10 оставени мнения от 15 извършени проекти
3.40 от 5

Това са мнения от потребилите на платформата "MaistorPlus", публикували заявка в сайта и избрали изпълнителя през нашата система.

Константин Иванов преди 18 месеца за Обръщане на прозорци, измазване и боядисване | Варна

“Ефикасно и бързо свършена работа! Компетентни съвети от професионалист с опит и желание да бъде полезен. Коректна стойност на услугите.
Благодаря за съдействието!”

Тодор Николаев преди 30 месеца за Пристройка на тераса | Варна

“Много съм доволен от майсторите. Не си позволиха никакви своеволия, работеха само с качествени материали и нито веднъж не "излезе нещо неочаквано". Много съм доволен от резултата и времевият срок, работата бе свършена бързо и качествено, без протакания и уговорки за още пари. Колкото се договорихме от самото начало, толкова и съм заплатил. Горещо препоръчвам, ще използвам услугите им и в бъдеще.”

Марин Илиев отговори:

Благодарим за хубавите думи радваме се че сме си свършили работата и сме направили още едно семейство щастливи

Elisabeth Krautler преди 31 месеца за Изграждане на стена | Добрич

“Thanks to Marin and his team for the wonderful work done. Everything was done with excellent quality. If you need accurate, correct and responsible contractors ...”

Марин Илиев отговори:

thank you elizabeth you are a wonderful woman I'm glad we worked for you

Рамадан преди 31 месеца за Шпакловка и боя | Варна

“Добре свършена работа. Бързо и коректно”

Марин Илиев отговори:

Коректни и точни знаят какво искат благодаря ви

Ваня Цанева преди 33 месеца за Редене на безформен естествен камък в двор | Варна

“Доволни сме. Много качествено и бързо работи.”

Марин Илиев отговори:

Благодаря ви за комплимента радваме се че сте доволни

Панайотов преди 30 месеца за Полагане на камък | Варна

“В общи линии съм доволен, но се проточи доста във времето.”

Марин Илиев отговори:

Господин Панайотов прав сте но също така знаете че бяхме и много заети,така че за времето което се свърши работата беше добре благодаря ви за разбирането със уважение Марин Илиев

Димитрий Ч преди 19 месеца за Саморазливна замазка | Шумен

“Не се справи въпреки всичките разряди. Взема повече пари от предварително договореното. Изцапа стените със замазката, не прецени количеството материал (който остана в излишък). И не предложи да възстанови щетите или част от парите.”

Николай Николов преди 22 месеца за Саниране на къща | Варна

“Изключително съм разоарован и ядосан! Този човек не само, че не свърши нищо, а ми изхаби и материалите. Не му се доверявайте по никакъв начин! Лъже за срокове, казва че може да свърши нещо и после се оказва лъжа. Добре че имам договор и ще го съдя. Вече го изгоних от обекта. Но му обещах, че ще напиша навсякъде как лъже и заблуждава хората.”

Марин Илиев отговори:

Господин Николов почти цялата изолация е налепена изхабих минералната мазилка защото се подведох по вашето желание първият път бяхте прав но вторият нямахте такова основание но въпреки всичко аз се опитах да поправя тия 4 или 5 петънца и те станаха огромни петна не трябваше да го правя трябваше да ги оставя не бяха толкова видими но както и да е аз си понесох вината за това не лъжа кое съм казал че мога да го свърша и не съм казах че ще ви преместя водата и го направих казах че ще ви извия бетона и го направих кое съм казал и не съм го направил и да казахте ми че ще пишете в сайта а ако не искам да пишете в сайта да ви налепя изолацията и да я шпакловам но вие няма да ми платите тъй като считате че сте ми дали достатъчно пари а предният ден се съгласихте да ми платите 2200 при положение че го налепя Сигурно пак аз лъжа казах ви да изберем да видим имам да ви давам или да вземам вие се съгласихте после пак отказахте казахте да си вземам скелето и да си заминавам обаче има едно обаче за да взема скелето трябва да изхвърля строителните отпадъци иначе няма да пуснете камиона със скелето А ние за боклука нямаме уговорка но аз пак нищо не казах може би пак аз лъжа. Имате пълното право да ме съдите щом ме смятате за виновен пък във съда ще видим

Люси Желязкова преди 32 месеца за Поставяне на гранитогрес на веранда | Белослав

“Без оглед, каза, че няма нужда. 1 ден работа - изливане на 4 стъпала с куфраж. Започна гранитогреса с фуга 2мм, което не е ок. Аз трябвало да си купя кръстачки каквито искам. Ама до момента, когато попитах на колко мм е фугата, не беше даже и питал за такива дали съм купила - в магазина трябвало да ми кажат...2 часа ме нямаше вкъщи - наредени 10 плочки. След 3 дена имаме стъпало със счупен ъгъл /куфражът не е свален/. И друго - докато беше тук, излъга някой по телефона, че почива днес. Не препоръчвам!”

Марин Илиев отговори:

Добър ден Люси Желязкова Пристигнах около 9:30 без инструмент за това което ме очакваше при първият ни разговор който проведохме ти ми каза че имаш три стъпала и ме запита дали ще мога да ти излея още едно защото съществуващото което го имате е високо а то какво излезе ти нямаш три стъпала а имаш около 11-12 стъпала от различни места от които можеш да се качиш на терасата това беше първата лъжа или да го наречем недоразумение " при положение че ти ми се хвалиш че си направила 2къщи преди това незнам как,имаш оправдание всичко ми го направи фирма " хванах се да ти правя кофраж на едни от стъпалата 5 на брой със подръчни материали след като го направихме започнах да слагам гранитогрес ако мислиш че е лесно да се направи кофраж със подръчни материали..,.моля моите извинения аз го направих колкото бързо можах а за десерт плочки добре че не бяха двайсет защото ме накара да ги извадя върха на тъпотията беше като ме запита дали ще правя фуга и аз ти казах да а ти ми каза ми казвайте бе хора казвайте за лайсните на стъпалата също аз трябвало да ти кажа, госпожо Желязкова това се прави по желание на клиента ако иска му се слагат лайсни ако не иска не се слагат за фугата като сте толкова много "компетентна"защо не си купихте кръстачките а чакате някой друг да ви ги купи, а държанието ви нагло и надменно бяхте пот всякаква критика единственият съвестен добър човек беше баща ви но никои не го слушаше И да във всеки голям магазин консултант продавача ви предлага кръстачки фуга лайсни за теракота или гранитогрес който сте закупили ако е съвестен такъв но вие като сама си го знаете ми е чудно защо не си ги закупихте.Друг е въпроса ако бяхте проходили човешки след като се видяхме и да ме попитате Марине аз съм купила гранитогрес но друго какво още ми трябва но не нали видя че съм циганче и си помисли че можеш да ме мачкаш късмет и успех в живота госпожо Желязкова с уважение Марин Илиев