14 Препоръчани специалисти за ремонт на покриви в Пазарджик

Заявете проект за покривни ремонти в Пазарджик, напълно безплатно, още днес!

Оптималното състояние на покрива е в основата на комфорта и сигурността на всеки дом. За да сте спокойни, че покривната конструкция, хидроизолацията, капандурите, улуците и керемидите над вас са в изрядно състояние, потърсете професионалната помощ на майстори и фирми за ремонт на покриви в Пазарджик. В MaistorPlus лесно се свързвате с препоръчани изпълнители за покривни услуги, регистрирани във вашето населено място, сравнявате оферти, запознавате се с препоръки от предишни клиенти. Това ви помага да вземете добре обмислено и информирано решение.Заяви проект безплатно и получи директно оферти от професионалисти!Профилна снимка - Гого Саулов
онлайн преди 25 дни

Гого Саулов


Все още няма извършени проекти

Член от 8 месеца:

Предлагаме строително-ремонтни дейности, свързани предимно със строителство и ремонт на покриви РЕМОНТ НА ПОКРИВИ С КЕРЕМИДИ Разкриване на покрив Полагане на подкеремидна мембрана Наковаване на ле ...
Стандартна иконка за категория Покривни услуги
онлайн преди 12 месеца

Петър


Все още няма извършени проекти

Член от 97 месеца:

Предлагаме пълна гама от дейности: Ремонт на покриви Цялостно изграждане на нов покрив Поставяне на битумни керемиди Пренареждане на керемиди Хидрозолация на покриви Махане на съществуващата Х ...
Стандартна иконка за категория Покривни услуги
онлайн преди 12 месеца

Петър


Все още няма извършени проекти

Член от 97 месеца:

Предлагаме пълна гама от дейности: Ремонт на покриви Цялостно изграждане на нов покрив Поставяне на битумни керемиди Пренареждане на керемиди Хидрозолация на покриви Махане на съществуващата Х ...
Стандартна иконка за категория Покривни услуги
онлайн преди 117 месеца

mirelastroi


Все още няма извършени проекти

Член от 117 месеца:

avatar_3750_2909626905.jpg
онлайн преди 32 месеца

Isodom

6 извършени проекта

Последно мнение за "Ремонт на стар апартамент и разделяне на два":

"Ивайло и компания си разбират от работата и гледат да се свърши работата както иизисва клинета. Наложи се да променя първоначалните изисквания и те изпълниха нещата въпреки промяната"
Стандартна иконка за категория Дърводелски услуги
онлайн преди 120 месеца

VIRUKS


Все още няма извършени проекти

Член от 120 месеца:

Професионален майстор
Стандартна иконка за категория Боядисване и декорация
онлайн преди 87 месеца

Строителни ремонти


Все още няма извършени проекти

Член от 87 месеца:

Стандартна иконка за категория Сухо строителство
онлайн преди 14 месеца

Майсторът

1 извършен проект

Член от 57 месеца:

Изпълнение в срок и добро качество
Стандартна иконка за категория Боядисване и декорация
онлайн преди 100 месеца

Диманка Стоянова


Все още няма извършени проекти

Член от 100 месеца:

Стандартна иконка за категория Електроуслуги
онлайн преди 17 месеца

Мастор Боян


Все още няма извършени проекти

Член от 89 месеца:

Строителна бригада с дългогодишен опит извършва всякакъв вид ремонти - мазилки, замазки, вътрешна изолация, гипскартон, шпакловка, боядисване, ВиК, лепене на камък, хидроизолация . Груб строеж /при ...

Оставени мнения за Покривни услуги:

Владимир Лалев преди 38 месеца за Ремонт на покрив на селска къща | Пазарджик

“Избирахме Трайчо - офертата която изпрати беше най-точна и съобразена с изискванията. Започнаха ударно и енергично и така до края. Бях приятно изненадан от екипност професионализъм и синхрон. Винаги са наясно какво трябва да свършат от доставката и подготовката на материала до почистването след работа.
Нито веднъж не се скараха - работеха с настроение.
Приключиха преди срока.
Много сме доволни - качеството професионализма и стила на работа на цялата бригада на Трайчо Трайков. Препоръчвам!”

Виж снимки
Борис Тричков преди 40 месеца за Хидроизолация на гаражна плоча | Пазарджик

“Точни и коректни, препоръчвам!”

преди 51 месеца за Частичен ремонт на покрив на къща в Пещера | Пещера

“В общи линии добра комуникация, но не всичко, за което се договорихме беше извършено.
Имаше някои неща, които се наложи да поправят и го направиха.
Първоначално се бяхме разбрали за една цена, която не трябваше да се променя, но и тя се промени.
Надявам се ремонта да е качествено извършен, времето ще покаже.
Като цяло сме доволни.”

Александър Цветков отговори:

Покривът ви беше 3 кв в повече и съм сметнал челните дъски ? как да не се промени цената?

преди 55 месеца за Ремонт на покрив с подмяна на керемиди | Пещера

“Професионално извършен ремонт. Доволни сме от качеството и изпълнението! Работихме с предварително подписан договор и получихме 15 години гаранция.”

Желязко Тодоров отговори:

Благодаря ви за позитивната оценка.

преди 70 месеца за Смяна на покрив | Ветрен

“Реших да избера Строй Перфект след огледи с няколко други фирми и бригади. Христо задаваше точните въпроси и не се поколеба веднага да скочи на покрива и да направи оглед, след което да даде много реална оценка и оферта. Целият покрив беше подменен за 1 седмица! Момчетата работят много усърдно и с настроение и най-важното - никога не чух да се оплакват или да кажат НЕ на някое от моите желания! Преди и след покрива извършихме и други СМР по къщата и всичко беше извършено професионално и на разумна цена. Много съм благодарен на Христо и със сигурност ще работя и занапред със Строй Перфект!”

преди 72 месеца за Монтаж на улуци на къща в село Величково | Пазарджик

“Момчетата се справиха много добре.”

преди 99 месеца за смяна на каратаван | Панагюрище

“Много сме доволни! Бригадата на Николай Крумов работи бързо и чисто, с отношение към детайла в довършителните работи. ”

Какво ни подсказва, че покривът ни се нуждае от ремонт?

За да имаме спокоен живот у дома, е важно да сте си осигурили здрав покрив над него. Невинаги обаче състоянието му ще е перфектно, което е следствие от нормалното износване на компонентите му с времето, както и от механични повреди или климатичните особености. През пролетния и есенния сезон е най-подходящо да проверите дали не са се появили повреди по покривната ви конструкция, за чието отстраняване да поканите съответния специалист. А ето и признаците, даващи знак, че е дошло време за ремонтни дейности по покрива ви в Пазарджик:

 • Нередности по състоянието на керемидите. Ако покривът ви е с керамични керемиди, е възможно някои от тях да са счупени, пукнати или изцяло натрошени. При бетонни керемиди подобни механични повреди по-трудно се случват, но пък и при тях може да има разместване. При всички положения е препоръчително покривът да бъде претърсен за установяване на цялостното му състояние.
 • Изкривени покривни части, повредена, изгнила и течаща покривна конструкция. В този случай наличната конструкция на покрива трябва да се демонтира и на нейно място да се постави нова. 
 • Теч от тавана, за съществуването на който можете да се ориентирате по тъмните линии и петна по тавана и стените вкъщи, както и по сълзящите греди на покривния гредоред. При тази ситуация се налага изграждане на качествена хидроизолация. 

Кои услуги са част от ремонта или градежа на един покрив?

Взели сте решение, че искате да ремонтирате покрива си в Пазарджик, за което обаче ви липсват нужните професионални компетенции. Затова и се обръщате към покривни майстори и фирми, които да проверят и ако е нужно, да коригират повреди по хидроизолацията, водосточната система, покривната конструкция или керемидите. Съобразно конкретната ситуация, в която видят вашия покрив, по време на оглед, специалистите могат да извършат някои или всички от изброените услуги:

 • Проверка на състоянието на покривните керемиди. За тази цел се извършва така нареченото претърсване на покрив, при което се проверява има ли липсващи, разместени, напукани или натрошени керемиди. Ако е възможна частична замяна на бетоновите или керамични керемиди, се извършва такава, в противен случай се прави изцяло ново покритие, което според желанието на клиента и спецификите на покрива му, може да бъде и с битумни керемиди.
 • Цялостно разпокриване на покрива, обследване на конструкцията под него, почистване на покривната площ, и при нужда поставяне на грувд и мушама (воалит), с което да се осигури нова хидроизолация.
 • Замяна на старата с нова покривна конструкция, заедно с изграждането на нов гредоред и дъсчена ламперия.
 • Монтиране на улуци и тръби, като част от водосточната система на покрива.
 • Извършване на рискови, алпинистки ремонтни дейности по покрива, които може отново да са свързани с покривната конструкция, с корекции по керемидите или пък с монтаж на нови капандури и капаци.
 • Почистване на частите около комините, бордовете и улуците. 

По какви фактори ще разпознаем добрите специалисти за ремонт на покриви в Пазарджик?

Държите на комфорта и сигурността в дома си, заради което сте взели разумното решение да поддържате покрива си в необходимото изрядно състояние. В тази връзка, за вас е важно да поверите нежните покривни услуги в компетентните ръце на доказано добри покривни изпълнители. Когато започнете да ги търсите, всеки от тях ще ви уверява, че ви предлага най-доброто за вашите керемиди, улуци, хидроизолация и покривна конструкция. Ето обаче как да отсеете наистина коректните:

 • Покривните майстори и фирми, които държат на професионализма си, ще ви дадат компетентни съвети за нужните ремонтни действия по покрива ви, след като са му направили оглед на място. Също след последния ще ви изготвят адекватна ценова оферта, при която ще знаете всеки от разходите ви за какъв етап от ремонта е предназначен.
 • След като се запознят с предпочитанията ви по отношение на бюджета, добрите майстори за покриви ще ви предложат най-добрите варианти за качествени покривни материали. Използването на последните ще удължи живота на покривната ви конструкция. 
 • Гаранцията, която зават опитните и утвърдени изпълнители на покривни ремонти, е за период от минимум 10 или 15 години.

Как MaistorPlus ви съдейства бързо и резултатно да откриете точния специалист за ремонт на покриви в Пазарджик?

Платформата на MaistorPlus e създадена с цел да спести време и да намери оптимално решение както за потребители, търсещи ремонтни услуги за покрива и изцяло за дома си, така и за професионални майстори и фирми, които ги предлагат. Чрез удобно създадената система в сайта връзката между майстори и фирми и техните потенциални клиенти е бърза и надеждна. Ако вие сте клиент, който търси майстори или фирма за покриви в Пазарджик, лесно достигате до препоръчани изпълнители именно във вашето населено място, като разглеждате и избирате от изпълнители, регистрирани близо до вас или като попълвате и изпращате заявка. А ето и останалите позитиви на сайта:

 • Описвате и изпращате проект за ремонт на своя покрив в Пазарджик напълно безплатно;
 • Сравнявате оферти от изпълнители и спрямо срокове и бюджет, избирате най-атрактивната за вас;
 • Проучвате майстори и фирми, като гледате бизнес профилите им с описани в тях завършени проекти;
 • Ориентирате се в репутациите на фирмите и майсторите за покриви чрез рейтнговата система на платформата, която включва и написани отзиви от клиенти;
 • Тъй като направената от вас заявка за ремонт, освен безплатна, е и без обвързване, само ако сред кандидатствалите по нея изпълнители откриете точния за вас, решавате дали да го поканите на оглед и в последствие да го наемете;
 • Споделяте и своя отзив след като поставените от вас ремонтни задачи са успешно завършени. 


Намерете в MaistorPlus доказани специалисти, които качествено да ремонтират покрива ви, още сега! Заявете безплатно своя проект!