1. Изолация и Саниране 2 извършени проекта

По специално в сферата на вътрешна изолация, работа за алпинисти. антикорозионна защита, шумоизолация, всички подкатегории, саниране на сгради, хидроизолация.

Виж мнения

2. Покривни услуги 6 извършени проекта

По специално в сферата на ремонт на тавани. изграждане на нова дървена конструкция, облицовки на комини, надзид, метални покриви, изграждане на навеси, монтаж на покривни прозорци, монтаж на улуци, всички подкатегории, монтаж на антикондензо фолио, монтаж на керамични керемеди, демонтаж на капандура, монтаж на водосточна система, демонтаж на комин, демонтаж на керемиди, монтаж на табакера, ремонт на покриви, пренареждане на керемиди, водосточни системи, демонтаж на летви, хидроизолация на покриви, демонтаж на обшивка на комин, изграждане на покриви.

Виж мнения

3. Монтажи

По специално в сферата на монтаж на преградни мрежи, монтаж на навес, монтаж на корниз и перде, монтаж на мрежа против гълъби, монтаж на декинг, монтаж на ограда, монтаж на лира в баня, монтаж на опънати тавани, монтаж на простори, монтаж на ревизионен отвор, монтаж на котлон, монтаж на абсорбатор, монтаж на вентилатор за баня/тоалетна, монтаж на радиатори, монтаж на шкафове, монтаж на стъклен параван.


4. Боядисване и декорация 2 извършени проекта

По специално в сферата на машинно боядисване с латекс, боядисване с блажна боя върху равна повърхност, грундиране, боядисване на фасада, боядисване на входове/етаж/, всички подкатегории, машинно боядисване с блажна боя, боядисване на огради и решетки с блажна боя, облепване с найлон, отстраняване (стъргане) на боя от стени и тавани, грундиране на парапети, первази, тръби, шкурене, боядисване на врати, прозорци и плоскости, боядисване на радиатори, боядисване с латекс един цвят, лепене на тапети, боядисване на парапети, первази, тръби, боядисване с латекс два цвята, облепване с тиксо.

Виж мнения

5. Шпакловки

По специално в сферата на варосване, гипсова шпакловка, отстраняване (стъргане) на шпакловка от стени и тавани, финна шпакловка, шпакловка 2 ръце по стени и тавани.


6. Топлоизолация

По специално в сферата на дюбелиране, топлоизолация на под, топлоизолация от перлитобетон 10см, топлоизолация със стъклена вата, топлоизолация с минерална вата на вътрешни стени, топлоизолация в подпокривно пространство, топлоизолация от перлитобетон 20 см, полагане на изолация с фибран и стиропор, топлоизолация на водопроводни тръбни системи, шпакловка с теракол и мрежа, топлоизолация с минерална вата на външни стени, шпакловка с теракол и мрежа (2 ръце).


7. Хидроизолация

По специално в сферата на грундиране на цялата основа с битумен грунд, почистване на покривна площ, усилен воалит без посипка, полизол с минерална посипка, усилен воалит с посипка, хидроизолация с изомакс, газопламъчно залепване на един пласт усилен воалит с посипка, течна хидроизолация, хидроизолация с два пласта битумна мушама, рулонна хидроизолация, хидроизолация с един пласт битумна мушама, хидроизолация на плоски покриви, две ръце с лента по ръбовете, хидроизолация с хидроизолационна мембрана.


8. Огради и прегради

По специално в сферата на монтаж на метална оградна мрежа, изграждане на ограда, монтаж на метални оградни пана.