Добре дошли на бизнес профила на Радко Радев


Ние сме бригада, която извършва следните строителни дейности : - Ремонт на стари и направа на нови покривни конструкции, хидроизолации и др. - Пренареждане на керемиди, измазване на комини и др. - Покривно-тенекеджийски работи - олуци, водосточни тръби, обшивки др. - ВК работи, монтаж санитарни прибори, отопление, преместване на радиатори и др. - Саниране на сгради Извършваме оглед на място и предлагаме разумни цени, качество и гаранция.

Изолация и Саниране е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

Атанас Стоев преди 9 месеца за Проект за частичен ремонт на покрив | София

“Ремонтът беше извършен в срок и качествено. Препоръчвам Радко, като може да му се доверите и за други строително-ремонтни дейности.”

Васил Спасов преди 14 месеца за Частичен ремонт на покрив | София

“Благодаря за Радко и неговите момчета, за бързата реакция, отлично свършената работа и разумната цена.С възпитани и добронамерени хора като тях се общува много леко!
Препоръчвам ги с удоволствие!”

Виж снимки
Виж всички мнения

Опит


Завършил съм УАСГ - София - строителен инженер. Имам около 40г. стаж в строителството, вкл. и като проектант. Участвал съм в изграждането на НДК - София, Министерство на външните работи, хотел "Родина", покривни и ремонтни дейности на Датския колеж в София, монтаж на хидроизолации по покривите на много жилищни блокове, къщи и др.

Специализация и квалификации


Не на един обект се е налагало да се вземат най-различни решения.Професията ми на строителен инженер е помагала да взема най-точното решение. Работил съм и 15г. като проектант.