Добре дошли на бизнес страницата на "Ванива Строй" ЕООД


"Ванива Строй" ЕООД е компания в сферата на строителството и ремонтите с близо 11-годишен опит. Нашият екип от млади, креативни и амбициозни служители, експерти и строителни техници с дългогодишен стаж в сферата са тук, за да отговорят на Вашите нужди, да Ви консултират и да анализират възможностите. Ние сме отворени да предложим всякакви възможности за постигане на перфектни резултати. Вашите цели са и наши.

Цялостен ремонт е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

Емил преди 21 дни за Изграждане на стени | София

“Николай, заедно с бригадата, реагираха изключително бързо с проекта. Професиолнална, безпроблемна и експресна работа на целия екип.
Препоръка от мен!”

Елисавета Тасева преди 8 месеца за Ремонт апартамент | София

“Много съм доволна от работата на фирма "Ванива Строй" и най-вече от собственика Николай Василев. Всичко беше направено, така както искахме. Николай ни даде много добри съвети и винаги беше на разположение за "хрумнали" ни въпроси. Целият екип е много отговорен, подреден, безупречен. Наистина съм възхитена. Когато имаме нужда от този род дейности, винаги ще търсим тях. Горещо препоръчвам на всички услугите на фирма "Ванива Строй".
Браво, момчета! Бъдете здрави и успех!”

Влади Панталеев преди 10 месеца за Ремонт на баня | София

“С Николай всичко беше точно.”

Виж всички мнения

Опит


Отзивчиви спрямо желанията на нашите клиентите, коректни спрямо обещанията, които даваме, ние носим отговорнст към качеството на услугите, които предлагаме и ангажиментите, които поемаме! Работим във всички сегменти - жилищни и ваканционни имоти, луксозни имоти, търговски имоти и офиси, къщи, хотели. От нашето създаване до днес успяхме да се утвърдим като лидер в ремонтните дейности както с български, така и с чуждестранни клиенти. Познати сме с отличното обслужване, което предлагаме и постоянните иновации, които правим, за да следваме най-добрите световни практики и въведения. Доказали сме се в успешната реализация на множество обекти, стотици кв.м. жилищна площ, апартаменти, къщи, офиси и различни други видове имоти. Можем да гарантираме качеството на работата си с безупречен имидж и изпълнение на всички поети ангажименти и постоянни иновации, За нас удовлетворението не е само успешният бизнес, а най-вече доволните клиенти. Ето защо, всичко, което правим в нашата работа, има една основна цел – щастливи и доволни клиенти и изграждане на дългосрочни отношения.

Специализация и квалификации


Услуги който извършваме: Цялостни ремоти на къщи и апартамент. Гипсо картон. Шпакловане и боядисване. Лепене на фаянс и таракота. ВиК. Електро услуги. Топло изолация саниране. ПВЦ и Ал.дограма. Входни и интериорни врати. Строеж на зглобяеми къщи. Строеж на монолитни къщи. Крти,чисти,извозва Изработка на мебели за дома и офиса.