Масивна иконка за категория Сухо строителство

1. Сухо строителство 1 извършен проект

По специално в сферата на окачен таван от гипсокартон. таван в баня, лепене на гипсокартон, преградна стена, сух под.


Масивна иконка за категория Боядисване и декорация

2. Боядисване и декорация 10 извършени проекта

По специално в сферата на машинно боядисване с блажна боя, боядисване с латекс два цвята, машинно боядисване с латекс, боядисване с латекс един цвят, боядисване с блажна боя върху равна повърхност, лепене на тапети, боядисване на врати, прозорци и плоскости.

Виж мнения

3. Шпакловки

По специално в сферата на финна шпакловка, варосване, гипсова шпакловка, отстраняване (стъргане) на шпакловка от стени и тавани, шлайфане, шпакловка с теракол и мрежа на две ръце, шпакловка с гипсово лепило, шпакловка върху гипсокартон с мрежа, шпакловка с мрежа и гипсово лепило.


Масивна иконка за категория Плочки, теракот и гранитогрес

4. Плочки и теракот 6 извършени проекта

По специално в сферата на гравиране на плочки, лепене на плочки/фаянс, теракот/, рязане на плочки, фугиране на плочки.

Виж мнения

Масивна иконка за категория ВиК Услуги

5. ВиК Услуги 1 извършен проект

По специално в сферата на вик-външно проектиране, вик-вътрешно проектиране, отпушване на канали, лепене на тръби, отпушване на сифони, отпушване на шахти, аварии, течове, почистване на септични ями, отпушване на щрангове, отпушване на мивки, вик инсталации.


Масивна иконка за категория Електроуслуги

6. Електроуслуги 1 извършен проект

По специално в сферата на аварии, домофони, осветление, ремонт на електроинсталация, монтаж на ключве и контакти.


Масивна иконка за категория Ремонт на баня

7. Ремонт на баня 8 извършени проекта

По специално в сферата на цялостен ремонт на баня, проектиране на баня, частичен ремонт на баня, къртене на баня.

Виж мнения

Масивна иконка за категория Ремонт на кухня

8. Ремонт на кухня 2 извършени проекта

По специално в сферата на цялостен ремонт на кухня, частичен ремонт на кухня.


Масивна иконка за категория Изолация и Саниране

9. Изолация и Саниране

По специално в сферата на антикорозионна защита, вътрешна изолация, работа за алпинисти, саниране на сгради, хидроизолация.


Масивна иконка за категория Дограма и остъкляване

10. Дограма и остъкляване 1 извършен проект

По специално в сферата на алуминиева дограма, pvc дограма, витрини, гравиране/рязане на стъкло, корнизи, щори, тенти и комарници, остъкляване на тераси, ремонт на дограма, фризове и первази, стъкларски услуги, дървена дограма, обръщане на прозорци.


Масивна иконка за категория Отопление и климатизация

11. Отопление и климатизация 1 извършен проект

По специално в сферата на вентилация, горивни системи/котли, овк проектиране, профилактика. автоклиматици, монтаж и ремонт на климатици, монтаж на радиатори, отоплителни системи, лъчисто отопление, газови инсталации, отопление на басейн.

Виж мнения

Масивна иконка за категория Покривни услуги

12. Покривни услуги

По специално в сферата на водосточни системи, изграждане на покриви, ремонт на покриви, ремонт на тавани, пренареждане на керемиди. изграждане на нова дървена конструкция, хидроизолация на покриви, отпушване на водосточни тръби и улуци, монтаж на улуци.


Масивна иконка за категория Врати и прегради

13. Врати

По специално в сферата на боядисване, ремонт, монтаж на интериорна врата, изграждане на врата.


Масивна иконка за категория Мебели и обзавеждане

14. Мебели и обзавеждане 3 извършени проекта

По специално в сферата на обзавеждане на жилища, обзавеждане на магазини, обзавеждане на офис, тапицерски услуги, мебели по поръчка, обзавеждане на заведения, реставрация на мебели.

Виж мнения

Масивна иконка за категория Кърти, чисти, извозва

15. Кърти, чисти, извозва 2 извършени проекта

По специално в сферата на сметоводи. събаряне на сгради, събиране на строителни отпадъци, къртене и разбиване, демонтаж, извозване на строителни отпадъци, почистване след ремонт.

Виж мнения

Масивна иконка за категория Строителство на сгради

16. Строителство на сгради

По специално в сферата на надзор, ново строителство, преградни стени, проектиране на конструкции, укрепване и фундиране, фасади, реставрация. пристройки и надстройки.


Масивна иконка за категория Транспортни услуги

17. Транспортни услуги

По специално в сферата на пренасяне на пиано, превоз на строителни материали, пренасяне на мебели, товарни превози, хамали студенти. хамалски услуги.


Масивна иконка за категория Почистване

18. Почистване

По специално в сферата на абонаментно почистване. почистване на килими, мокети, матраци, почистване на комини, почистване на мрамор, почистване на фасади, почистване след ремонт, пране, почистване на офиси, почистване на домове, почистване на мебели, химическо чистене, почистване на входове.


Масивна иконка за категория Паркет и ламинат

19. Паркет и ламинат

По специално в сферата на фугиране на паркет, редене на дюшеме, циклене на паркет, лакиране на паркет, редене на паркет, монтиране на стъпала и прагове, циклене на дюшеме, поставяне на ламинат.


20. Декорация

По специално в сферата на лакиране, полиуретанови корнизи за таван, декоративни фризове за стена, 3d стенни плочи, корнизи за скрито осветление, 3d стенни панели, декоративни греди, полиуретанови первази за под.


21. Замазки

По специално в сферата на замазка над подово отопление, пердашена армирана замазка, саморазливна замазка, циментова замазка, подова замазка с перлитобетон армирана до 6 см, износоустойчива бетонна замазка.


22. Зидария

По специално в сферата на зидария с ytong (газобетонни) блокчета, суха каммена зидария, зидария с тухла единичка, зидария с тухла четворка.


23. Хидроизолация

По специално в сферата на грундиране на цялата основа с битумен грунд, почистване на покривна площ, рулонна хидроизолация, усилен воалит без посипка, полизол с минерална посипка, хидроизолация с хидроизолационна мембрана, хидроизолация с изомакс, хидроизолация с един пласт битумна мушама, усилен воалит с посипка, течна хидроизолация, хидроизолация на плоски покриви, газопламъчно залепване на един пласт усилен воалит с посипка, хидроизолация с два пласта битумна мушама, хидроизолация под плочки.


24. Цялостен ремонт 3 извършени проекта

По специално в сферата на ремонт на баня, ремонт на таван, ремонт на покрив, ремонт на кухня, ремонт на къща, ремонт на апартамент, ремонт на мазе, ремонт на тереса, ремонт на вход.


25. Общи работи

По специално в сферата на пробиване на стена, сваляне на радиатор, монтаж на ръбохранител, извод за абсорбатор, поставяне на кабелни канали.


26. Обръщане

По специално в сферата на обръщане на вратa, обръщане на алуминиеви ъгли, обръщане с пластмасови ъгли, обръщане на врати и прозорци с плочки, обръщане на стъпала с плочки, обръщане на ъгли с вароциментова мазилка, обръщане на прозорец.


27. Монтажи

По специално в сферата на монтаж на преградни мрежи, монтаж на навес, монтаж и демонтаж на радиатори, монтаж на мрежа против гълъби, монтаж на корниз, монтаж на вентилатор за баня, монтаж на шкафове, монтаж на стъклен параван, монтаж на ограда, монтаж на декинг, монтаж на лира в баня, монтаж на опънати тавани, монтаж на ревизионен отвор, монтаж на простори, монтаж на котлон, монтаж на абсорбатор, монтаж на телевизор 20 инч., монтаж на климатик, монтаж на огледало, монтаж на таванен простор, монтаж на стенни конзоли.


28. Мазилки

По специално в сферата на вароциментова мазилка, външна мазилка, машинна мазилка, минерална мазилка над топлоизолация, полимерна мазилка, сваляне на стара мазилка.


29. Ремонт на тереса

По специално в сферата на направа на хидоизолация, поставяне на гранитогрес, поставяне на декинг, услояване на балкони и тераси, укрепване на тераси.


30. Огради и прегради

По специално в сферата на монтаж на метална оградна мрежа, изграждане на ограда, монтаж на метални оградни пана.


31. Топлоизолация

По специално в сферата на дюбелиране, топлоизолация от перлитобетон 10см, топлоизолация от перлитобетон 20 см, топлоизолация със стъклена вата, топлоизолация на водопроводни тръбни системи, топлоизолация с минерална вата на външни стени, полагане на изолация с фибран и стиропор, шпакловка с теракол и мрежа, топлоизолация на под, топлоизолация в подпокривно пространство, шпакловка с теракол и мрежа, топлоизолация с минерална вата на вътрешни стени.