699 препоръчани изпълнители за тапицерски услуги

Заявете проект за тапицерски услуги!

Да се вземе решение за претапициране на мебели вместо закупуване на нови вещи, е по-изгодно за семейния бюджет. Доброто качество при такава реставрация зависи от професионализма на избрания тапицер. Бихте могли да използвате неговите умения за подновяване на дивани, столове, или автотапицерски услуги за коли, седалки, волани. В MaistorPlus ви очакват най-добрите за вас тапицери, фирми за претапициране на мебели, автотапицерски услуги. Пуснете безплатна заявка и да се свържете с тях. Имате възможност да видите репутациите им, да прочетете мнения от клиенти и да направите перфектния избор.Заяви проект безплатно и получи директно оферти от професионалисти!Стандартна иконка за категория Мебели и обзавеждане
онлайн преди 1 месец

Иван


Все още няма извършени проекти

Член от 11 месеца:

Извършваме: -Сглобяване/Монтаж/Демонтаж на Кухни Мебели и др. -Мебели Детска стая, Секции, Спални, Хол -Много други ремонти в дома и градината! -Монтаж на ламиниран паркет -Монтаж/демонтаж ...
avatar_70925_12336548698.jpg
онлайн преди 1 ден

"Ванива Строй" ЕООД

VIP

48 извършени проекта

Последно мнение за "Монтаж мебели икеа":

"Действа бързо и се разбрахме за минимално време. Доволна съм от извършената работа."
Профилна снимка - AРГО 31 БГ АРГО 31 БГ
онлайн преди 5 дни

АРГО 31 БГ

3 извършени проекта

Последно мнение за "Настилка от гнайс на веранда":

"Качествено и в срок изпълнение. Доволни сме и препоръчваме!"
Профилна снимка - Иван Натов
онлайн преди 7 дни

Иван Натов

4 извършени проекта

Последно мнение за "Кухня по поръчка":

"По-коректен изпълнител до сега не бях срещал. Изключително любезен, културен, изчерпателен. Няма нещо, което да съм поискал да се направи, да се смени, да се корегира и той да не се е отзовал. Иван ви ... "
avatar_59394_84335876955.jpg
онлайн преди 7 часа

Андрей

30 извършени проекта

Последно мнение за "ВиК услуги":

"Бързо и точно се справи с ремонта! Препоръчвам!"
Профилна снимка - Венцислав Димитров
онлайн преди 10 дни

Венцислав Димитров

5 извършени проекта

Последно мнение за "Поправки в баня":

"Венцислав Димитров извърши сериозен ремонт в нашата баня като прояви висок професионализъм, пунктуалност и точност. Работи много качествено, използва съвременни материали, инструменти и други техниче ... "
avatar_86072_36907553161.jpg
онлайн преди 4 дни

Рс мебел

4 извършени проекта

Последно мнение за "Шкафове за газови котлета":

"Доволен съм от свършената работа , всичко се случи в срока в който се бяхме разбрали."
Стандартна иконка за категория Архитектура и дизайн
онлайн преди 3 часа

Деа Атанасова


Все още няма извършени проекти

Член от 8 месеца:

Ние сме фирма с насоченост към цялостен дизайн и ремонт на жилищни пространства. В наше лице ще срещнете разбиране и идеи подходящи за Вашия комфорт и удобство. Личното пронстранство на всеки от нас е ...
Стандартна иконка за категория Дърводелски услуги
онлайн преди 1 ден

Николай Христов


Все още няма извършени проекти

Член от 117 месеца:

Здравейте. Казвам се Николай Стефанов Христов. Занимавам се с произвотство на корпосна мебел. Мисля че можем да си бъдем полезни взаимно.
avatar_70925_12336548698.jpg
онлайн преди 1 ден

"Ванива Строй" ЕООД

VIP

48 извършени проекта

Последно мнение за "Монтаж мебели икеа":

"Действа бързо и се разбрахме за минимално време. Доволна съм от извършената работа."

Оставени мнения за Мебели и обзавеждане:

преди 102 месеца за претапициране на диван | София

“Справиха се добре и в срок със сравнително трудна задача; други отказаха да се захванат изобщо. Имам някои дребни забележки, но като цяло съм доволна и ги препоръчвам.”

Виж снимки

 1. Как да познаете добрата оферта за тапицерски услуги?
  • Независимо дали имате нужда от претапициране на мебели в дома като стар стол или дивани, или автотапицерски услуги, включващи освежаване на седалки, волани, е важно да разпознаете най-добрата сред изпратените ви оферти. За какво да следите:
  • Качествена работа. Ще мине време, за да разберете каква издръжливост имат мебелите или колата ви след намесата на тапицер. Но и преди да се е заел с желаната реставрация, добрият професионалист си проличава. Ще изслуша идеите ви, ще ги допълни, ще даде уместни препоръки. Правилно ще ви посъветва дали желаното освежаване на мебелите ви може да се случи на място в дома ви или изисква по-специфично обслужване в тапицерско ателие.
  • Качествени материали. Специалистът по претапициране на мебели и автотапицерски услуги, когато държи на високото качество в работата си, борави с подходящи материали и платове. Също така и ги съобразява със зададения му бюджет.
  • Доказано качество от предишни проекти. Преди да сте взели решение кой тапицер да наемете, разгледайте завършени от него проекти. Харесва ли ви как е преобразил стар стол на предишен клиент, какво освежаване е постигнал при претапициране на дивани? Ако работи с коли, как се справя с обновяването на волани, седалки? Непременно проверете, за да сте доволни след това.
 2. Какво включват тапицерските услуги? Какво да попитате спецалиста? При тапицерски услуги за мебели получавате реставрация и освежаване на:
  • дивани;
  • канапета;
  • стар стол;
  • фотьойли;
  • табуретки;
  • мека мебел.
 3. Попитайте специалиста:
  • С какви платове и материали работи.
  • Вашите предпочитания удачни ли са спрямо механизмите и сглобките, използвани за мебелите ви.
  • Коланите в основата имат ли нужната еластичност.
  • Какво е състоянието на пружинните системи и дунапренът.
  • Особено внимание трябва да се обърне на мястото за сядане, заради по-интензивната експлоатация и по-бързото износване.
  • Има ли начин съответната мебел да стане по-удобна, да се елиминира евентуално скърцане. При тапицерски услуги за коли получавате обновяване на:
   • седалки;
   • автомобилно табло;
   • корите на вратите;
   • скоростен лост - маншон;
   • волани.
  • Попитайте специалиста:
   • Естествена или изкуствена кожа е препоръчителна за по-голяма издръжливост;
   • Освен претапициране на маншона на скоростния лост, може ли да се направи и за топката му, за дръжката на ръчната спирачка;
   • Възможно ли е конецът на волана и таблото да е с контрастиращ спрямо общата облицовка цвят;
   • Какви други облицовки, материали, платове, освен кожа, са подходящи за претапицирането на вашите коли, според определения бюджет.
 4. Кои са плюсовете на MaistorPlus при намирането на специалисти и фирми за тапицерски услуги?
  • Заявявате проект бързо, лесно и безплатно през сайта.
  • Получавате оферти с конкурентни цени от професионалисти, регистрирани близо до местонахождението ви.
  • Запознавате се с профилите на майсторите и отзиви от клиенти за извършени вече дейности.
  • Вие решавате кого, кога, при какви условия да наемете.
  • След приключване на проекта споделяте оценката си. Потърсете специалист за претапициране на мебелите/колата ви сега! Попълнете безплатна заявка за тапицерски услуги в MaistorPlus сега и преобразете мебелите/автомобила си. Контактувайте с професионалистите, изпратили ви своите оферти, чрез лични съобщения. Поканете на личен разговор този, който е дал очакваните от вас условия. Наемете майстор чрез платформата. След като претапицирането е вече факт, споделете своето мнение.

Знаете ли, че...

Искате да обновите външността на вашите предмети? Качествените тапицерски услуги са добър вариант и освен външността, повишавате ефективността на някои техни характеристики като звукоизолиране, топлоизолиране, шумоизолиране.
На първо място искаме да отбележим, че е от изключително значение фирмата или майсторите, на които ще се спрете, да бъдат професионалисти в тапицерските услуги, с опит и да видите техни предишни проекти и завършени обекти. Можете да избирате измежду тапициране на столове, дивани, фотьойли, стени, врати, матраци, цели заведения, всякакви мебели.


Имайте предвид, че доста от старите мебели са по-качествени и дълготрайни от някои от днешните предложения и си заслужава да ги освежите, вместо да инвестирате в покупката на нови такива. Един добър специалист в тапицерските услуги ще ви посъветва кога и за кое е по-удачно да отделите пари, защото понякога, ако предметът е в лошо състояние, то освежаването му може да излезе много скъпо. Зависи и материалите, които ще се ползват.


За това ви съветваме да не се спирате на който и да е, а да изберете фирма или майстор за тапицерски услуги, на които можете да се доверите и да сравните различни оферти и предложени цени.

Пуснете заявка при нас и ще получите именно това-възможността за бързо и лесно сравнение без лутане в интернет напълно безплатно!