция. Това се установява от специалист, след като огледа ситуацията на място.
 • Корекции по хидроизолацията или поставяне на нова при необходимост. За да се изясни дали хидроизолацията е в добро състояние, е нужно да се направи разпокриване на целия покрив - разбира се, когато той е с керемиди. Ако старият хидроизолационен материал е като цяло запазен, може да се види дали е правилно поставен, има ли нужда от почистване или други корекции. В случай че само коригиращи действия не биха дали позитивен ефект, е по-добре да се постави нова изолация против влага на покрива.
 • Почистване и отпушване на водосточната система. Силно препоръчително е поне два пъти в годината, през пролетта и на прага на зимата да се проверява дали има по тръбите и улуците наслагвания от листа, пръст, съчки и други подобни. Не се ли почистват редовно, те образуват плътна и лепкава сплав, която възпрепятства работата на водосточните тръби.
 • Ремонтиране на покривните капандури. По време на оглед може да се установи, че капандурите са повредени, с напукани, счупени или липсващи стъкла, прогнили рамки (ако са дървени). В тези случаи се подменят стъклата, монтира се нова, по-здрава рамка.    

Как да преценим кои са коректните специалисти по покривни ремонти във Велико Търново?

Важно е да знаем, че покривът, изграден над дома ни, го защитава достатъчно ефективно. За целта при изграждането и ремонта му предпочитаме да се доверяваме на доказали професионализма си майстори и фирми. По какво обаче да познаем, че именно с такива сме се свързали, когато търсим най-доброто решение за покрива си:

 • Преди да предложат цена за ремонта, професионалистите предлагат да направят оглед. Едва след като го извършат и на негова база видят какво точно каква работа е необходима, определят ценовите стойности, както и срокове за изпълнение.
 • Доволните клиенти сами говорят за тях. Всеки, до когото се допитате дали и как може да ремонтира покрива ви, ще ви уверява, че при него откривате най-изгодните условия, цени и перфектно качество. Подобни уверения обаче могат да бъдат валидирани единствено от препоръките и позитивните оценки на клиенти, които са ползвали услугите на съответния изпълнител. MaistorPlus ви дава възможност да прочетете реални клиентски отзиви за работата на регистрираните в платформата специалисти.
 • Осъществяват ремонта с качествени материали, които са съобразени с посочения от вас бюджет.
 • Предоставят минимум 15 години гаранция за покривния ремонт и работят с договор.

Как MaistorPlus подпомага успешното свързване с препоръчани изпълнители за ремонт на покриви във Велико Търново?

Когато имате нужда бързо и лесно да стигнете до препоръчани майстори и фирми за ремонта у дома, MaistorPlus ви помага да ги откриете. Това става благодарение на множеството регистрирани в различни ремонтни сфери на дейност професионалисти и улеснената връзка с тях. Ако например имате нужда от специалисти, които да извършат корекции по покрива ви във Велико Търново, системата на сайта ще изпрати запитването ви до такива, работещи именно в този район. В допълнение разглеждате профилите им, сравнявате оферти, за да направите максимално информиран избор. Ето и останалите причини да се възползвате от безплатните ни услуги:

 • Имате възможност да направите заявка за ремонта, от който се нуждаете, като тя е напълно безплатна;
 • Получавате оферти от препоръчани специалисти, които сравнявате и избирате най-добрата за вас;
 • Виждате бизнес профилите на регистрираните майстори и фирми, където те разказват за дейността си, а често и показват снимков материал от направени от тях ремонти;
 • Запознавате се с отзиви, оценки и препоръки от предходни клиенти;
 • Решавате по ваша преценка дали да поканите някого измежду отзовалите се на заявката ви на оглед и само ако одобрите някого, го наемате;
 • Споделяте и своите впечатления от нает през сайта изпълнител, като му оставяте оценка и пишете на свой ред отзив за това как работи.   Ремонтирайте успешно покрива си във Велико Търново, като се свържете с опитни професионалисти, регистрирани в MaistorPlus! Направете безплатна заявка още днес!