Добре дошли на бизнес страницата на "Никола Лазаров"


Е, а пък цените са народни, звъннете, заявка направете, при вас ни викнете и сами се уверете. Тъй да се каже, само ни свирнете по жицата и ние сме при вас.

Огради и прегради е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

Ангел Узунов преди 2 месеца за Боядисване на стая | София

“Доволен съм от майстора и го препоръчвам!”

Vladimir Коричков преди 3 месеца за Гранитогрес, стълбище | София

“Въпреки закъснялото потвърждение от наша страна (знаете как е с комшии) той ни вмъкна в графика си и успяхме да свършим работа. Стълбището беше много криво и куцо за работа, но крайният резултат е чудесен. По време на работа изникнаха и други допълнителни задачи - трябваше да се преправя един от прозорците и да се коригира парапета, но въпреки това не поиска допълнително заплащане и винаги гледа да си изпипа работата.”

Виж всички мнения

Район на работа:

Трудов стаж


НИКОЛА ЛАЗАРОВ ЕТ е създадена през 1995 г. в Пловдив. Фирмата изпълнява СМР като подизпълнител на фирми като ГЛАВБОЛГАРСТРОЙ София, КЕЙБИЛД ЕАД и други обекти, на които е работила фирмата са: комплект "Флора" Боровец, "Ледени Ангели" Боровец, Спортна зала Самоков, хотел към Спортна зала Самоков, "Карина палас" Банско, Бизнес сграда гр. София, "Еником" гр. София, търговски комплекс "Тойота" София, ремонт гара Плевен, магазин "Пени" Гоце Делчев, магазин "Лидл" Монтана, магазин "Пени" 2 Русе, хотели в Обзор, Ахелой, Слънчев бряг. В момента се завършва и издава обект "Хармони резидънс" в Младост 4, София.

Специализация и квалификация


Дейности на фирмата са: направа на замазка с турбозол, лепене на всякакъв вид настилки, направа на машинни мазилки, шпакловка, боядисване, лепене на плочки по виброметод, монтаж на гипсокартон, подове с дистанционери.