Бяла спретната къщурка в рустик стил ни отвежда в Португалия

Публикувано на 25/05/2017 от Катерина Костадинова | Последна редакция на 26/05/2017 | Видяно 5 421 пъти

За да запазят изцяло старинния вид на дома и след ремонта, собствениците са решили да не премахват големия бял кладенец в двора. Наоколо има дръвчета, пазещи естествена сянка над местата за сядане. Изключително важно е било съхранението на чистотата и семплите декоративни компоненти, без прекаляване и натруфеност. Очевидно е, че тази задача е постигната с абсолютна лекота - видът отвън обаче лъже за онова, което се крие вътре!


Бяла спретната къщурка в рустик стил ни отвежда в Португалия

Каним ви на виртуална разходка в една великолепна португалска къща, съчетала в себе си комфорта на максималния достъп на дневна светлина и уюта на красивия рустик стил. Насладете се и помечтайте, изпълвайки се с идеи за своя дом, които, разбира се, винаги можете да превърнете в реалност с помощта на правилния екип от специалисти!


Веранда с лозя и гледка към градината

Стилът на верандата пред дома изключително много напомня на средиземноморските къщички - целите варосани и с обли врати, арки и прозорчета. Липсват само сините компоненти тук-там и се пренасяме в Гърция! По проект, естествената сянка тук ще идва в бъдеще от лозята над верандата, а тя самата има прекрасна гледка право към градината. В нея, разбира се, ще бъдат посадени плодове и зеленчуци за една пълна, уютна идилия! Няма нищо по-прекрасно от възможността човек да внесе идентичност в своя дом, а тази къща е пълна с изненади, които ще видите в следващите абзаци!

Виж още: Невероятни идеи за мансарда в скандинавски стил, от които да почерпите вдъхновение


Модерното и автентичното се сливат в трапезарията

Няма нищо по-хубаво от изчистена бяла кухня в рустик дизайн с модерна основа. Тук ясно се вижда, че въпреки старинните маса и столчета, наоколо интериорът всъщност е изцяло съвременен. С надписа "Ciao" за миг се пренасяме в Италия, където всъщност тази комбинация от стилове е изключително характерна. Трябва да знаете, че дървото е първи приятел на уютната кухня. То внася натуралност, аромат и специфична атмосфера. А комбинацията му с неутрални цветове постига една перфектна хармония и наситено чувство за спокойствие. Облият полилей се вписва идеално в стаята, а картината отдясно е не по-малко интересна, комбинирайки 4 отделни цветни обекта върху едно платно.


Интериорно вълшебство в дневната

Има нещо изключително специално в тази дневна. Меки кожени столчета, пухкав бял диван, масичка за кафе, старинни шкафчета и рафтове, с една дума рустик декор, който ни приветства от почти всеки малък детайл в стаята. Да не споменаваме и гордо изваяната бъдеща камина в ъгъла, която ще превърна картинката в истинска идилия! Осветлението е слабо, но и креативно подбрано - висяща крушка, настолни лампи тук-таме, а дневната светлина е ограничена от малкото бяло прозорче на вратичката отсреща. 

Виж още: Помечтайте за топли вечери в съвършената рустик спалня


В спалнята фокусът е върху удобството

И спалнята е не по-малко уютна и приятна, с все така характерните селски елементи наоколо. В нея обаче дизайнът е фокусиран основно върху осигуряването на комфорт, затова няма много мебели, нито декорация, а основно преобладават изчистеност и спокойствие. Ако вече сте се размечтали и вие, изпълвайки ума си с идеи за своето жилище, намерете специалистите, които да ви помогнат да ги осъществите! Само с един клик ще можете да пуснете своята безплатна заявка, след което ще получите най-добрите оферти, спрямо конкретните ви изисквания! Отпуснете се и се насладете на своята собствена домашна идилия!



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

"Ванива Строй" ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
49 извършени проекта
Пламен
Плочки и теракот, Пловдив
18 извършени проекта
Румен Насев VIP
Мазилки, София
ИНВЕСТ ХОУМ-ИНС ЕООД
Ремонт на баня, София
13 извършени проекта
ВиК Инженеринг
ВиК Услуги, София
9 извършени проекта
Радко Радев
Изолация и Саниране, София
25 извършени проекта