Добре дошли на бизнес профила на ИНВЕСТ ХОУМ-ИНС ЕООД


15г.опит в изграждането и цялостния ремонт на бани и мокри помещения.Консултации и съдействие при инвестирането на Вашите средства за използвани материали и оформяне дизайна на помещението за максимален комфорт!Облицовки от фаянс, теракота, гранитогрес!Изграждане на нови и ремонт на стари Отоплителни, ВиК и Електро инсталации,окачени тавани!Монтаж и демонтаж на санитарно оборудване.Нестандартни решения!Качество и коректност при изпълнението на всички съпътстващи дейности!Издванане на фактури,договор и гаранция за извършените СМР-5години!

Ремонт на баня е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

Галина Савова преди 9 месеца за Частичен ремонт на баня в читалище | София

“Явор извърши частичен ремонт на тоалетна в читалище. Тоалетната беше приведена в приятен, съвременен вид, отговарящ на потребностите на децата, които посещават учебните зали. Много сме доволни от качеството на работа, спазените срокове и приемливата цена на ремонта. Явор е скромен, трудолюбив и коректен изпълнител. Ще работим с удоволствие с него и в бъдещи наши проекти. Успех!”

Стефан Дипчиков преди 15 месеца за Ремонт на баня и тоалетна | София

“Явор извърши основен ремонт на баня и тоалетна, като се съобрази с всички мои изисквания и също така ме посъветва как да стане по-добре. Благодаря за усилията и за отличният резултат!”

Виж снимки
Цветелин Стоименов преди 29 месеца за Монтаж на два броя панелни радиатора | София

“Бързо, точно и коректно.”

Виж всички мнения

Опит


17г.опит в стройтелно ремонтните дейности!

Специализация и квалификации


Цялостни ремонти на апартаменти,бани,отопление и ВиК!