Добре дошли на бизнес профила на Пламен


Лепене на фаянс, теракот, гранитогрес; полагане на хидроизолации в мокри помещения; обличане на стъпала с плочки; монтаж на подови и стенни лайсни; монтаж на цокли и подови первази; монтаж на санитария в бани и тоалетни. Изравняване и нивелиране на подове чрез замазки или по сух метод и на стени с мазилки или гипскартон.

Монтаж на масивен(фигурален и художествен) паркет, ЦИКЛЕНЕ, фугиране, байцване (оцветяване),омасляване и лакиране; монтаж на ламиниран и многослоен паркет , первази за тях и преходни лайсни.

Плочки и теракот е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Последни мнения от клиенти:

Дияна преди 8 месеца за Проект за довършителни вътрешни ремонти | Пловдив

“За мен беше удоволствие да работя с Пламен по завършването на апартамента ни. Реализира всичките ми идеи в неговата област , включително постави интериорна облицовка от камък . Поема ангажимент само за неща, които може да изпълни и е прецизен в работата си и в сроковете за изпълнение. Препоръчвам !”

Боян Беличев преди 10 месеца за Шпакловка, полагане на замазка и боядисване | Пловдив

“Пламен първоначално беше нает за шпакловка на стени, боядисването им и полагане на ламиниран паркет, след като видях как работи реших да му възложа и направата на баня и гранитогрес в антрето и кухненския бокс. Справи се с всичко повече от отлично и лично аз не мога да намеря нито една забележка по нещата, които е правил. Помага със съвети и насоки. Изпипва всеки детайл и не претупва работата си. Ако си търсите човек за цялостен ремонт, не се колебайте да го потърсите. Аз лично ще го препоръчвам на приятели.”

Ясен Манолов преди 17 месеца за Ремонт на баня | Пловдив

“Много се радвам, че сайтът ме свърза с Пламен. Тъй като апартамента, който правя не е в града, в който понастоящем живея, мога да идвам рядко само съботите. Затова дадох на Пламен скицата, където са описани няколкото вида плочки, и го оставих да работи съвсем сам. Резултатът беше отличен, изпълни банята по-добре дори от проекта. Също така ми помогна с ценни съвети.
Силно го препоръчвам като отличен професионалист, който работи с удоволствие, мисъл и без да претупва.
Отлично се справи с цялостен ремонт на баня, шпакловане на стени в стаите и боядисване.”

Виж всички мнения

Опит


В занаята съм повече от десет години.

Специализация и квалификации


С любов в работата към доволни клиенти.