325 Препоръчани майстори и фирми за външна изолация

Направете заявка за външна изолация бързо и лесно още сега!

Искате да имате по-топъл, по-красив и съвременен дом? Във вашата къща, апартамент или сграда температурата през зимата е ниска, а през лятото е твърде горещо, и плащате непосилни сметки за ток? Тогава със сигурност са ви нужни доказали се професионалисти за външна изолация, които да ви помогнат да се справите успешно с този казус. MaistorPlus е оптималният начин да намерите най-доброто решение като лесно и бързо пуснете заявка, сравнявате получените оферти и преглеждате оставените оценки за специалистите. По този начин взимате най-удачното решение за вас!

Заяви проект безплатно и получи директно оферти от професионалисти!Профилна снимка - Aнтон Георгиев
онлайн преди 12 дни

Георгиев

5 извършени проекта

Последно мнение за "Боядисване":

"Точни, коректни, перфектни. Много съм доволен от услугите им. Препоръчвам!"
Профилна снимка - Георги Бачев
онлайн преди 1 час

Строй Тийм 21 ЕООД

4 извършени проекта

Последно мнение за "Облицоване с камък на пътеки около къща и сутерен":

"Изключително сме доволни от Георги. Той е много добър човек, опитен майстор, работи неуморно, спокоен е. Почти всички в бригадата са част от семейството му и работят много добре заедно. Направиха пъте ... "
Профилна снимка - Георги Бачев
онлайн преди 1 час

Строй Тийм 21 ЕООД

4 извършени проекта

Последно мнение за "Облицоване с камък на пътеки около къща и сутерен":

"Изключително сме доволни от Георги. Той е много добър човек, опитен майстор, работи неуморно, спокоен е. Почти всички в бригадата са част от семейството му и работят много добре заедно. Направиха пъте ... "
label.cover - Ангел Ангелов
онлайн преди 2 дни

Ангел Ангелов

9 извършени проекта

Последно мнение за "Ремонт на баня":

"Добре свършена работа в уговорените срокове... Препоръчвам."
Профилна снимка - Любомир Крумов
онлайн преди 11 часа

Бригада нов проект

26 извършени проекта

Последно мнение за "Изграждане на ограда от бетон":

"Организирани, компетентни и много коректни! Изпълниха проекта в срок. Момчетата работят много добре и ги препоръчвам!"
Аватар
онлайн преди 2 месеца

Марин Христов

7 извършени проекта

Последно мнение за "Замазка на вход пред гараж":

"Коректно бързо качествено"
Профилна снимка - Николай Даскалов

Член от 12 месеца:

Здравейте имаме удоволствието да представим нашата фирма , Ник-Строй 21 която наскоро регистрирахме в тази онлайн платформа.
Стандартна иконка за категория Каменоделски услуги

Член от 4 месеца:

Аз съм Галин Борисов и си обичам работата най вече се държа коректно с работата и клиентите малка бригада сме работни и коректни
Профилна снимка - Щам Пул Бетон ЕООД

Член от 6 месеца:

Здравейте , Имам удоволствието да представя себе си и фирмата, която управлявам. Казвам се Гюрай Шефък, Управител и собственик на Щам Пул Бетон ЕООД. Изготвяме оферти, Сключваме договори, Правим пъл ...
Стандартна иконка за категория Покривни услуги
онлайн преди 8 часа

angelov vasilev

Член от 3 месеца:

Ремонти на покриви строителство изграждане на потрорни стени огради тенекежиски ислуги хидро и оште ного други деинасти бригада ангелов работим честно и коректно в цялата страна

Оставени мнения за Външна изолация:

Марта Тодорова преди 12 дни за Поправка/довършване на външна изолация на открита тераса | София

“Много съм доволна от извършената работа, работят бързо, точно и коректно! Веднага ги наех и за извършването на още един проект! Препоръчвам!”

Стефан Пеев преди 1 месец за Ремонт на теч на навес | София

“Александър реагира бързо. Разбрахме се за оглед. Дойде в уреченото време. Огледа проблема и след оценка се разбрахме за ден и час. Всичко мина коректно и по план. Според това, което виждам всичко е направено качествено. Планирам скоро да ползвам услугите му отново.”

Мирослав Маринов преди 4 месеца за Ремонт на козирка на панелен блок | София

“Благодаря на Илия за светкавичната реакция- много бързо дойде, направи оглед, обсъдихме варианти и даде насока кой е най-оптималния вариант за изпълнение на поставената задача, даде финансова оферта и се разбрахме да започне още на следващия ден. С целия му екип дойдоха в уговорения час и извършиха всички нужни дейности перфектно, в срока който бяхме уговорили.
Отделиха нужното технологично време където е нужно, за изсъхване на смеси или грундове, на някои места направиха корекции, защото целят перфектен резултат.Сключихме договор, поеха ангажимент за 10 години гаранция. Прекрасно отношение към клиента, добра работна етика - момчетата работят много чисто, след приключване на работата събраха всички боклуци и оставиха входа перфектно чист.”

Галя Ночева преди 4 месеца за Почистване на обрушен бетон и поставяне на фибран и замазка | София

“За Редис 8:00 часа начало на работен ден означава 8:00 часа, не 9:30 или 11 часа. Уговорената начална цена остава същата и в края. Работи и в събота, и в неделя, за да се свърши обекта максимално бързо, а не на 5 обекта едновременно, както досега ми се е случвало. Ако сте без предразсъдъци към българския му език, момчето е отличен майстор.”

Албена Димитрова преди 5 месеца за Цялостен ремонт на къща и покрив | София

“Много съм доволна. Всичко беше наред!”

Десислава Козовска преди 6 месеца за Външна изолация на къща | София

“Прекрасна работа, свършена бързо, спретнато и чисто!
Огледът беше направен с нужното внимание, всичко беше съобразно с нашите изисквания, а в хода на работата даже получихме и допълнителни идеи, които добавихме в движение!
Сроковете за изпълнение бяха спазени, а къщата е напълно преобразена. Безкрайно сме благодарни и препоръчваме с две ръце!”

Пламен преди 7 месеца за Външна изолация на етаж от къща | София

“Димитър и колегите му са изключително готини, точни и коректни момчета. Задачата не беше от най-лесните, но те се справиха бързо и на ниво. Работят здраво, без да се пестят, знаят точно какво и как да направят - изолацията се получи много добре. Доволен съм от резултата и бих ги препоръчал на всеки.”

Нели Георгиева преди 9 месеца за Ремонт на фасада на сграда | София

“Много съм доволна от работата. Започнаха навреме, много качествено свършена работа и след приключване почистиха мястото.”

Мария Александрова преди 10 месеца за Външна изолация и други довършителни | София

“Коректни са, идват навреме и свършиха работата качествено!”

Йордан Павлов преди 10 месеца за Външна топлоизолация | София

“Не съм доволен от Коста Иванов, с когото сключих договор. Той прибра 10 % комисионна без да е свършил никаква работа. А прехвърли работата на други свои колеги. Забави се с месец и това ми се отрази, защото материалите бяха поскъпнали. А тези момчета, на които прехвърли работата, бяха принудени да работят в лошо време. Слава богу поне работата беше свършена добре.”

Коста Иванов отговори:

Здравейте благодарим че оставихте мнение. Ние сме строителна фирма която разполага с различни строителни изпълнители както в вашият случай саниране на апартамент и други дейности.Няма как да сме фирма без майстори изпълнители и как ние да ви изпратим хора да свършат работа без комисиона.Изпратихме ви изпълнители които си знаят от работата в този аспект на строителните ремонтни дейности . И Ви свършиха работата без никакъв проблем а това че матриялите са Ви отразили в бюджета ,ние нямаме вина .Ние сме изпълнители за изпълнение на заденият проект и го свършихме прекрасно.Ние не сме производители на матрияли.Благодарим за вашият отговор.

С какво е полезна външната изолация и как да усетите ефекта от нея?

Една от най-добрите и възвръщаеми инвестиции, които можете да направите за апартамента или къщата си, безспорно е външната изолация. Без значение дали ще правите външна изолация на къща или апартамент, бързо ще се уверите в нейните предимства. Достатъчно е да видите в края на месеца намалените си сметки за отопление и охлаждане. Същевременно ще се разделите с течовете и нежеланите шумове. А ето какво е нужно, за да бъде външното изолиране на дома ви наистина успешно:

 • Употреба на най-добрите изолационни материали с отлични свойства;
 • Качествено полагане на пяната по периферията на плоскостта с нужната дебелина;
 • Прецизно подреждане, така че да бъде избегната появата на пукнатини във външната мазилка и фибран;
 • Трайно разполагане за т.нар. минерална мазилка.

 

Вижте още: Доказани изпълнители за вътрешна изолация

Намерете още: Препоръчани алпинисти за височинни услуги

Какви са услугите, съпътстващи поставянето на външна изолация?

Изолирането на външните стени на жилището ви ще се отрази в кратки срокове на микроклимата вътре в помещенията. Топлината през зимата и прохладата през лятото вече няма да се губят така лесно. А ето и услугите, които професионалистите ще ви предложат, полагайки външна изолация с фибран, стиропор или друг подходящ материал:  

 • Мрежата от фибран се поставя върху пресния разтвор от лепило;
 • Лепилният разтвор с потопената в него мрежа от фибран се заглажда щателно;
 • Полагането и поставянето на силиконова мазилка на фасадната изолация се извършва наведнъж без прекъсване;
 • Дюбелите се разполагат в ъглите на всяка плоскост. След фиксирането на стиропорените плоскости се полага външната мазилка;
 • Ъглите около прозорците и вратата на къщите и сградите се нуждаят от своето допълнително усилване с мрежа от фибран и пластмасова изолация, предотвратяващи образуване на пукнатини в силиконовата мазилка.

Какво е важно да знаем преди поставяне на външна изолация и какви други предимства ви дава?

Избраната фирма или майстор трябва много добре да познава характеристиките и свойствата на използваните изолационни материали. Това е от изключителна важност, защото се допускат много грешки поради използването на неподходящи материали. Какво е нужно, за да сте спокойни, че сте спокойни, че домът ви е изолиран надеждно:

 • Горимост, звукоизолация, звукопоглъщане, издръжливост на натиск и огън са сред задължителните специфики на качествените външни изолационни плоскости.
 • Препоръчително е също да се съблюдава правилното оразмеряване на дебелината на външната изолация.
 • Спрете се на максимално фиксиране на изолационните материали от стиропор с доказани свойства, така че да бъдат сигурно защитени при силен вятър;
 • При наличието на фуги, те се запълват с тънки ивици със специална дебелина за хубава минерална мазилка;
 • Фасадната изолация се фиксира с елементите за пластмасова изолация.

 

Открийте също: Опитни майстори и фирми за поставяне на хидроизолация

Още предимства при външното изолиране на сгради:

Положителните ефекти от поставянето на външна изолация с фибран на къща, апартамент или по-голяма сграда обобщаваме още веднъж в следващите редове:

 • Регулира желаната от вас температура в помещенията, стопира проникването на вятър, песъчинки;
 • Не заема от вътрешното пространство на дома ви;
 • Пести вложените пари за отопление и охлаждане;
 • Предпазва ви от пожар;
 • Осигурява по-привлекателна външност на сградата.

Знаем, че цената е от изключително значение за вашия избор на фирма или майстор за поставяне на външна изолация, но качеството и правилният подбор на материалите ще осигури дълъг и комфортен живот на вашата инвестиция!

 

Защо да изберем MaistorPlus в намирането на специалист за поставяне на външна изолация?

Външната изолация е дългосрочна инвестиция за дома, която ще ви се възвърне многократно чрез икономия на ел. енергия, приятна температура и удобство. Затова я поверете в ръцете на професионалисти с отлични характеристики и не рискувайте това да бъде направено некачествено. С MaistorPlus ще намерите най-добрия изпълнител и ще се спрете на най-оптималното за вас решение. Необходимо е единствено да направите безплатна заявка и да очаквате конкурентни оферти:

 • Ще имате възможност абсолютно безплатно да заявите проект и да видите всички получени в отговор оферти;
 • Ще изберете без обвързване най-доброто предложение за вас;
 • Ще сравните „рейтинга“ на избраните от вас професионалисти благодарение на мнения от предишни клиенти;
 • Ще се свържете абсолютно безплатно с вашия фаворит, като сами избирате дали да наемете някого измежду кандидатите.
 • Ще можете да споделите и своя отзив след финала на ремонта.

 

Намерете с MaistorPlus най-удачното решение за външно изолиране на жилището си! Заявете безплатно проект още днес!