53 Препоръчани професионалисти за мебели по поръчка във Варна

Заявете проект за мебели по поръчка във Варна!

Независимо дали желаете уникална и неповторима мека мебел за вашия хол или модерен дизайн на шкафовете в кухнята, ви е необходим точен специалист за създаването на мечтания интериор! Спестете време и улеснете намирането на креативни дизайнери, като се доверите на услугите на MaistorPlus! Сравнете оферти на специалисти, вижте оценки за тяхната дейност и комуникирайте с тях напълно безплатно чрез нашата платформа! Проект при нас заяви и интериора обнови!Заяви проект безплатно и получи директно оферти от професионалисти!Профилна снимка - Александър Копийка

Член от 47 месеца:

Фирма Строителна компания РемСтрой ООД е регистрирана на 12.10.2016г., но професионалната си история започва много преди това. Основатели на компанията е Евген Слисаренко и Олександр Копийка. В на ...
Стандартна иконка за категория Мебели и обзавеждане

Член от 21 месеца:

Фирма "Ариел 2600" предлага проектиране и производство на мебели за вашия дом, офис, магазин, хотел и др. Гарантираме обслужване на високо ниво и качество, което отговаря на всички съвременни изисква ...
Стандартна иконка за категория Мебели и обзавеждане

Член от 21 месеца:

Фирма "Ариел 2600" предлага проектиране и производство на мебели за вашия дом, офис, магазин, хотел и др. Гарантираме обслужване на високо ниво и качество, което отговаря на всички съвременни изисква ...
avatar_81838_48456390482.jpg
онлайн преди 5 месеца

Hausmeisterservice

Член от 19 месеца:

Вие имате идеи, ние знаем как да ги осъществим
cover_35821_68344875845.jpg
онлайн преди 1 месец

Петър

Член от 66 месеца:

<p>Натрупаният професионален опит и контакти е предпоставка за създаването на високо-ефективно производство. Всеки произведен продукт е строго индивидуален и цели да задоволи предпочитанията и на клие ...
avatar_73082_17395305774.jpg

Член от 28 месеца:

електротехник с 25 години трудов стаж, има разрешение за работа до 1000 волта и повече. Дърводелец за нестандартни мебели от дърво и шперплат
cover_82434_50594010903.jpg

Член от 18 месеца:

Стандартна иконка за категория Дърводелски услуги
онлайн преди 20 месеца

Мебели

Член от 28 месеца:

ЕТ Александрина изработва мебели по индивидуален проект, мебели за градината, ремонт на каравани, кемпери. Извършва дърводелски услуги.
cover_39709_98074357678.jpg

Член от 62 месеца:

Собственик на АНИО-ЕН ЕООД - фирма работеща в сферата на дървообработването и мебелното произбводство. Произвеждаме мебели от масивна дървесина и от плоскости по избор на клиента - МДФ и ПДЧ.

Защо да предпочетем мебели по поръчка за нашия дом?

 • Мебелите по поръчка във Варна се създават по индивидуален проект, с нестандартни размери и са изцяло съобразени с вашите предпочитания за поръчкови материали, цветове и шарки.
 • Креативните дизайнери могат да ви дадат насоки за интегриране на специфични елементи в интериора, за създаване на разчупени кухненски модули, разнообразен стил за спални, детски стаи или пък атрактивни офиси.
 • Този тип проекти ви дават възможност да осъществите контрол във всеки етап на изпълнението (от създаването на идеен проект до монтажа им).
 • Вашият изпълнител е отговорен за качеството на услугата и трябва да ви съдейства при открити дефекти или нередности, свързани с вашите разчупени кухненски шкафове или холна секция например.

Как да подберем правилния изпълнител за мебели по поръчка във Варна?

 • Креативните дизайнери трябва да имат дългогодишен опит в тази сфера, да ви изслушват и да съобразяват своите виждания за интериора с вашия личен вкус.
 • Те трябва да ви консултират в разнообразието от декори, цветове и шарки, да ви дават идеи за създаването на уникална и неповторима мека мебел, модерен дизайн на шкафове или разнообразен стил за спални.
 • За да се уверите в тяхната компетентност, разгледайте мостри и техни завършени проекти.
 • Разчупените кухненски модули, специфичните елементи за обзавеждането на детски стаи или атрактивни офиси във Варна град, трябва да бъдат изработени от висококачествени поръчкови материали.

Какво включва услугата и за какво да потърсим още информация?

 • Създаването на индивидуален проект е първата стъпка към постигане на елегантна визия на обзавеждането, като в него трябва да бъде предвидено наличието на специфични елементи, модерен дизайн за шкафовете или разнообразен стил за спалните.
 • При избора на кухня с изработка от висококачествени плоскости например, трябва да помислите и за доставката и монтажа й. Важно е да уточните съвместно с вашия изпълнител дали тези услуги са част от крайната цена.
 • Цената за кухненски модули с нестандартни размери, разнообразен стил за спални или детски стаи е по-висока, но тяхната функционалност и естетика се изплащат с времето.
 • Вашият изпълнител трябва да ви предостави гаранция (за срок до 5 г. ) за изработката и монтажа на вашата оригинална холна секция, уникална и неповторима мека мебел или специфични елементи.

Креативните дизайнери във Варна ще подпомогнат създаването на елегантна визия за обзавеждането, като ви дадат идеи за модерен дизайн на шкафове, холна секция и много други. MaistorPlus ще ви напътства в това начинание, като ви предостави предложения на изпълнители и оценки от клиенти за сравнение! В MaistorPlus ще откриете оферти от изпълнители, техните профили и репутация, както и оценки от клиенти при това напълно безплатно! Не отлагайте добрите интериорни решения за утре и направете заявка още сега!