Добре дошли на бизнес страницата на "Ванива Строй" ЕООД


"Ванива Строй" ЕООД е компания в сферата на строителството и ремонтите с близо 11-годишен опит. Нашият екип от млади, креативни и амбициозни служители, експерти и строителни техници с дългогодишен стаж в сферата са тук, за да отговорят на Вашите нужди, да Ви консултират и да анализират възможностите. Ние сме отворени да предложим всякакви възможности за постигане на перфектни резултати. Вашите цели са и наши.

Стандартна иконка за категория Сухо строителство Сухо строителство е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

Кирил Кирилов преди 1 месец за Преградна стена от гипскартон и окачен таван | София

“Благодаря на Николай и неговия екип за прекрасно свършената работа. Всичко беше изпълнено според предварителната уговорка с отлично качество. Ако имате нужда от точни, коректни и отговорни изпълнители на вашия ремонт, фирма Ванива Строй е правилния избор.”

Снежана Семова преди 3 месеца за Ремонт на офис 130 м2; Боядисване на общи части на офис сграда | София

“Доволна съм от изпълнителя. Беше изпълнено коректно и в срок.”

Нана Донова преди 3 месеца за Ремонт на хол, коридор, баня и тоалетна | София

“Нямаме забележки по изпълнението. Имаше съвсем леко забавяне, но в рамките на нормалното.”

Виж всички мнения

Опит


Отзивчиви спрямо желанията на нашите клиентите, коректни спрямо обещанията, които даваме, ние носим отговорнст към качеството на услугите, които предлагаме и ангажиментите, които поемаме! Работим във всички сегменти - жилищни и ваканционни имоти, луксозни имоти, търговски имоти и офиси, къщи, хотели. От нашето създаване до днес успяхме да се утвърдим като лидер в ремонтните дейности както с български, така и с чуждестранни клиенти. Познати сме с отличното обслужване, което предлагаме и постоянните иновации, които правим, за да следваме най-добрите световни практики и въведения. Доказали сме се в успешната реализация на множество обекти, стотици кв.м. жилищна площ, апартаменти, къщи, офиси и различни други видове имоти. Можем да гарантираме качеството на работата си с безупречен имидж и изпълнение на всички поети ангажименти и постоянни иновации, За нас удовлетворението не е само успешният бизнес, а най-вече доволните клиенти. Ето защо, всичко, което правим в нашата работа, има една основна цел – щастливи и доволни клиенти и изграждане на дългосрочни отношения.

Специализация и квалификации


Услуги който извършваме: Цялостни ремоти на къщи и апартамент. Гипсо картон. Шпакловане и боядисване. Лепене на фаянс и таракота. ВиК. Електро услуги. Топло изолация саниране. ПВЦ и Ал.дограма. Входни и интериорни врати. Строеж на зглобяеми къщи. Строеж на монолитни къщи. Крти,чисти,извозва Изработка на мебели за дома и офиса.