406 Препоръчани майстори, строителни фирми, архитекти и други изпълнители за дома - Варна

Заяви проект

Разгледайте препоръчани професионалисти за дома от Варна

 • Гюнай Мехмед · Специализирана фирма с основна дейност "Боядисване с латекс" · Варна
  член от 11.09.2015 , Пакет Про

  Денксан ЕООД Управител: ГЮНАЙ МЕХМЕД Строителна фирма със седалище в гр.Русе извършва услуги в територията на цялата страна. Група от 4-ма майстори и 3 работника Извършваме всички видове строителни услуги. Имаме 20 годишен опит в сферата на строителството. В България и извън страната. Конкурентни цени и нормални срокове.

  -> Покани за проект
 • Термо Лидер ООД · Специализирана фирма с основна дейност "Боядисване с латекс" · Варна
  член от 20.06.2016 , Пакет Про+

  Фирма Термо Лидер ООД е достоен партньор за всеки строителен проект, особено в сферата на топлоизолацията. Нашите майстори специалисти с дългогодишен опит гарантират коректна и професионална работа с отлични крайни резултати. Като допълнение Термо Лидер ООД предлага строителни материали на конкурентни цени и транспорт до всяка точка на България. Ние се стараем да Ви осигурим еднократно комплексно решение за всеки строителен проект, като бъдем Вашият изпълнител от началото до края.

  Последно оставена оценка:

  "Работата беше извършена бързо и качествено, според моите очаквания. Много съм доволен!"
  -> Покани за проект
 • Димитър Касабов · Ръководител на бригада с основна дейност "Ремонт на покриви" · Варна
  член от 11.06.2015 , Пакет Про+

  Специализирани сме в извършването на строителство на сгради - от груб строеж до ключ; основни и частични строително - ремонтни дейности на апартаменти, къщи, вили, офиси, магазини и др. сгради; хидро и топлоизолации; ремонт на покриви; ВиК и Ел инсталации; сухо строителство; подови настилки; метални конструкции, метални парапети и оградни пана.

  Последно оставена оценка:

  "Ремонта е завършен. Всичко, което беше договорено е направено. Към г-н Касабов и частта от работата му забележки няма. Под изпълнител на ремонта беше фирма от Русе. На места не направиха необходимото за да покрият покрива без забележки. Наложи се допълнително да се обработват места от покрива."
  -> Покани за проект
 • ДОМРЕМОНТ · Специализирана фирма с основна дейност "ВиК услуги" · Варна
  член от 25.04.2015 , Пакет Про+

  Добре дошли на сайта на нашата компания.

  Ще се радваме да Ви предложим услугите си.

  Нашите специалисти ще извършат за Вас всички необходими работи в кратки срокове и с най-високо качество. Нашите специалисти ще направят оглед на място за съставяне на подробен разчет. Нашата компания гарантира внимателно отношение на бригадата ни от майстори към всички индивидуални желания на клиента. В основата на нашата компания е заложен стремежа да задоволим и най-взискателните от Вас!

  -> Покани за проект
 • Ники_71 · Майстор на свободна практика с основна дейност "Боядисване с латекс" · Варна
  член от 19.02.2017 , Пакет Про

  Занимавам се със строителство повече от 20 години. Монтаж на гипскартон, шпакловки, боя, обръщане на врати и прозорци след смяна на дограма, сваляне и лепене на тапети, фаянс, теракот, ламинат, зидария, изолация. Това когато може да предложа на моите клиенти е немско качество/ български цени, отговорност и спазване на сроковете.

  -> Покани за проект
 • Конструксио ЕООД · Специализирана фирма с основна дейност "Боядисване с латекс" · Варна
  член от 13.03.2017 , Пакет Про+

  Фирмата е сравнително нова на пазара, но разполага с квалифициран и компетентен персонал. Предлагаме качество и бързина на реални цени.Вярваме, че удовлетворението на нашите клиенти е най-добрата визитна картичка.

  -> Покани за проект
 • Мухтаров Клима · Специализирана фирма с основна дейност "Отопление и климатизация" · Варна
  член от 28.03.2015 , Пакет Про

  Мухтаров Клима е инжинерингова фирма работеща в областа на климатични и вентилационни системи; изграждане на соларни инсталации за битова гореща вода; изграждане на битови, промишлени и офис сгради с климатична техника моносплит, мултисплит, термо-помпа VRF; изграждане на отоплителни инсталации на котели и други. Всички стоки и дейности могат да бъдат взети на изплащане на удобна за вас схема.

  -> Покани за проект
 • Kалоянова · Специализирана фирма с основна дейност "Строителни фирми" · Варна
  член от 11.11.2015 , Пакет Про+

  Занимаваме се със строителство и социална дейност. В момента започваме строителство на собствен старчески дом -1900 м.2 разгъната площ. Социалната ни дейност се състои в грижа за възрастни и болни хора в западна Европа.

  -> Покани за проект
 • Mitko · Майстор на свободна практика с основна дейност "ВиК услуги" · Варна
  член от 22.09.2013 , Пакет Старт

  Здравеийте, аз съм Димитър мога да ви помогна да отремонтирате вашата баня,кухня тоалет.Изграждане на Б И К. инсталаций. Също така мога да помогна  за вашия автомобил  разполагам с сервиз и е снабден с оделение за  вулканизатор смяна на гуми ремонт на ходова част и смяна на масла 

  -> Покани за проект
 • Майстор Енев · Майстор на свободна практика с основна дейност "Ремонт на баня" · Варна
  член от 12.09.2013 , Пакет Про

  Здавейте, занимавам се със строително-ремонтни дейности, поставяне на гипсокартон, шпакловка, фаянс, теракота, гранитогрес, боядисване, зидане с итонг и др.

  Последно оставена оценка:

  "Ползвах услугите на майстор Енев и останах очарован от неговия професионализъм. Препоръчвам го на всеки, който държи на качество."
  -> Покани за проект
0879 590 810 | 10:00-18:00