26 оставени мнения от 49 извършени проекти
4.46 от 5

Това са мнения от потребилите на платформата "MaistorPlus", публикували заявка в сайта и избрали изпълнителя през нашата система.

преди 63 месеца за Демонтаж на метални каси на врати | София

“Доволна съм от работата на изпълнител Николай Василев. Изпълни задачата в срок. Единствено в началото имахме недоразумение спрямо цената и идеята за проекта, но се реши и този проблем.”

Денислав Маринов преди 26 месеца за Ремонт на апартамент | София

“Качественото на изпълнение: посредствено към лошо. Започва да се кърти, шпалкова и боядисва, без да се облепи нищо. Работи се хаотично и на парче. Слагат се тапети, после се кърти, после се шкури... Строителните отпадъци ги складираха в различни части на апртамента около месец, след което на етажа в блока около 2-3 седмици. Липсва всякакво внимание към детайла-омазани первази, ключове, контакти и ГРОЗНО направено! Ангажираността на управителя Николай е нулева… Не очаквайте някой да следи за качеството на изпълнение, почистване или каквото и да било друго. За всякакви забележки трябва да следите вие и да ходите по майсторирте като падар.

ЗАБАВЯНЕ с 2 месеца от срокът по договор!

Резултат: Нови майстори ремонт на ремонта”

преди 33 месеца за Ремонт на хол, тоалетна, коридор и балкон | София

“По-добре да се избягва да се работи с него.”

преди 63 месеца за Довършителен ремонт баня и коридор | София

“Ако търсите качествена работа в точно определен и договорен срок категорично това не е правилният избор.
След многократни молби и напомяния по ел.поща и по телефон в рамките на четири месеца, в крайна сметка договорената работа не беше изцяло изпълнена.(Не изработена и не поставена врата на баня,за което беше предварително платено.)
Липсва усет към детайла,част от дейностите бяха извършени с ниско качество.”