Добре дошли на бизнес страницата на "Ванива Строй" ЕООД


"Ванива Строй" ЕООД е компания в сферата на строителството и ремонтите с близо 11-годишен опит. Нашият екип от млади, креативни и амбициозни служители, експерти и строителни техници с дългогодишен стаж в сферата са тук, за да отговорят на Вашите нужди, да Ви консултират и да анализират възможностите. Ние сме отворени да предложим всякакви възможности за постигане на перфектни резултати. Вашите цели са и наши.

Стандартна иконка за категория Сухо строителство Сухо строителство е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

Бисер Дамяновски преди 1 месец за Цялостен ремонт на баня и подпокривна изолация и гипскартон на таван на цяла къща | Костинброд

“Изключителен професионализъм и отношение към клиента. Николай и неговата бригада изпълниха уговорените строителни работи в срок на нормална цена, както се бяхме уговорили предварително. Винаги се съобразяваха и с допълнителните изисквания и се стараеха да намерят оптимален вариант за изпълнение без да се оскъпява проектът ненужно, но с отлично качество.
Силно препоръчвам Ванива Стой и Николай Василев за всякакви довършителни и ремонтни дейности.”

Анелия Илиева преди 5 месеца за Гипсокартон на таван, шпакловка на стени и ел.инсталация | Перник

“Прекрасен екип от млади, интелигентни, възпитани майстори. Благодарение на тях и на съветите им в процеса на работа -резултата е прекрасен. За всичко се погрижи лично и шефа на фирмата г-н Николай Василев. Оказа се, че с фирма Ванива Строй ремонтът може да бъде лесен и без притеснения, просто нещата се получават и резултатът надмина очакванията ни. Прекрасни професионалисти! Благодарим за прекрасната работа и големия професионализъм! Бъдете здрави!”

Мая Димитрова преди 16 месеца за Монтаж мебели икеа | София

“Действа бързо и се разбрахме за минимално време. Доволна съм от извършената работа.”

Виж всички мнения

Район на работа:

Трудов стаж


Отзивчиви спрямо желанията на нашите клиентите, коректни спрямо обещанията, които даваме, ние носим отговорнст към качеството на услугите, които предлагаме и ангажиментите, които поемаме! Работим във всички сегменти - жилищни и ваканционни имоти, луксозни имоти, търговски имоти и офиси, къщи, хотели. От нашето създаване до днес успяхме да се утвърдим като лидер в ремонтните дейности както с български, така и с чуждестранни клиенти. Познати сме с отличното обслужване, което предлагаме и постоянните иновации, които правим, за да следваме най-добрите световни практики и въведения. Доказали сме се в успешната реализация на множество обекти, стотици кв.м. жилищна площ, апартаменти, къщи, офиси и различни други видове имоти. Можем да гарантираме качеството на работата си с безупречен имидж и изпълнение на всички поети ангажименти и постоянни иновации, За нас удовлетворението не е само успешният бизнес, а най-вече доволните клиенти. Ето защо, всичко, което правим в нашата работа, има една основна цел – щастливи и доволни клиенти и изграждане на дългосрочни отношения.

Специализация и квалификация


Услуги който извършваме: Цялостни ремоти на къщи и апартамент. Гипсо картон. Шпакловане и боядисване. Лепене на фаянс и таракота. ВиК. Електро услуги. Топло изолация саниране. ПВЦ и Ал.дограма. Входни и интериорни врати. Строеж на зглобяеми къщи. Строеж на монолитни къщи. Крти,чисти,извозва Изработка на мебели за дома и офиса.