26 оставени мнения от 49 извършени проекти
4.46 от 5

Това са мнения от потребилите на платформата "MaistorPlus", публикували заявка в сайта и избрали изпълнителя през нашата система.

Елисавета Тасева преди 27 месеца за Ремонт апартамент | София

“Много съм доволна от работата на фирма "Ванива Строй" и най-вече от собственика Николай Василев. Всичко беше направено, така както искахме. Николай ни даде много добри съвети и винаги беше на разположение за "хрумнали" ни въпроси. Целият екип е много отговорен, подреден, безупречен. Наистина съм възхитена. Когато имаме нужда от този род дейности, винаги ще търсим тях. Горещо препоръчвам на всички услугите на фирма "Ванива Строй".
Браво, момчета! Бъдете здрави и успех!”

Бисер Дамяновски преди 38 месеца за Цялостен ремонт на баня и подпокривна изолация и гипскартон на таван на цяла къща | Костинброд

“Изключителен професионализъм и отношение към клиента. Николай и неговата бригада изпълниха уговорените строителни работи в срок на нормална цена, както се бяхме уговорили предварително. Винаги се съобразяваха и с допълнителните изисквания и се стараеха да намерят оптимален вариант за изпълнение без да се оскъпява проектът ненужно, но с отлично качество.
Силно препоръчвам Ванива Стой и Николай Василев за всякакви довършителни и ремонтни дейности.”

преди 54 месеца за Поставяне на плочки в баня, тоалетна, гранитогрес в останалите помещения /80 кв.м под/, гипсокартон. | София

“Абсолютно професионален подход от страна на целия екип на "Ванива Строй" ЕООД ! В апартамента те се справиха с нелеката задача да преправят изцяло водопровода, от гипс картон да направят куфари за био камини, структури, ниши, орнаменти на тавани, гранитогрес в банята с размери 60/120, както и плочки на тераси, смяна на дограма, саморазливна мазилка, подово отопление, шпакловка, декоративна мазилка.....и всичко това на разумна цена!”

преди 70 месеца за Цялостен ремонт на баня - 24 кв.м. | София

“Банята я направиха перфектно и в срок! Много съм доволен от качествената и бърза работа, всичко беше направено експедитивно, даже и по-рано. Майсторите работиха качествено и с добро отношение, препоръчвам тази фирма за всякакви цялостни ремонти. Благодаря на всички майстори и на Николай Василев за коректното и точно отношение.”

преди 73 месеца за Цялостен ремонт на баня | София

“Изключително съм доволен от фирмата! Още с идването за огледа ми направиха много добро впечатление самото отношение към нас, а именно приятелско. Беше ни обяснено всичко подробно, цената беше повече от допустима, а за самата работа нямам думи - всичко перфектно и в срок ! Препоръчвам силно "Ванива Строй" ЕООД на всеки ! Успех !!!”

Денислав Маринов преди 27 месеца за Ремонт на апартамент | София

“Качественото на изпълнение: посредствено към лошо. Започва да се кърти, шпалкова и боядисва, без да се облепи нищо. Работи се хаотично и на парче. Слагат се тапети, после се кърти, после се шкури... Строителните отпадъци ги складираха в различни части на апртамента около месец, след което на етажа в блока около 2-3 седмици. Липсва всякакво внимание към детайла-омазани первази, ключове, контакти и ГРОЗНО направено! Ангажираността на управителя Николай е нулева… Не очаквайте някой да следи за качеството на изпълнение, почистване или каквото и да било друго. За всякакви забележки трябва да следите вие и да ходите по майсторирте като падар.

ЗАБАВЯНЕ с 2 месеца от срокът по договор!

Резултат: Нови майстори ремонт на ремонта”

преди 34 месеца за Ремонт на хол, тоалетна, коридор и балкон | София

“По-добре да се избягва да се работи с него.”

преди 64 месеца за Довършителен ремонт баня и коридор | София

“Ако търсите качествена работа в точно определен и договорен срок категорично това не е правилният избор.
След многократни молби и напомяния по ел.поща и по телефон в рамките на четири месеца, в крайна сметка договорената работа не беше изцяло изпълнена.(Не изработена и не поставена врата на баня,за което беше предварително платено.)
Липсва усет към детайла,част от дейностите бяха извършени с ниско качество.”