Добре дошли на бизнес профила на "Ивикс Строй"


Фирма „Ивикс Строй“ ЕООД стартира своята дейност през 2016 година в София.На по късен етап се премества във Велико Търново.Фирмата преди сформирането си има богат пет годишен опит зад граница със завършени мащабни проекти в Англия и Германия.

Сухо строителство е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

Румен преди 2 месеца за Ремонт на кухня | Велико Търново

“Напълно удовлетворени сме от ремонта. Всичко беше изпълнено в срок, а не беше никак малко работа! Изключително коректни и отзивчиви!”

Анелия Сиракова преди 2 месеца за Усвояване на тераса | Павликени

“Здравейте ,проектът беше за усвояване на тераса в панелен блок. Изпълнителят г-н Иван Бакалов се справи в срок със многократно уточнение на детайлите в процеса на работа до достигане на завършен вид .Препоръчвам го ,чудесен интелигентен млад човек и професионалист!”

Иван Бакалов отговори: Виж снимки

Благодарим за доверието!

Ралица Алексиева преди 17 месеца за Външна топлоизолация на къща | Бяла черква

“Доволни сме от извършената работа. Всичко беше извършено качествено и в срок! Препоръчвам!”

Виж всички мнения

Опит


Трудовия стаж включва:Направа на всички довършителни работи в четири магазини ALDI, старчески дом,боулинг, две жилищни кооперации и др.На територията на България имаме над 50 реализиране обекта от различен характер.Къщи, апартаменти, жилищни кооперации, басейни и др.С дългогодишната ни практика сме разбрали че делата са по важни от думите.Фирмата работи с договори за поръчка и Гаранция.Целта и е всеки клиент да запомни името „Ивикс Строй“ с уют, комфорт, качество и експедитивност.

Специализация и квалификации


Фирмата е специализирана в сухото строителство и фасадни топлоизолационни системи.В последните години се разгръща във всички довършителни дейности, с богат персонал от специализирани кадри.