Масивна иконка за категория Ремонт на баня

1. Ремонт на баня 22 извършени проекта

По специално в сферата на цялостен ремонт на баня, проектиране на баня, частичен ремонт на баня, къртене на баня.

Виж мнения

2. Цялостен ремонт

По специално в сферата на ремонт на баня, ремонт на кухня, ремонт на къща, ремонт на апартамент.


Масивна иконка за категория ВиК Услуги

3. ВиК Услуги 5 извършени проекта

По специално в сферата на аварии, вик-вътрешно проектиране, отпушване на канали, лепене на тръби, отпушване на сифони, течове, вик инсталации, отпушване на мивки.

Виж мнения

Масивна иконка за категория Плочки, теракот и гранитогрес

4. Плочки и теракот 15 извършени проекта

По специално в сферата на лепене на плочки/фаянс, теракот/, рязане на плочки, фугиране на плочки.

Виж мнения

Масивна иконка за категория Сухо строителство

5. Сухо строителство 1 извършен проект

По специално в сферата на окачен таван от гипсокартон. таван в баня, лепене на гипсокартон, всички подкатегории, куфар за скриване на г- и п-образни тръби, растерен таван, преградна стена, сух под.

Виж мнения

6. Шпакловки

По специално в сферата на финна шпакловка, варосване, гипсова шпакловка, отстраняване (стъргане) на шпакловка от стени и тавани, шлайфане, шпакловка с теракол и мрежа на две ръце, шпакловка с гипсово лепило, шпакловка върху гипсокартон с мрежа, шпакловка с мрежа и гипсово лепило.


7. Монтажи

По специално в сферата на монтаж на преградни мрежи, монтаж и демонтаж на радиатори, монтаж на навес, монтаж на мрежа против гълъби, монтаж на корниз, монтаж на улуци, монтаж на вентилатор за баня, монтаж на шкафове, монтаж на стъклен параван, монтаж на ограда, монтаж на декинг, монтаж на лира в баня, монтаж на опънати тавани, монтаж на ревизионен отвор, монтаж на простори, монтаж на котлон, монтаж на абсорбатор, монтаж на телевизор 20 инч..


8. Хидроизолация

По специално в сферата на грундиране, почистване на основата, рулонна хидроизолация, усилен воалит с посипка, усилен воалит без посипка, полизол с минерална посипка, течна хидроизолация, хидроизолация с хидроизолационна мембрана, хидроизолация с изомакс, газопламъчно залепване, хидроизолация на плоски покриви, хидроизолация с един пласт битумна мушама, хидроизолация с два пласта битумна мушама, хидроизолация под плочки.


Масивна иконка за категория Врати и прегради

9. Врати 1 извършен проект

По специално в сферата на боядисване, монтаж, ремонт, изграждане на врата. външни врати, интериорни врати, дървени врати, метални врати, блиндирани врати, обръщане на врата, всички подкатегории, монтаж на плъзгащи се врати.


10. Замазки

По специално в сферата на замазка над подово отопление, пердашена армирана замазка, саморазливна замазка, циментова замазка, подова замазка с перлитобетон армирана до 6 см, износоустойчива бетонна замазка.


11. Мазилки

По специално в сферата на вароциментова мазилка, външна мазилка, машинна мазилка, минерална мазилка над топлоизолация, полимерна мазилка.


12. Обръщане

По специално в сферата на обръщане на вратa, обръщане на алуминиеви ъгли, обръщане с пластмасови ъгли, обръщане на врати и прозорци с плочки, обръщане на стъпала с плочки, обръщане на ъгли с вароциментова мазилка, обръщане на прозорец.


13. Общи работи

По специално в сферата на пробиване на стена, сваляне на радиатор, монтаж на ръбохранител.