1. Цялостен ремонт 7 извършени проекта

По специално в сферата на ремонт на къща, ремонт на апартамент, ремонт на мазе, ремонт на вход, ремонт на кухня, ремонт на баня, ремонт на таван, ремонт на покрив, ремонт на тереса.

Виж мнения

Масивна иконка за категория Сухо строителство

2. Сухо строителство 4 извършени проекта

По специално в сферата на таван в баня, преградна стена, сух под, лепене на гипсокартон, окачен таван от гипсокартон.

Виж мнения

Масивна иконка за категория Боядисване и декорация

3. Боядисване и декорация 10 извършени проекта

По специално в сферата на боядисване с блажна боя върху равна повърхност, машинно боядисване с латекс, машинно боядисване с блажна боя, боядисване на врати, прозорци и плоскости, боядисване с латекс един цвят, лепене на тапети, боядисване с латекс два цвята.

Виж мнения

Масивна иконка за категория Плочки, теракот и гранитогрес

4. Плочки и теракот 6 извършени проекта

По специално в сферата на гравиране на плочки, рязане на плочки, фугиране на плочки, лепене на стандартни плочки/фаянс, теракот/.

Виж мнения

Масивна иконка за категория Ремонт на баня

5. Ремонт на баня 9 извършени проекта

По специално в сферата на къртене на баня, цялостен ремонт на баня, частичен ремонт на баня, проектиране на баня.

Виж мнения

Масивна иконка за категория Електроуслуги

6. Електроуслуги 1 извършен проект

По специално в сферата на ремонт на домофон. аварии, ремонт на електроинсталация, монтаж на лунички, монтаж на ключ.


Масивна иконка за категория ВиК Услуги

7. ВиК Услуги 1 извършен проект

По специално в сферата на отпушване на шахти, течове, почистване на септични ями, вик-външно проектиране, аварии, вик-вътрешно проектиране, отпушване на щрангове, отпушване на мивки, изграждане на вик инсталация, отпушване на сифони, лепене на тръби, отпушване на канали.


Масивна иконка за категория Ремонт на кухня

8. Ремонт на кухня 2 извършени проекта

По специално в сферата на частичен ремонт на кухня, цялостен ремонт на кухня.


Масивна иконка за категория Кърти, чисти, извозва

9. Кърти, чисти, извозва 2 извършени проекта

По специално в сферата на сметоводи. събаряне на сгради, демонтаж, извозване на строителни отпадъци, къртене и разбиване, почистване по време и след ремонт, сваляне на строителни отпадъци.

Виж мнения

Масивна иконка за категория Дограма и остъкляване

10. Дограма и остъкляване 1 извършен проект

По специално в сферата на ремонт на дограма, витрини, pvc дограма, фризове и первази, остъкляване на тераси, дървена дограма, обръщане на прозорци, корнизи, щори, тенти и комарници, алуминиева дограма, гравиране/рязане на стъкло, стъкларски услуги.


Масивна иконка за категория Изолация и Саниране

11. Изолация и Саниране

По специално в сферата на вътрешна изолация, антикорозионна защита. работа за алпинисти, саниране на сгради, хидроизолация.


Масивна иконка за категория Отопление и климатизация

12. Отопление и климатизация 1 извършен проект

По специално в сферата на лъчисто отопление, автоклиматици, монтаж на радиатори, отоплителни системи, профилактика, овк проектиране, вентилация, горивни системи/котли, отопление на басейн, газови инсталации, монтаж и ремонт на климатици.

Виж мнения

Масивна иконка за категория Мебели и обзавеждане

13. Мебели и обзавеждане 3 извършени проекта

По специално в сферата на мебели по поръчка, обзавеждане на жилища, обзавеждане на офис, обзавеждане на магазини, тапицерски услуги, обзавеждане на заведения, реставрация на мебели.

Виж мнения

Масивна иконка за категория Строителство на сгради

14. Строителство на сгради

По специално в сферата на фасади, надзор, проектиране на конструкции, укрепване и фундиране, реставрация. пристройки и надстройки, преградни стени, ново строителство.


Масивна иконка за категория Паркет и ламинат

15. Паркет и ламинат

По специално в сферата на лакиране на паркет. редене на дюшеме, редене на паркет, монтиране на стъпала и прагове, циклене на дюшеме, фугиране на паркет, циклене на паркет, поставяне на ламинат.


Масивна иконка за категория Покривни услуги

16. Покривни услуги

По специално в сферата на ремонт на тавани. изграждане на нова дървена конструкция, отпушване на водосточни тръби и улуци, монтаж на улуци, ремонт на покриви, пренареждане на керемиди, водосточни системи, хидроизолация на покриви, изграждане на покриви.


17. Зидария

По специално в сферата на зидария с тухла единичка, суха каммена зидария, зидария с тухла четворка, зидария с ytong (газобетонни) блокчета.


18. Хидроизолация

По специално в сферата на грундиране на цялата основа с битумен грунд, почистване на покривна площ, газопламъчно залепване на един пласт усилен воалит с посипка, усилен воалит без посипка, усилен воалит с посипка, полизол с минерална посипка, хидроизолация с изомакс, течна хидроизолация, хидроизолация с два пласта битумна мушама, рулонна хидроизолация, хидроизолация с един пласт битумна мушама, хидроизолация под плочки, хидроизолация на плоски покриви, две ръце с лента по ръбовете, хидроизолация с хидроизолационна мембрана.


19. Ремонт на тераса

По специално в сферата на направа на хидоизолация, поставяне на декинг, усвояване на балкони и тераси, укрепване на тераси, поставяне на гранитогрес.


20. Огради и прегради

По специално в сферата на монтаж на метална оградна мрежа, изграждане на ограда, монтаж на метални оградни пана.