MAPEI срещу COVID-19

Публикувано на 10/07/2020 от Елизабета Костова | Последна редакция на 25/08/2021 | Видяно 7 331 пъти

За Мапеи безопасността на хората в строителната индустрия, а и за всички останали, винаги е била приоритет. Мапеи като социално ангажирана компания е силно обезпокоена за хората по целия свят, предвид пандемията COVID-19, която засегна всички нас на глобално ниво.

Предвид отново нарастващите случаи на заразени с болестта, специалистите на Мапеи не останаха безучастни и създадоха в научно-изследователските си лаборатории нов, иновативен продукт за борбата с епидемията, наречен - MAPESEPT GEL. Гелът е решение за почистване и отстраняване на всички потенциални замърсители на ръцете и повърхностите, както бързо, така и ефективно.

Продуктът може да се използва винаги, когато трябва да дезинфекцирате ръцете и повърхностите около вас, без да е необходимо да ги изплаквате след това. Подходящ е за употреба у дома, навън, при работа на строителни площадки, на работното място и пр.

Благодарение на специалната си формула, MAPESEPT GEL е в състояние да почисти и отстрани ефикасно всеки вид замърсяване по кожата и повърхностите. Освен това продуктът е направен с грижа за кожата. Структурата на гела не позволява тя да се протрие, изсъхне и да ви причини дискомфорт, а добавеният лимонов аромат оставя приятно усещане след всяка употреба.

MAPESEPT GEL позволява използването му без необходимо последващо измиване. Продуктът е разработен с повече от 65% етилов алкохол, кислородна вода, глицерин и лимонов аромат по формула, препоръчана от Световната здравна организация.

Може да намерите MAPESEPT GEL при всеки един от нашите дистрибутори в пластмасови опаковки от 1000 мл. с практични винтови капачки.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
13 извършени проекта
"ТОДИС" ЕООД - СТОЯН НАНОВ
Покривни услуги, София
70 извършени проекта
Луксозни ремонти VIP
Боядисване и декорация, София
8 извършени проекта
Райко
Ремонт на баня, София
8 извършени проекта
Sasho
Цялостен ремонт, София
39 извършени проекта
Румен Петров
Електроуслуги, София
12 извършени проекта