Изпълнение и ремонт на бани с решенията на Mapei

Публикувано на 10/11/2021 от Anna Stankova | Последна редакция на 10/11/2021 | Видяно 3 770 пъти

Пълна гама от продукти за всички ваши нужди: Mapei предлага продукти, характеризиращи се с иновативна технология и авангардни решения, от хидроизолационни повърхности до лепила за залепване на различни видове материали.

Във всеки дом, независимо от вида му на използване, банята не само трябва да отговаря на нашите очаквания по отношение на естетиката, но и по-важното е, че трябва да бъде функционална и хигиенична, което означава, че е от изключителна важност да изберете правилните материали (подови и стенни покрития, лепила, хидроизолационни продукти и бои) при извършване на работа в бани.


Mapei

Независимо дали ремонтирате баня, или правите напълно нова, Mapei разполага с широка гама от продукти, характеризиращи се с иновативни технологии и авангардни решения, от хидроизолационни продукти за повърхности до лепила за различни видове крайни покрития.


NIVOPLAN PLUS и добавка PLANICRETE

Например, за изравняване на повърхности чрез запълване на вдлъбнатини и дупки ние препоръчваме използването на NIVOPLAN PLUS - изравняващ разтвор на циментова основа за подове и стени с висока адхезия и якост на натиск, мразо и водоустойчив, за вътрешна и външна употреба. Смесен с латексова добавка PLANICRETE, която му помага да се свърже по-здраво с основата и подобрява крайните му експлоатационни свойства.


MAPELASTIC AQUADEFENSE

За хидроизолиране на основи препоръчваме използването на двукомпонентна циментова хидроизолация MAPELASTIC или готова за употреба, ултра бързосъхнеща, гъвкава течна хидроизолационна мембрана - MAPELASTIC AQUADEFENSE. Всички гореспоменати продукти са налични в нашата продуктова гама.

 


Лепила предложени от Mapei

Върху сухи основи можете да нанесете вашето подово или стенно покритие по избор с едно от многото лепила, предложени от Mapei и налични от линията продукти за полагане на материали от кирамика и камък, в зависимост от индивидуалните изисквания и вида на материала, който трябва да се залепи: керамика, камък, широкоформатни плочки, стъклена мозайка и др.


KERAFLEX MAXI S1

Например, можете да използвате KERAFLEX MAXI S1, високоефективно, циментово лепило без вертикално приплъзване и удължено отворено време за керамични плочки и каменни материали.

 

 

 


Eластични уплътнители и фугиращи смеси

И от същата линия се предлага широка гама от еластични уплътнители и фугиращи смеси, включително ULTRACOLOR PLUS - високоефективна, антиефлоресцентна, бързо втвърдяваща и съхнеща полимер-модифицирана смес с DropEffect® и BioBlock® технология за фугиране на фуги от Ширина от 2 до 20 мм. С нея се гарантира с течение на времето ниска абсорбция на вода, на фугите и ефективна защита срещу образуването на мухъл и плесен. 


Уплътнител MAPESIL AC

Идеалното допълнение към нея е еластичният уплътнител MAPESIL AC – чист, ацетатен силиконов уплътнител, устойчив на образуването на плесени, който е наличен в цветовете на фугиращата смес.


Тагове:

Партньори

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Гошко Покриви VIP
Покривни услуги, София
20 извършени проекта
Пламен Манолов
Цялостен ремонт, София
30 извършени проекта
Румен Насев VIP
Мазилки, София
Famegs_svg
Цялостен ремонт, София
7 извършени проекта
Качествен ремонт
Ремонт на баня, София
22 извършени проекта
todorov
Ремонт на баня, София
13 извършени проекта