Добре дошли на бизнес профила на Марин Илиев


Занимавам се главно с ремонт на апартаменти и вили. 5 разряд фаянс и теракот 6 разряд каменна зидария 6 разряд шпакловчик 5 разряд топло и хидро изолация 4 разряд зидария и кофраж Извършвам и събаряне на стари сгради и къщи, както и извозване на строителни отпадъци.

Цялостен ремонт е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

Константин Иванов преди 18 месеца за Обръщане на прозорци, измазване и боядисване | Варна

“Ефикасно и бързо свършена работа! Компетентни съвети от професионалист с опит и желание да бъде полезен. Коректна стойност на услугите.
Благодаря за съдействието!”

Тодор Николаев преди 30 месеца за Пристройка на тераса | Варна

“Много съм доволен от майсторите. Не си позволиха никакви своеволия, работеха само с качествени материали и нито веднъж не "излезе нещо неочаквано". Много съм доволен от резултата и времевият срок, работата бе свършена бързо и качествено, без протакания и уговорки за още пари. Колкото се договорихме от самото начало, толкова и съм заплатил. Горещо препоръчвам, ще използвам услугите им и в бъдеще.”

Марин Илиев отговори:

Благодарим за хубавите думи радваме се че сме си свършили работата и сме направили още едно семейство щастливи

Виж всички мнения

Опит


В бранша съм от 30 години. Предварително се извинявам за това, което ще напиша "аз съм от малцинствата циганин съм " за съжаление в България расизмът все още го има.Така че ако някой "надявам се"иска да ме наеме да знае че съм от малцинствата или циганин със уважение към всички мои бъдещи клиенти Марин Илиев

Специализация и квалификации


5 разряд фаянс и теракот 6 разряд каменна зидария 6 разряд шпакловчик 5 разряд топло и хидро изолация 4 разряд зидария и кофраж

Допълнително


Последно време съм наблегнал на венецианските мазилки и изграждането на естествени басейни които са много по красиви от обикновените,гипсокартон, шпакловане и боядисване.