1,232 Препоръчани изпълнители за фугиране на плочки

Заявете проект за фугиране на плочки, напълно безплатно, още днес!

Облицовката на банята е от огромно значение за нейната функционалност. Всички мокри помещения трябва да разполагат с добре наредени фаянсови или други плочки, както и чисти, умело поставени фуги. Точно в MaistorPlus ще намерите подходящ майстор за фугиране на плочки, като част от облицовката на тези важни помещения у дома. За тази цел е достатъчно да разгледате регистрираните в платформата специалисти и да изберете с кого бихте желали да работите. Можете и директно да заявите своя проект, напълно безплатно и без допълнително обвързване. Това ще ви позволи да сравните оферти и отзиви от потребители, за да откриете най-подходящото предложение за своя дом и бюджет.Заяви проект безплатно и получи директно оферти от професионалисти!cover_6168_52734912280.jpg
онлайн преди 20 часа

Ивета Билд ЕООД

Приети временни мерки за сигурност

9 извършени проекта

Последно мнение за "Подмяна на плочките на две тераси":

"Венелин е изключително отзивчив и си разбира от работата. Всичко беше направено професионално, бързо и в срок. Препоръчвам"
Профилна снимка - Любослав Данчев
онлайн преди 9 часа

Evrolind

Приети временни мерки за сигурност VIP

14 извършени проекта

Последно мнение за "Довършителни работи баня и мазе в село Владо Тричков":

"Много съм доволен от Любослав Данчев. Работата беше свършена предсрочно и с перфектно качество! Изказвам големите си благодарности на господин Данчев. Силно го препоръчвам на всекиго!"
Стандартна иконка за категория Боядисване и декорация
онлайн преди 5 часа

Icas

Приети временни мерки за сигурност

13 извършени проекта

Последно мнение за "Ремонт на помещение-килер 217/152см, с височина 260см":

"Коректен, работи добре, чисто и бързо."
avatar_32067_19631582872.jpg

Член от 67 месеца:

Дейността, която извършвам е качествени ремонтно-довършителни услуги на апартаменти и помещения. Също така довършване на жилища и помещения, ново строителство. Балансирано съотношение качество /цена н ...
cover_91442_52870340040.jpg
онлайн преди 9 часа

Стоянов. С.

Приети временни мерки за сигурност

1 извършен проект

Член от 7 месеца:

Здравейте, Занимаваме се с ремонт до ключ от 15 г Имам професионален опит,както в България така и в чужбина. Опитът по технология на Кнауф и Бритиш Гипс (White book). За повече информация моля ...
Профилна снимка - Ивелин Въловски

Член от 69 месеца:

Занимавам се вече 18 години с вътрешни ремонти, довършителни работи и саниране на сгради. 7 години от който работя в Германия, като тук осново работя гипсокартон, шпакловки, лепене на тапети, ремонт н ...
avatar_84673_3592067631.jpg

Член от 13 месеца:

Работим в сплотен екип от майстори и сме готови да Ви помогнем да намерите перфектното качество и професионализъм за Вашия покрив.
Стандартна иконка за категория Боядисване и декорация
онлайн преди 14 часа

Famegs_svg

Приети временни мерки за сигурност

1 извършен проект

Член от 13 месеца:

Казвам се Георги, занимавам се със стройтелство с 19 годишен опит в довършителни те работи (боя, декорация, сухо стройтелство, плочки, камък). Винаги в крак с иновациите и новите технологии в стройтел ...
Профилна снимка - Здравко Гишин
онлайн преди 16 часа

ZdRaVkO

Приети временни мерки за сигурност

3 извършени проекта

Член от 13 месеца:

Коректно обслужване. Безплатно изготвяне на оферта и оглед
avatar_70925_12336548698.jpg
онлайн преди 21 часа

ЖУБИ СТРОЙ РЕМОНТ

Приети временни мерки за сигурност VIP

34 извършени проекта

Последно мнение за "Подготовка на под за поставяне на ламинат":

"Много съм доволен от работата на Антон Грънчаров. На огледа дойде подготвен и даде идеи за ремонта. Сам закупи материалите си и спази всички срокове, които бяха договорени."

Оставени мнения за Плочки и теракот:

Кременa преди 4 месеца за Запълване на фуги на баня с фугираща смес | София

“Доволна съм от извършената работа! Препоръчвам го!”

Невена Ликова преди 12 месеца за Префугиране на гранитогрес на тераса тераса | Пловдив

“Доволна съм от работа на Никола Лазаров! Дойде навреме и приключи в срок. Препоръчвам го!”

Д. Стоянова преди 13 месеца за Префугиране на покривна тераса | София

“Аз съм мнителна по отношение на майстори, имам много въпроси и искам гаранции, Благодаря ,обаче,на тези момчета ...търпелив при преговорите, чиста работа,висок професонализъм, и без губене на нито минута-наистина свършиха всичко префектно, бързо и на прилична цена....а работата не беше никак малко!Препоръчвам!!! И в България можело да се случи ..”

Соня преди 47 месеца за префугиране на плочки | София

“Много приятен човек.Работи добре,работи за клиента.Фирми ми отказаха да префугират плочки защото е бавно и трудно,справиха се супер,благодаря им.”

Георги Василев преди 54 месеца за Префугиране на малка баня | София

“Наех г-н Младенов за префугиране на банята и поставяне на лампа в нея. Отзова се бързо и свърши работата професионално. Благодаря за което и ще го наемам отново за бъдещи ремонти.”

Какво представлява фугирането и кога ни е необходимо то?

  • Запълването на всяка фуга между плочките на стените или пода ще осигури на вашата баня много по-приятен и естетичен вид.
  • Използването на подходяща фугираща смес ще предпази лепилото на фаянсовите плочки, теракота или гранитогреса от навлизането на вода.
  • Развитието на бактерии, мухъл и плесен в мокрите помещения може да бъде предотвратено именно с поддържане на чисти фуги.
  • Запълването на фугите с помощта на фугин е една от най-важните финални стъпки при ремонта на мокрите помещения и в никакъв случай не бива да се пропуска.

На какво да обърнем внимание, когато наемаме специалист за редене и фугиране на плочки?

Изберете препоръчан майстор, който да е наясно с технологията на фугиране на фаянсовите плочки у дома. При реденето на гранитогрес, теракот или фаянс, гърбът на всяка плочка трябва да е намазан с лепило, за да не остават кухи места.

  • При поставяне на плочки специалистът трябва да оставя широчина на фугата от поне 3 мм.
  • Той трябва да изберете подходящ фугин, устойчив на химикали, микроорганизми и вода. За фугиране на басейн трябва да се използва еластична фугираща смес, която да притежава и всички тези качества.
  • При реденето и фугирането на плочки е важно на всеки 6-7 м. от облицовката да се оставят т.нар. деформационни фуги. За покриването им се използват готови профили или силикон.

Какво включва услугата и за какво да потърсим информация?

Преди да се фугират фаянсовите плочки, теракота или гранитогреса, лепилото трябва да бъде напълно изсъхнало и всички външни остатъци от него да бъдат отстранени. След това се поставя фугинът и фугата леко се оформя с гъба. Накрая се почиства внимателно, за да се премахне остатъчната фугираща смес.

  • Попитайте вашия специалист с какви препарати да постигате лъскави плочки и чисти фуги, без да разрушите изсъхналата фугираща смес.
  • Цената за поставяне и фугиране на плочки (фаянсови, теракот или гранитогрес) е между 11 и 18 лв. за кв. метър.
  • Важно е да знаете, че при фугиране на басейн е задължително да се използва еластична фугираща смес, защото плочките там са подложени на много по-голямо напрежение, отколкото в мокрите помещения у дома.

 

Изберете MaistorPlus като посредник за намиране на надежден майстор за облицовка на стените и пода в банята, защото само тук ще се сдобиете с огромно разнообразие от оферти и оставени оценки от клиенти, които вече са използвали услугата. И всичко това напълно безплатно и без допълнително обвързване! Заявете проект в MaistorPlus и открийте находчив майстор за редене и фугиране на плочките във вашата баня или други мокри помещения. До 24 часа ще получите оферти за сравнение и ще се запознаете с мнения на потребители за работата на изпълнителите, а вече можете да осъществите и директен контакт с изпълнител чрез нашата платформа. Направете заявка за фугиране на плочки!

Знаете ли, че...

Както всяка друга ремонтна дейност, и фугирането на плочки също си има своите тънкости. След като плочките са подредени, фугирането придава завършен вид на работата на майстора. Освен естетически качества, качественото поставяне на фугираща смес, предпазва плочките и лепилото, което е под тях, от проникване на вода, напукване и разрушаване. Както изборът на плочки, така и изборът на фугираща смес много зависят от помещението - баня, кухня, коридор или балкон. В мокрите помещения, например, се изплозва еластична и хидрофобна смес, която да задържа водата на повърхността на фугата.

Ако ви предстои ремонт, в който предвиждате лепене и фугиране на плочки, съветваме ви да се обърнете към специалист за извършването на тази дейсност. Предимството на MaistorPlus е, че в сайта бихте могли да се запознаете с майсторите и строителните фирми, още преди да са дошли в дома ви, както и да сравните цените и работата на водещи изпълнители в България.

Направете безплатна заявка и сравнете оферти!