1. Ремонт на баня 31 извършени проекта

По специално в сферата на цялостен ремонт на баня, частичен ремонт на баня, проектиране на баня, къртене на баня.

Виж мнения

2. Плочки и теракот 21 извършени проекта

По специално в сферата на лепене на гранитогрес, монтаж на ъглови лайсни, рязане на плочки, фугиране на плочки, лепене на стандартни плочки/фаянс, теракот/.

Виж мнения

3. ВиК Услуги 8 извършени проекта

По специално в сферата на течове, аварии, вик-вътрешно проектиране, монтаж на съдомиялна, демонтаж на душ кабина, хоризонтален щранг, монтаж на тоалетно казанче, монтаж на тоалетна чиния, подмяна на водомери, изграждане на мръсен канал, извод за вода и канал за пералня, съдомиялна, бойлер, отпушване на мивки, отпушване на сифони, изграждане на вик инсталация, демонтаж на душ панел, монтаж на мивка за баня, монтаж на линеен сифон, монтаж на структура за вграждане, монтаж на душ панел, лепене на тръби, смяна на вертикален щранг, отпушване на канали, монтаж на бойлер при съществуващи изводи за водопровод.

Виж мнения

4. Сухо строителство 1 извършен проект

По специално в сферата на таван в баня, преградна стена, скрито осветление по ъглите, сух под, лепене на гипсокартон, куфар за скриване на г- и п-образни тръби, окачен таван от гипсокартон, предстенна обшивка, растерен таван.

Виж мнения

5. Замазки 4 извършени проекта

По специално в сферата на саморазливна замазка, пердашена армирана замазка, циментова замазка, износоустойчива бетонна замазка, замазка над подово отопление, подова замазка в баня, подова замазка с перлитобетон армирана до 6 см.

Виж мнения

6. Цялостен ремонт 2 извършени проекта

По специално в сферата на ремонт на къща, ремонт на апартамент, ремонт на мазе, ремонт на гараж, ремонт на кухня, ремонт на баня, ремонт на таван, ремонт на тереса.

Виж мнения

7. Огради и прегради

По специално в сферата на монтаж на метална оградна мрежа, изграждане на ограда, монтаж на метални оградни пана.


8. Шпакловки

По специално в сферата на варосване, гипсова шпакловка, шпакловка с теракол и мрежа на две ръце, шпакловка върху гипсокартон, циментова шпакловка, шлайфане, монтаж на ръбохранител, отстраняване (стъргане) на шпакловка от стени и тавани, финна шпакловка, шпакловка с гипсово лепило и финно, шпакловка 2 ръце по стени и тавани.


9. Врати 1 извършен проект

По специално в сферата на ремонт, боядисване, изграждане на врата, външни врати, дървени врати, обръщане на врата, интериорна врата, монтаж на плъзгащи се врати, метални врати, блиндирани врати, монтаж на интериорна врата.