Добре дошли на бизнес страницата на Радко Радев


Ние сме бригада, която извършва следните строителни дейности : - Ремонт на стари и направа на нови покривни конструкции, хидроизолации и др. - Пренареждане на керемиди, измазване на комини и др. - Покривно-тенекеджийски работи - олуци, водосточни тръби, обшивки др. - ВК работи, монтаж санитарни прибори, отопление, преместване на радиатори и др. - Саниране на сгради Извършваме оглед на място и предлагаме разумни цени, качество и гаранция.

Стандартна иконка за категория Изолация и Саниране Изолация и Саниране е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

Благодаря за добрия отзив.Да е жив и здрав.Всичко е точно.

Теодора Иванова преди 13 месеца за Ремонт на комини | София

“Изключително любезен екип. Свършиха работата без проблем, бързо и точно. Бихме ползвали услугите им отново.”

Радко Радев отговори:

Благодаря за доброто мнение и любезното на г-жа Т.Иванова.

Биляна Николова преди 13 месеца за Смяна на тапети и боядисване с латекс | София

“Много съм доволна от извършената работа и смятам да използвам Радко Радев и при предстоящия ремонт на кухнята. Препоръчвам го като коректен и възпитан човек, който си разбира от работата.”

Радко Радев отговори:

Благодаря за добрия коментар за нашата работа при г-жа Б.Николова.С удоволствие бихме приели нова молба за ремонт от нея.

Виж всички мнения

Опит


Завършил съм УАСГ - София - строителен инженер. Имам около 40г. стаж в строителството, вкл. и като проектант. Участвал съм в изграждането на НДК - София, Министерство на външните работи, хотел "Родина", покривни и ремонтни дейности на Датския колеж в София, монтаж на хидроизолации по покривите на много жилищни блокове, къщи и др.

Специализация и квалификации


Не на един обект се е налагало да се вземат най-различни решения.Професията ми на строителен инженер е помагала да взема най-точното решение. Работил съм и 15г. като проектант.