АСПИРАТОРИ FALMEC, GREEN TECH ПО-ГОЛЯМА МОЩНОСТ • ПО-ДОБРА ЕНЕРГИЙНА ЕФЕКТИВНОСТ • ПО-ДЪЛЪГ ЖИВОТ

Публикувано на 07/03/2024 от Anna Stankova | Последна редакция на 25/03/2024 | Видяно 4 281 пъти

Италианската компания Falmec успешно наложи на световния пазар колекция от аспиратори, чиято иновативна технология Green Tech е проектирана така, че двигателя да работи с постоянни магнити, които генерират ток. Тази иновация води до отлична енергийна ефективност и работи в полза на домакинствата, като позволява на консумацията на ел. енергия, при ниска степен да достига до 90%, а при най-високата степен, до 60%. Всичко това води до драстично намаляване на сметките за електричество и минимизиране на въздействието върху околната среда.

Още нещо което допринася за енергийната ефективност на аспираторите Falmec, Green Tech е, че те се предлагат с електронно управление, което максимизира производителността на двигателя и допълнително намалява използваната ел. енергия. Избирайки абсорбатор Falmec, Green Tech, потребителите могат да подкрепят марка, която дава приоритет на отговорността за околната среда и стреми да намали въглеродните емисии.

Аспираторите с вградена технология Green Tech притежават супер мощна вентилация, филтрирайки до 800 m3/h в помещението за готвене. Освен това, тези модели притежават безчеткови мотори, които за разлика от традиционните са несменяеми.

Изработени от висококачествени материали всички продукти на Falmec успешно премахват замърсителите и осигуряват по-чиста и по-приятна среда за готвене. Оборудвани с усъвършенствана система за филтриране те ефективно улавят мазнини, миризми и други вредни частици, като по този начин подобряват качеството на въздуха в кухнята.

Продуктите на Falmec, Green Tech имат елегантен дизайн, който се вписва в интериора на всяка кухня и предлагат печеливша комбинация от производителност, ефективност и устойчивост. При избор на такъв иновативен уред, собствениците на жилища инвестират в по-дългия живот на своя аспиратор и могат да се насладят на по-чиста и по-здравословна среда за готвене, като същевременно допринасят за по-зелено бъдеще. Сред най-търсените у нас аспиратори Falmec, Green Tech са моделите: Gruppo Incasso, Flipper, Plane, Quasar и Move.

Оторизиран представител на Falmec за България e фирма Вето ООД. Експертите на компанията ще Ви консултират  професионално за функционалностите и предимствата на световния бранд. За своите клиенти ВЕТО предлага безплатен транспорт и възможност за покупки на изплащане, онлайн консултации, поръчки и разплащания. За удобство на потребителите е внедрена система Reserve „Резервирай“ - поръчвате сега, по текущи цени и промоции, а получавате уредите си, когато мебелите в кухнята са готови.

Възползвайте се от консултациите с демонстрация на живо, за работата на иновативните продукти Falmec, във фирмените магазини на ВЕТО-уреди за вграждане в София, Пловдив, Варна и Бургас или в сайта на veto.bg

 

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Антон Грънчаров VIP
Цялостен ремонт, София
31 извършени проекта
Начо Цветков
Боядисване и декорация, София
6 извършени проекта
Иво Методиев VIP
Цялостен ремонт, София
106 извършени проекта
Кристиян Кавърмов
Цялостен ремонт, София
9 извършени проекта
ЕлПерфект
Електроуслуги, София
13 извършени проекта
stroimaxbg
Покривни услуги, София
66 извършени проекта