641 Препоръчани професионалисти за мебели по поръчка

Заявете проект за мебели по поръчка още сега!

Мебелите по поръчка са едно добро решение за всеки дом, защото са функционални, с дизайн по ваш вкус и на разумни цени. Обзаведете вашата спалня с практичен гардероб, кухнята с удобни шкафове, а всекидневната с комфортен диван. Не отлагайте! Доверете се на опитни професионалисти и осъществете вашите идеи още сега! В MaistorPlus ще откриете разнообразни оферти за изработка на кухни, спални, дивани, гардероби, шкафове, мебели за баня и други. Ще имате възможност да се чуете с до 10 професионалиста, от които ще можете да изберете най-подходящия!Заяви проект безплатно и получи директно оферти от професионалисти!Стандартна иконка за категория Мебели и обзавеждане
онлайн преди 1 ден

RUMEBEL

41 извършени проекта

Последно мнение за "маса бар за вино":

"НЕВЕРОЯТНО Е В ДНЕШНО ВРЕМЕ ДА НАМЕРИШ КОРЕКТНИ ИЗПЪЛНИТЕЛИ НА ПОРЪЧКИ. БЛАГОДАРЯ ОТ ВСЕ СЪРЦЕ НА ТЕЗИ ХОРА И СЪВЕТВАМ С ДВЕ РЪЦЕ АКО НЯКОЙ ТЪРСИ МАЙСТОР ДА ИЗБРЕ ТЯХ."
Стандартна иконка за категория Мебели и обзавеждане
онлайн преди 23 часа

Силвия Николова

1 извършен проект

Член от 6 месеца:

Екип, занимаващ се с мебели - проектиране и изпълнение, поставяне на ламинат, усвояване на малки пространства с плъзгане Sevroll Мотото ни е " Може да разчитате"
Стандартна иконка за категория Мебели и обзавеждане
онлайн преди 23 часа

Силвия Николова

1 извършен проект

Член от 6 месеца:

Екип, занимаващ се с мебели - проектиране и изпълнение, поставяне на ламинат, усвояване на малки пространства с плъзгане Sevroll Мотото ни е " Може да разчитате"
Профилна снимка - ТЕВА МАРИН ЕООД ТЕВА МАРИН ЕООД

Член от 2 месеца:

ТЕВА МАРИН ЕООД предлага широк спектър от услуги в областта на проектирането, производството и монтажа на мебели и интериорни врати за домове, офиси, хотели, заведения и обществени сгради.
Профилна снимка - Native Design

Член от 11 месеца:

Нейтив дизайн е частна фирма, създадена през 2012 г. Разположена на територията на град София. Ние произвеждаме съвременни и качествени мебели, които да отговарят изцяло на инедивидуалните нужди и п ...
Стандартна иконка за категория ВиК Услуги

Член от 13 месеца:

cover_92512_41832546145.jpg
онлайн преди 13 месеца

Handyman

Член от 17 месеца:

Здравейте, Ние сме в сферата на дребното строителство от. над 15 години в България и Северна Америка. Доволният клиент за нас е висша цел.Гарантираме качеството изисквано от клиента. "Нищо не трябв ...
онлайн преди 4 часа

Ценко и Сие ЕООД

18 извършени проекта

Последно мнение за "Вътрешна изолация":

"Оперативно и точно си свършиха всичко, съобразиха се с всички мои желания, всичко беше точно."
label.cover - Николай Зяпков
онлайн преди 5 часа

Николай Зяпков

1 извършен проект

Последно мнение за "Проект за гардероб":

"Изключително любезен, отзивчив и търпелив професионалист. Предвид, това че че проекта ми е е доста специфичен, Николай прояви страхотно търпение и изпипа професионално до най-малката подробност всич ... "
avatar_71779_71112670098.jpg
онлайн преди 6 часа

Мебелни услуги ВАМИТ

46 извършени проекта

Последно мнение за "Сглобяване на гардероб":

"Отлично свършена работа. Реагираха много бързо на обявата ми, дойдоха и сглобиха гардероба перфектно. Със сигурност бих се обърнала отново към екипа на Валентин при нужда."

Оставени мнения за Мебели и обзавеждане:

Ангел Шопов преди 5 дни за Проект за гардероб | София

“Изключително любезен, отзивчив и търпелив професионалист. Предвид, това че че проекта ми е е доста специфичен, Николай прояви страхотно търпение и изпипа професионално до най-малката подробност всички детайли по заданието. Нямам никакво колебание и ще се обърна отново към него при необходимост.”

Камелия преди 18 дни за Сглобяване на гардероб | София

“Отлично свършена работа. Реагираха много бързо на обявата ми, дойдоха и сглобиха гардероба перфектно. Със сигурност бих се обърнала отново към екипа на Валентин при нужда.”

Иван Антонов преди 20 дни за Изработка на портманто | София

“Препоръчвам услугите на майстора ако имате нужда от качествено изработена мебел. Взе размери и в кратък срок изработи и монтира портманто, като се съобрази с неправилния наклон на стените. Цената, която съм посочил включва всичко - взимане на размери, труд и материали от негова и монтаж.”

Росица Величкова преди 25 дни за Монтаж на плъзгащи врати на гардероб | Банкя

“Супер, много съм доволна и го препоръчвам.”

Попов Попов отговори:

Благодаря!

Ивайло Димитров преди 26 дни за Изработка на шкафове | София

“Доволен съм от възложената работа.”

Миглена Славова преди 1 месец за Проект, изработка монтаж на секция и килер | София

“Чудесна работа: добри идеи, добри цени, всичко беше изпълнено в срок. Огромно БЛАГОДАРЯ!”

Мая Стоянова преди 1 месец за Мебели за кухня | София

“Доволна съм от свършената му работа досега.”

Маргрета Михайлова преди 1 месец за Монтиране врата на кухненски шкаф | София

“Доволни сме от работата на изпълнителя. Справи се добре.”

Велина Славова преди 4 месеца за Смяна/реглаж на 3 панти | София

“Бързо, точно, в рамките на договореното заплащане. В процеса на обсъждане проблема с пантите, добавих и други задачи/ремонти от компетенциите на изпълнителя, които той изпълни в рамките на 1 посещение. Препоръчвам!”

Какво е предимството на мебелите по поръчка?

 • Те са максимално функционални и практични;
 • Създадени са специално според вашите нужди и желания;
 • Размерите им отговарят точно на стаята, в която искате да ги поставите;
 • Характеризират се с уникалност, удобство и вкус;
 • Изработени са от висококачествени материали;
 • Имат много голяма здравина и ще ви служат дълги години;
 • Кухненското обзавеждане е практично заради точните си размери;
 • Меката мебел е със значително по-добро качество от масово предлаганата;
 • Гардеробите, шкафовете и плъзгащите се врати са изключително надеждни.

Как да изберете специалист, който да направи за вас мебели по поръчка?

 • Вижте различни оферти, за да откриете най-подходящата и най-изгодната за вас;
 • Наемете професионалист с достатъчно опит в изработката на типа вещи, от които се нуждаете–кухни, спални, мека мебел, гардероби, шкафове и други;
 • Доверете се на експерт, който предлага цялостно обслужване-от предварителен разговор и изготвяне на индивидуален проект до декориране и доставка;
 • Разгледайте вече изпълнени поръчки;
 • Запознайте се с коментари за съответния изпълнител от предишни клиенти.

Какво включва услугата?

 • Идеен проект, който ще ви помогне да се сдобиете с максимално функционални мебели спрямо наличното пространство в жилището ви и вашите потребности;
 • Специалистите ще ви предложат различни варианти на обзавеждане и ще ви помогнат с професионални съвети;
 • Качествена и бърза изработка на поръчаните продукти–кухненско обзавеждане, спални, мека мебел, плъзгащи се врати, мебели за баня, за детска стая и много други необходими неща за дома;
 • Експресна и сигурна доставка;
 • Поддръжка на поръчаните стоки;
 • Достатъчно дълга гаранция.

Още ли се мъчите със стари и счупени мебели? Време е за промяна! Обновете жилището си с ново кухненско обзавеждане, стилен диван във всекидневната и гардероб, който е достатъчен за всичките ви дрехи в спалнята. Потърсете още сега опитен професионалист, който да изготви за вас индивидуален проект! В MaistorPlus можете да разгледате разнообразни оферти и да се свържете с висококвалифицирани изпълнители напълно безплатно и без обвързване. До 24 часа ще получите няколко различни предложения, за да изберете най-изгодната сделка за вас. Не отлагайте! Използвайте тази възможност! Сега е моментът да обновите обзавеждането в дома си. Направете заявка за мебели по поръчка и си осигурете необходимия и заслужен комфорт, от който се нуждаете!

Знаете ли, че...

"Да се направят мебели по поръчка е специфична задача, която освен майсторство и мерак, изисква и усет за стила и характера на клиента. За Вас е важно да изберете фирма или майстор, който да се отнесе отговорно към поръчката Ви и да вложи в нея всичките си усилия. Все пак става въпрос за мебелите, които ще ползвате ежедневно и от които до голяма степен ще зависи атмосферата и удобството на Вашия дом.


Избегнете разочарованията и потърсете фирма за мебели по поръчка чрез Майстор+. Запознайте се с работата на доказани специалисти. Опишете точно какво искате и изчакайте именно тези професионалисти, които харесват заданието, да се свържат с вас!"

Заявете ремонт безплатно!