1,442 Препоръчани изпълнители за работа с плочки, теракот и гранитогрес

Заявете майстор за ремонтни дейности с плочки, теракот и гранитогрес, напълно безплатно!

При ремонт у дома сред най-често търсените майстори са тези, които редят и фугират плочки, теракот и гранитогрес. Тези дейности съпътстват немалка част от ремонтните дейности в банята, кухнята, а много често и коридорът, както и други помещения. И тъй като в MaistoPlus ви разбираме, когато държите на прецизността при извършването им, ви съдействаме в бързото и лесно намиране на препоръчани специалисти. В сайта ни имате възможност да разгледате списъци с регистрирани специалисти и да прецените кого да поканите на работа, както и директно да заявите проект. Напълно безплатно сравнявате оферти, разглеждате бизнес профили на изпълнители, четете отзиви от клиенти и сами решавате дали и кого да наемете.Заяви проект безплатно и получи директно оферти от професионалисти!cover_19153_61255963101.jpg
онлайн преди 17 часа

Макс Строй БГ

43 извършени проекта

Последно мнение за "Боядисване на апартамент":

"Игнат работи бързо, изключително прецизно и качествено. Имаше помощници само в 2 от 5-те дена работа и въпреки това спази 7-дневния срок без занижаване на качеството...напротив. Точен е, реагира бързо ... "
avatar_44453_37427045825.jpg
онлайн преди 9 дни

Димитър Славов

VIP

1 извършен проект

Член от 69 месеца:

Фирмата разполага с високо квалифицирани изпълнители в областта на грубото строителство, сухото строителство, електрически инсталации, топло изолационни системи, климатизация, ВиК, монтаж на PVC и алу ...
Стандартна иконка за категория Боядисване и декорация
онлайн преди 1 ден

Иван

48 извършени проекта

Последно мнение за "Лепене та гранитогрес 6 кв.м.":

"Всичко е точно. Много сме доволни!"
avatar_15219_90205084067.jpg
онлайн преди 5 дни

Майстор Николов

76 извършени проекта

Последно мнение за "Поставяне на гранитогрес и боядисване на стени":

"Бях в доста затруднена ситуация, защото в много кратък срок трябваше да се направи голям ремонт. Йоан Николов е човека, който пое тази трудна задача и след приключване на проекта мога вече да споделя, ... "
avatar_20767_14098348097.jpg
онлайн преди 3 дни

Тош ремонТ

40 извършени проекта

Последно мнение за "цялостен ремонт на двустаен апартамент на ш/з":

"Впечатлително изпълнение! Много съм доволна от услугите на Тошев ремот. Качество и в срок. Ще използвам услугите на фирмата и при следващи ремонти."
avatar_7291_35336913588.jpg
онлайн преди 5 дни

СОЛТИ 06

46 извършени проекта

Последно мнение за "Ел. свързване на фурна и котлони за вграждане":

"Много съм доволна от работата на изпълнителя. Извърши и допълнителни задачки и се справи чудесно."
avatar_947_7652882766.jpg
онлайн преди 3 дни

СТРОЙ ПЕРФЕКТ БГ

122 извършени проекта

Последно мнение за "100 кв. метра теракот и около 600 квадрата кърпежи-шпакловки!":

"Много съм доволен от Христо Янакиев! Преизпълни задачата като време и свърши допълнителни работи. Препоръчвам го на моите приятели и на всеки, който се нуждае от услугите му!"
avatar_71745_47166241939.jpg
онлайн преди 2 дни

Стиво-Х ЕООД

25 извършени проекта

Последно мнение за "Подготовка и редене на тротоарни уни павета":

"Свършиха работата бързо, чисто и качествено. Препоръчвам!"
cover_23873_16567904829.jpg
онлайн преди 20 часа

Петров

37 извършени проекта

Последно мнение за "Лепене на гранитогрес":

"Екипът им свърши много добре поверените им задачи по стени, таван и под в нашата кухня. Мина половин година близо от тогава и нямам забележки относно качеството, бързината и цената. Може да се разчита ... "
avatar_44453_37427045825.jpg
онлайн преди 9 дни

Димитър Славов

VIP

1 извършен проект

Член от 69 месеца:

Фирмата разполага с високо квалифицирани изпълнители в областта на грубото строителство, сухото строителство, електрически инсталации, топло изолационни системи, климатизация, ВиК, монтаж на PVC и алу ...

Оставени мнения за Плочки и теракот:

Радостина Караджова преди 6 дни за Поставяне на гранитогрес | София

“Много добре изпълнена работа!Ивелин е отзивчив и точен. Всички предварителни договорки бяха спазени. Проекта беше подредба на гранитогрес в коридор. ПРЕПОРЪЧВАМ!”

Йордан Христов преди 1 месец за Лепене на плочки в две бани | София

“Васил работи бързо, чисто и качествено. От огледа до края на самия процес всичко беше добре планирано и отработено въпреки неблагоприятното зимно време. Васил даде добри съвети и идеи при реализирането на проекта: и двете бани бяха завършени в срок. Добро съотношение цена-качество. Добра комуникация. Препоръчваме на всички този майстор и неговия екип. Самите ние ще го ползваме в бъдеще. Благодаря ти, Васко!
Данчо и Стефка”

Vladimir Коричков преди 3 месеца за Гранитогрес, стълбище | София

“Въпреки закъснялото потвърждение от наша страна (знаете как е с комшии) той ни вмъкна в графика си и успяхме да свършим работа. Стълбището беше много криво и куцо за работа, но крайният резултат е чудесен. По време на работа изникнаха и други допълнителни задачи - трябваше да се преправя един от прозорците и да се коригира парапета, но въпреки това не поиска допълнително заплащане и винаги гледа да си изпипа работата.”

Николета Чанева преди 3 месеца за Поставяне на гранитогрес и боядисване на стени | София

“Бях в доста затруднена ситуация, защото в много кратък срок трябваше да се направи голям ремонт. Йоан Николов е човека, който пое тази трудна задача и след приключване на проекта мога вече да споделя, че работата е свършена качествено, коректно и в срок. Изключително доволна съм от крайния резултат и от професионализма през всички тези дни и поради тази причина бих го препоръчала на всички, които имат нужда от ремонт. Сърдечни благодарности!”

Теодора Богданова преди 4 месеца за Лепене на плочки в коридор | София

“Като един доста скептичен човек относно майсторите, мога да кажа, че Ивелин е много отговорен и кадърен човек. Комуникацията беше лека, той спази всички уговорки за срок, цена и времеви диапазон за лепенето на плочки. Работи чисто, резултатът е желаният! Мога само да го препоръчам на всеки който има нужда от неговите услуги, а аз със сигурност ще го потърся отново.”

Адриан Ангелов преди 4 месеца за Направа на баня, плочки под и стени, ново стрителство | София

“Всичко беше изпълнено както се разбрахме с него предварително, качествено и в срок. Определено е точен, коректен и отзивчив човек. Банята се получи много добре. Доволен съм от работата му, бих го препоръчал или наел отново при нужда
Ивелине, благодаря ти за работата която свърши!”

Ивелин Иванов отговори:

Благодаря за мнението

Апостол Николов преди 5 месеца за Лепене на плочки в кухня | София

“Ивелин се справи чудесно със задачата. Тя беше специфична понеже трябваше да се съобразим с вече поставените плочки и цокъл. Единствено беше сложно да се разберем за ден и час, но в крайна сметка Ивелин не ме подведе.”

Ивелин Иванов отговори:

Благодаря за мнението

Любен Калчев преди 6 месеца за Префугиране на покривна тераса около 30 кв.м. | Банкя

“Качествено изпълнение и с необходимата техника и прецизност”

Мавроди Хаджидимитров отговори:

Благодарим Ви за оставеното мнение и доверие! Поздрави!

Николай Благоев преди 6 месеца за Да се направят две бани, антре и част от кухня | София

“Много добре свършена работа.
Всичко е завършено качествено.
Препоръчвам да го наемете за вашите проекти!”

0