Помечтайте за топли вечери в съвършената рустик спалня

Публикувано на 02/11/2016 от Катерина Костадинова | Последна редакция на 08/12/2016 | Видяно 12 948 пъти

Рустик - старинен, уютен и близък до селския живот интериор, който ни пренася в далечни мили спомени и ни кара да се почувстваме поне за малко далеч от шумния, динамичен живот. След като вече сме ви представяли вдъхновяващи идеи за различни стаи в рустик стил, днес е ред на спалнята. Ще ви потопим в спокойствие и мечти за уютни вечери, сгушени в пухкави възглавници край заснежения перваз на прозореца. А с помощта на правилните специалисти, лесно бихте могли да превърнете тези мечти в реалност.


Да подходим със стилна и семпла автентичност

Няма как да не признаем, че специфичността на този старинен стил не е за всеки. Но поради уютната обстановка, която пресъздава в дома, предлагаме една изключително олекотена негова алтернатива, която ще достави комфортно усещане, без да се натрапва прекалено в детайлите. Повече дърво в комбинация с много меки цветови нотки, приятно пухкав килим и семпла декорация - идеалният начин да се сдобиете с уют, без да правите големи промени.


Как изглежда рустик стилът в 21-ви век?

Основният отличителен белег на съвременния рустик се състои в умелото съчетаване на актуални цветове с мебели в старинен стил. В идеалния случай ще изберете кафяво, сиво, свежи млечни нотки, плюс задължителните тъмни или пъстри контрасти. В този тип интериор детайлите също са от голямо значение - меки възглавнички, вази с цветя и добрият стар будилник на нощното шкафче до лампата.

Виж още: Уникални дизайнерски легла


Стъпка по-близо до оригиналния старинен дизайн

Навлизаме все по-навътре в света на модата от изминалите векове. Тук дървото е комбинирано с абсолютно необработена тухлена стена, голямо масивно легло и дори - люлеещ се стол.


Планински полъх в спалнята

Винаги когато използваме дърво и камък в една стая, умишлено или не, ние успешно се доближаваме до планинската атмосфера. В една подобна стая често могат да присъстват изделия от животинска кожа или внушителните глави на препарирани животни по стените, които, макар да не фигурират в спалнята на тази снимка, сами можем да си представим колко добре биха паснали.

Виж още: 17 креативни решения за табла за легло


Интериор с уютно и нежно излъчване

Тази идея определено се отличава от останалите, макар изначалното излъчване на интериора да си остава все така автентично. Дървото е с много по-светъл цвят, а нежният лилав цвят на стените отлично му подхожда.


Бяло очарование в спалня с пух и мекота

Вече е известно, че белият цвят е изключително актуален през 2016г., затова ви даваме една невероятно симпатична идея за неговото приложение в спалня с лек рустик оттенък. Видимо е, че съчетанието между този семпъл цвят и грубоватата дървена табла на леглото оформят един впечатляващ и красив контраст.

Виж още: 11 разкошни спални, които веднага ще пожелаете


Абсолютният рустик оригинал

Дали този интериор не ви пренася в онази типична каубойска атмосфера в кънтри стил от средновековието в Испания или от Дивия Запад в Америка? Долавяте ли тропота на конете, идващ от двора на ранчото? Ако всички тези картини се появяват в главата ви и гледката ви харесва, то определено този дизайн е точно за вас. Но дори и представите ви за перфектната спалня да са далеч по-различни, винаги можете да ги реализирате с помощта на подходящите професионалисти. Заявете проект безплатно, за да получите конкурентни оферти, разгледайте профилите на специализираните компании, както и оценките от техните клиенти, и сами преценете на коя от тях да се доверите.



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

TODOR TODOROV VIP
Цялостен ремонт, София
38 извършени проекта
ЕлПерфект
Електроуслуги, София
13 извършени проекта
"Ванива Строй" ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
49 извършени проекта
Кристиян Кавърмов
Цялостен ремонт, София
7 извършени проекта
Арсо Строй ЕООД
Покривни услуги, София
6 извършени проекта
stroimaxbg
Покривни услуги, София
66 извършени проекта