Добре дошли на бизнес страницата на Радко Радев


Ние сме бригада, която извършва слените строителни дейности : - Ремонт на стари и направа на нови покривни конструкции, хидроизолации и др. - Пренареждане на керемиди, измазване на комини и др. - Покривно-тенекеджийски работи - олуци, водосточни тръби, обшивки др. - ВК работи, монтаж санитарни прибори, отопление, преместване на радиатори и др. - Саниране на сгради Извършваме оглед на място и предлагаме разумни цени, качество и гаранция.

Стандартна иконка за категория Покривни услуги Покривни услуги е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Основен ремонт на покрив

Покриви в съчетание с навеси

Ремонтирани покриви с нови материали

Последни мнения от клиенти:

Георги Раданов преди 1 месец за Префугиране на стари плочки | София

“Изключително доволен от извършената работа. Отличително отношение към клиента, бързина и професионализъм в рбоатата. Силно препоръчвам!”

Радко Радев отговори:

Благодаря на клиента да неговото внимание. Такива точни клиенти са гордост за Майсторплюс.

Stefano Sottocorna преди 1 месец за Консултация за покрив | София

“Свършихме работата, хората бяха окей, всичко вървеше спокойно. Препоръчвам!”

Радко Радев отговори:

Благодаря за мнението. Отношението на клиента към нас също беше окей.

Виж всички мнения

Район на работа:

Трудов стаж


Завършил съм УАСГ - София - строителен инженер. Имам около 40г. стаж в строителството, вкл. и като проектант. Участвал съм в изграждането на НДК - София, Министерство на външните работи, хотел "Родина", покривни и ремонтни дейности на Датския колеж в София, монтаж на хидроизолации по покривите на много жилищни блокове, къщи и др.

Специализация и квалификация


Не на един обект се е налагало да се вземат най-различни решения.Професията ми на строителен инженер е помагала да взема най-точното решение. Работил съм и 15г. като проектант.