1,290 Препоръчани изпълнители за фугиране на плочки

Заявете проект за фугиране на плочки, напълно безплатно, още днес!

Облицовката на банята е от огромно значение за нейната функционалност. Всички мокри помещения трябва да разполагат с добре наредени фаянсови или други плочки, както и чисти, умело поставени фуги. Точно в MaistorPlus ще намерите подходящ майстор за фугиране на плочки, като част от облицовката на тези важни помещения у дома. За тази цел е достатъчно да разгледате регистрираните в платформата специалисти и да изберете с кого бихте желали да работите. Можете и директно да заявите своя проект, напълно безплатно и без допълнително обвързване. Това ще ви позволи да сравните оферти и отзиви от потребители, за да откриете най-подходящото предложение за своя дом и бюджет.Заяви проект безплатно и получи директно оферти от професионалисти!Профилна снимка - Димитър Мандински
онлайн преди 9 часа

Димитър Мандински

15 извършени проекта

Последно мнение за "Лепене на фаянсови кухненски плочки":

"г-н Мандински се отнесе към проекта с голямо усърдие и професионализъм. Беше изключително коректен и спази всички направени договорки. Вложи много старание и резултатът беше чудесен."
avatar_81228_38225844363.jpg
онлайн преди 7 дни

АС - инженеринг 2000 ЕООД

VIP

9 извършени проекта

Последно мнение за "Ремонт на баня: спукана (пробита) тръба":

"Много съм доволен от свършената работа!"
avatar_45780_83381743497.jpg
онлайн преди 19 часа

Момчил Куцаров

25 извършени проекта

Последно мнение за "Лепене на фаянс/теракот, окачен таван и боядисване с латекс (1цвят) - материали от клиента":

"Благодаря на Момчил за качествената и съвестна работа от първия до последния ден, за коректното отношение и професионализма. Моят проект включваше лепене на плочки в коридор, кухненски бокс, две бани ... "
avatar_3750_2909626905.jpg
онлайн преди 3 дни

Isodom

6 извършени проекта

Последно мнение за "Ремонт на стар апартамент и разделяне на два":

"Ивайло и компания си разбират от работата и гледат да се свърши работата както иизисва клинета. Наложи се да променя първоначалните изисквания и те изпълниха нещата въпреки промяната"
cover_6168_52734912280.jpg
онлайн преди 20 часа

Ивета Билд ЕООД

9 извършени проекта

Последно мнение за "Подмяна на плочките на две тераси":

"Венелин е изключително отзивчив и си разбира от работата. Всичко беше направено професионално, бързо и в срок. Препоръчвам"
avatar_15032_39726882242.jpg
онлайн преди 23 минути

"Никола Лазаров"

55 извършени проекта

Последно мнение за "СПЕШНО: Само труд! Търся майстор добро качество!!!":

"Много съм доволен от господин Лазаров от всичко, което той извърши. Благодаря!"
Стандартна иконка за категория ВиК Услуги
онлайн преди 9 часа

Никола

67 извършени проекта

Последно мнение за "Замаска и лепене на гранитогрес на тераса":

"Доволен съм от предоставената услуга иэпьлни ангажимента с професионалиэъм и перфектно отношение. Работи качествено и чисто . Препоръчвам го на всички познати и приятели.”"
онлайн преди 10 часа

Icas

15 извършени проекта

Последно мнение за "Ремонт на помещение-килер 217/152см, с височина 260см":

"Коректен, работи добре, чисто и бързо."
avatar_20952_49957828830.jpg
онлайн преди 18 часа

Асен Груп

76 извършени проекта

Последно мнение за "Направа на подова замазка + мазилка на стени":

"Г-н Димитров се свърза с мен веднага след публикуването на проекта, направи оглед и ми даде много добра оферта. На другия ден започна работа като майсторите от бригадата му работеха неуморно, докато с ... "
avatar_71745_47166241939.jpg
онлайн преди 13 часа

Hristo

VIP

12 извършени проекта

Последно мнение за "Лепене на плочки в баня (апартамент ново строителство)":

"Плочките в банята бяха залепени майсторски, по-добре от очакваното и водата се стича точно в сифона, както трябва да бъде. Много съм доволен и препоръчвам Христо!"

Оставени мнения за Плочки и теракот:

Кременa преди 7 месеца за Запълване на фуги на баня с фугираща смес | София

“Доволна съм от извършената работа! Препоръчвам го!”

Невена Ликова преди 15 месеца за Префугиране на гранитогрес на тераса тераса | Пловдив

“Доволна съм от работа на Никола Лазаров! Дойде навреме и приключи в срок. Препоръчвам го!”

Д. Стоянова преди 16 месеца за Префугиране на покривна тераса | София

“Аз съм мнителна по отношение на майстори, имам много въпроси и искам гаранции, Благодаря ,обаче,на тези момчета ...търпелив при преговорите, чиста работа,висок професонализъм, и без губене на нито минута-наистина свършиха всичко префектно, бързо и на прилична цена....а работата не беше никак малко!Препоръчвам!!! И в България можело да се случи ..”

Соня преди 50 месеца за префугиране на плочки | София

“Много приятен човек.Работи добре,работи за клиента.Фирми ми отказаха да префугират плочки защото е бавно и трудно,справиха се супер,благодаря им.”

Георги Василев преди 57 месеца за Префугиране на малка баня | София

“Наех г-н Младенов за префугиране на банята и поставяне на лампа в нея. Отзова се бързо и свърши работата професионално. Благодаря за което и ще го наемам отново за бъдещи ремонти.”

Какво представлява фугирането и кога ни е необходимо то?

  • Запълването на всяка фуга между плочките на стените или пода ще осигури на вашата баня много по-приятен и естетичен вид.
  • Използването на подходяща фугираща смес ще предпази лепилото на фаянсовите плочки, теракота или гранитогреса от навлизането на вода.
  • Развитието на бактерии, мухъл и плесен в мокрите помещения може да бъде предотвратено именно с поддържане на чисти фуги.
  • Запълването на фугите с помощта на фугин е една от най-важните финални стъпки при ремонта на мокрите помещения и в никакъв случай не бива да се пропуска.

На какво да обърнем внимание, когато наемаме специалист за редене и фугиране на плочки?

Изберете препоръчан майстор, който да е наясно с технологията на фугиране на фаянсовите плочки у дома. При реденето на гранитогрес, теракот или фаянс, гърбът на всяка плочка трябва да е намазан с лепило, за да не остават кухи места.

  • При поставяне на плочки специалистът трябва да оставя широчина на фугата от поне 3 мм.
  • Той трябва да изберете подходящ фугин, устойчив на химикали, микроорганизми и вода. За фугиране на басейн трябва да се използва еластична фугираща смес, която да притежава и всички тези качества.
  • При реденето и фугирането на плочки е важно на всеки 6-7 м. от облицовката да се оставят т.нар. деформационни фуги. За покриването им се използват готови профили или силикон.

Какво включва услугата и за какво да потърсим информация?

Преди да се фугират фаянсовите плочки, теракота или гранитогреса, лепилото трябва да бъде напълно изсъхнало и всички външни остатъци от него да бъдат отстранени. След това се поставя фугинът и фугата леко се оформя с гъба. Накрая се почиства внимателно, за да се премахне остатъчната фугираща смес.

  • Попитайте вашия специалист с какви препарати да постигате лъскави плочки и чисти фуги, без да разрушите изсъхналата фугираща смес.
  • Цената за поставяне и фугиране на плочки (фаянсови, теракот или гранитогрес) е между 11 и 18 лв. за кв. метър.
  • Важно е да знаете, че при фугиране на басейн е задължително да се използва еластична фугираща смес, защото плочките там са подложени на много по-голямо напрежение, отколкото в мокрите помещения у дома.

 

Изберете MaistorPlus като посредник за намиране на надежден майстор за облицовка на стените и пода в банята, защото само тук ще се сдобиете с огромно разнообразие от оферти и оставени оценки от клиенти, които вече са използвали услугата. И всичко това напълно безплатно и без допълнително обвързване! Заявете проект в MaistorPlus и открийте находчив майстор за редене и фугиране на плочките във вашата баня или други мокри помещения. До 24 часа ще получите оферти за сравнение и ще се запознаете с мнения на потребители за работата на изпълнителите, а вече можете да осъществите и директен контакт с изпълнител чрез нашата платформа. Направете заявка за фугиране на плочки!

Знаете ли, че...

Както всяка друга ремонтна дейност, и фугирането на плочки също си има своите тънкости. След като плочките са подредени, фугирането придава завършен вид на работата на майстора. Освен естетически качества, качественото поставяне на фугираща смес, предпазва плочките и лепилото, което е под тях, от проникване на вода, напукване и разрушаване. Както изборът на плочки, така и изборът на фугираща смес много зависят от помещението - баня, кухня, коридор или балкон. В мокрите помещения, например, се изплозва еластична и хидрофобна смес, която да задържа водата на повърхността на фугата.

Ако ви предстои ремонт, в който предвиждате лепене и фугиране на плочки, съветваме ви да се обърнете към специалист за извършването на тази дейсност. Предимството на MaistorPlus е, че в сайта бихте могли да се запознаете с майсторите и строителните фирми, още преди да са дошли в дома ви, както и да сравните цените и работата на водещи изпълнители в България.

Направете безплатна заявка и сравнете оферти!